mergytės, rikota su vyšniom ne mano, Spyglio2 receptas o laistomas jau parašė kuo
O man pakilo klausimukas,kokios talpos grietinėlės indeliai.Kalbu apie tą pątį garsųjį rikotos tortuką,tačiau ten parašyta 2 dideli grietinėlės indeliai..Aš perku po 284ml.indelius,tai čia mažučiai ar jau pats tas būtų?
Ačiū labai.
Po savaitgalio kepsiu ir pati šį tortą sūnaus gimtadieniui ,nes pamačiau nuotrauką,tai net seilės burnoj susirinko
Ačiū labai.
Po savaitgalio kepsiu ir pati šį tortą sūnaus gimtadieniui ,nes pamačiau nuotrauką,tai net seilės burnoj susirinko
dideli grietineles kaip dideli grietines buna
Saulės pieno indeliai po 420 g
Ačiū,
bet aš UK jokios Lietuviškos grietinėlės negausiu.....
Perkam vietinę
QUOTE(red69 @ 2011 01 16, 01:39)
mažoka bus ir dviejų po 284 ml
QUOTE(-Radė @ 2011 01 16, 00:01)
mažoka bus to 284 ml
nors gal čia skonio reikalas, kiek to kremo darytis, aš mėgstu kai kremo daugiau, taip ūkiškai tai perku tą dydįjį indelį, kur 600ml
nors gal čia skonio reikalas, kiek to kremo darytis, aš mėgstu kai kremo daugiau, taip ūkiškai tai perku tą dydįjį indelį, kur 600ml
įdėsiu 3 indelius po 284 ir bus pats tas
O jei tortas patiks,tada jau galėsiu ir daugiau/mažiau kremo darytis
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 21:02)
rivera ...
O kodėl gaili želatinos , ne tarybiniai laikai , ne už talonus dalina - pokiuką vienam mėnesiui , pilnos parduotuvės .
Papildyta:
......... tada dabaik .... koki tiksliai pusryčiai dedasi ?
O kodėl gaili želatinos , ne tarybiniai laikai , ne už talonus dalina - pokiuką vienam mėnesiui , pilnos parduotuvės .
Papildyta:
......... tada dabaik .... koki tiksliai pusryčiai dedasi ?
Ti kad as nezinau... as tik is Jusu dabar suzinojau, kad ten sausi pusryciai... bet jei taip sovus i galva, tai daryciau su tais standartiniais corn flakes, sviesiais...
QUOTE(red69 @ 2011 01 16, 01:04)
įdėsiu 3 indelius po 284 ir bus pats tas
jeigu čia kalbam apie Spyglio rikotinį tortą, tai ten kremo ir taip ūkiškai gaunasi jei gauni rikotos, pas mus rikota jei nepameluosiu dabar apie 250 g, tai dar grietinėlės reikėtų dadėti 420 g, tai Tau dviejų pakelių po 285 g grietinėlės per akis nebent darysi didesnio skersmens nei parašyta
Merginos gal žinot kur Vilniuje yra pirkt mažesnių tortinių?