QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 27, 16:49)
mergaitės, jei gerai pamenu (dabar tyngiu eit skaityt), tai rafaelo torto recepte yra labai aiskiai pasakyta, kad: isplakus sveista su kondensuotu - krema kist i saldytuva. tada isplakti grietinele ir a kist i saldytuva. palaikyt keliolika minuciu ir tik tada sujungt tuos abu kremus. tada gaunasi kremu vienoda temperatura ir skystis neissiskiria.
tas pats butu ir su kitais panasiais kremais, kur sviestas turi jungtis su grietinele
tas pats butu ir su kitais panasiais kremais, kur sviestas turi jungtis su grietinele
as palaikiau visas 40 min abu kremus. gal per stropiai plakiau maisydama, kas cia dabar supaisys. prpjoviau siryt tortuka, nebeistveriau nezinomybes neblogas sakyciau kremukas gavosi, tirpstantis burnoje labai pergyvenau, kad per ta skysti neliktu slapias toks, drimbantis gabalais tortukas. dabar apsiraminau beliks tik ranka atmust "ant sio torto"