Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(eliss @ 2011 01 27, 17:18)
Man kilo toks klausimas,kažin koks tortas yra pigiausias?Nes žiūriu,kai susiperki visus produktus,biški kainytė susidaro.Pastaruoju metu tortus kepdavau vos ne į savaitę kartą,per brangiai tas malonumas kainuoja smile.gif

pigiausia yra maximoj nusipirkt gatavą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 27, 16:56)
pigiausia yra maximoj nusipirkt gatavą bigsmile.gif

ir aš taip galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 27, 16:49)
mergaitės, jei gerai pamenu (dabar tyngiu eit skaityt), tai rafaelo torto recepte yra labai aiskiai pasakyta, kad: isplakus sveista su kondensuotu - krema kist i saldytuva. tada isplakti grietinele ir a kist i saldytuva. palaikyt keliolika minuciu ir tik tada sujungt tuos abu kremus. tada gaunasi kremu vienoda temperatura ir skystis neissiskiria.
tas pats butu ir su kitais panasiais kremais, kur sviestas turi jungtis su grietinele 4u.gif

Aisku.Tada mano klaida ir buvo tame kad sviestinis buvo kambario temperaturos,o grietinele atsaldyta.Na ka bandysime dar karta tikiuosi pavyks.Aciu
Atsakyti
Gal gali kas pasakyti, ar galeciau i dziovintu vaisiu riesutu torto krema nedeti grietines, o vien tik is grietineles ji daryciau, nes nera laiko varvint per nakti ja, ar gautusi man be grietines? Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 27, 16:59)
ir aš taip galvoju rolleyes.gif

nu nu... gero torto kg ~35 lt kainuoja... o kas tas tėr pora kg...

kažkada seniai seniai kažkas SM skaičiavo savikainas, tai man atrodo juodas miškas iš pigesnių buvo. poto lygtais medutis
Atsakyti


QUOTE(MAMICY @ 2011 01 27, 19:18)
nu nu... gero torto kg ~35 lt kainuoja... o kas tas tėr pora kg...

kažkada seniai seniai kažkas SM skaičiavo savikainas, tai man atrodo juodas miškas iš pigesnių buvo. poto lygtais medutis


man medutis pigiausias, iš Cipsiuko receptuko du nemaži gaunasi, taigi rolleyes.gif
dar Stiklo šukes pridėčiau prie pigesnių

liktai dėkuj už šlapios beze receptuką, super gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 27, 16:56)
pigiausia yra maximoj nusipirkt gatavą bigsmile.gif



Kepiau medaus torta pagal Cipsiuka, tikrai nebrangiai gaunasi ax.gif
Vaikams labai tinka, zinau kad jokiu E nera, standikliu, tirstikliu ir pan.
Atsakyti
Sveikos, ruošiuos kepti Rafaelo biskvitą, bet noriu jį iškepti per vieną kartą, kaip Olesta. Kiek maždaug laiko jį reikės kepti ir ar temperatūra išlieka ta pati - 190laipsn? kaip kad kepant atskirus "blynus"?
Atsakyti
Sveikos, kepejeles. Turiu klausima (kuris gal ir nuskambes kvailai) - ar torto biskvitu skaicius ir/ar storis turi itakos jo skoniui? Klausiu konkreciai del "Rafaelo" torto:recepte rasoma, kad reikia issikepti 4 biskvitus, taciau man bedalinant tesla visada iseina 6 biskvita (kepu juos atskirai), savaime suprantama jie buna plonesni. Kazkaip susimasciau, ar torto skonis butu kitoks, jei butu tik 4 biskvitai?
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 01 27, 23:19)
Sveikos, kepejeles. Turiu klausima (kuris gal ir nuskambes kvailai) - ar torto biskvitu skaicius ir/ar storis turi itakos jo skoniui? Klausiu konkreciai del "Rafaelo" torto:recepte rasoma, kad reikia issikepti 4 biskvitus, taciau man bedalinant tesla visada iseina 6 biskvita (kepu juos atskirai), savaime suprantama jie buna plonesni. Kazkaip susimasciau, ar torto skonis butu kitoks, jei butu tik 4 biskvitai?

Siaip pamastant- tai skonis neturetu nukentet, nes produktai tie patys, tiesiog jei daugiau biskvitu, o pertepimo kiekis tas pats, tai gali buti tiesiog sausensis, pacio pertepimo sluoksnis mazesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 01 27, 22:50)
Sveikos, ruošiuos kepti Rafaelo biskvitą, bet noriu jį iškepti per vieną kartą, kaip Olesta. Kiek maždaug laiko jį reikės kepti ir ar temperatūra išlieka ta pati - 190laipsn? kaip kad kepant atskirus "blynus"?


As kepu visada 170 laipsniu, tada iskepa be kupros ir nesubliuksta thumbup.gif del laiko, tai tiksliai nematavau, bet kokiu 30 min tai tikrai pas mane kepa, gal ir ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
Visuose biskvituose /be sodos/ šaukštą /du/ miltų pakeičiu KRAKMOLU. Visada smile.gif Nežinau ar skonis bepasikeičia.... bet ... įkišus į karštą orkaitę, krakmolas sustingdina tešlą ir gyvenime man dar nebuvo jokios kupros ar "duobės" smile.gif .....

P.S. Tortus mėgstu kepti nuo vaikystės kokia jau 30 metų ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gude: 28 sausio 2011 - 08:35