QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 26, 20:16)
produktų temperatūrų skirtumas
ir man dar taip atsitinka su žemaitijos pieno arba dvaro grietinėle
va su saulės pieno - tokių dalykų nepasitaikė
Dariau su "Saules pieno"grietinele deje
.O tai kaip reiketu padaryti,kad nesiskirtu vanduo?
Jei grietinele plaksiu kambario temperaturos,tai momentaliai sviestas susiplaks juk.
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 01 27, 10:40)
aš maža patarėja, bet ar negali būti prielaida gretinėlės ir kavos, t.y. skysio susijungimas? Aš padariau klaidą darydama Olestos "Turtingą kavos tortą" į grietinėlės masė pyliau skystą kavą ir man išskydo.
Beje, kaip į sviestą įmaišius kavos pusę puodelio sviestas išsimaišė?
Tai sviestini kremas su kava gavosi liuks,niekas ten neissikyre,o ir grietinele issiplake gerai.Vanduo issiskyre tada,kai sujungiau sviestini su grietinele.Gal abu kremus reiketu pasalduti saldytuve,o tik paskui sujungti?
Dar nei viena moteris nepasakė visos tiesos apie savo gyvenimą .Aisidora Dunkan