Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

Noriu paklausti del rikotos torto su vysniomis - kokio skersmens skardai skirtas receptas? ir kokio mazdaug aukscio gaunasi pats tortas? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Bijuna,2011 01 25, 09:57]

Ir nematau nieko cia keisto, jei man pasirode skanus Maximinis tortas, mes gi zinome ko ten prideda kad butu skanu cool.gif As tiesiog paragavau gabaleli ir pagalvojau, kad butu saunu toki paciai pasidaryti. Jis buvo su lazdynu riesutu biskvitu ir kremu, bet va kokiu, tai nesupratau ( per mazas gabalelis buvo ) doh.gif Tikrai ne sviestinis ir ne grietinele, gal koks maskarpone g.gif Ir daug svieziu braskiu smile.gif
Tai va, merginos, nepirksiu as tu Maximiniu, kad ir kokie jie "skanus" butu, o dabar kuiciuosi po tortu receptus ir bandysiu kazka "kurti"

Laba diena, ten yra migdolinis braskiu tortas. Ir tas kremas man atrodo kazkos plikytas yra bet tikrai ne grietineles ir ne sviesinis, o kaip jis darosi tai nezinau.
Atsakyti
O nebus panasus i Daividijos plikytos teslos su braskemis, ir damesta riesutu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 01 25, 15:12)


Norėčiau paklausti apie šitą - Slyvos šokolade...

Ar iš duotų biskvito produktų iškepti 4 biskvitus, ar tai tik vieno biskvito produktai? Ir kartot reiks 4 kartus?

Ačiū
Atsakyti
[quote=vaidagad,2011 01 26, 10:07]
[quote=Bijuna,2011 01 25, 09:57]

Laba diena, ten yra migdolinis braskiu tortas. Ir tas kremas man atrodo kazkos plikytas yra bet tikrai ne grietineles ir ne sviesinis, o kaip jis darosi tai nezinau.
[/quote]
Aciu vaidagad 4u.gif Va va, kazkoks "virtas" tas pertepimas, ir man taip pasirode smile.gif

Ir man dar toks neaiškumas su "Slyvos šokolade".
1. Sulaistyti biskvitus galima ir saldziu vandeniu ( torto autores pasiūlymas kažkur SM buvo), bet ar cia geriausias variantas g.gif Koks saldus tas vanduo turi būti?
2. Jei daryciau torta sekmadieni ir antradieni valgytume, butu gerai?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 01 26, 10:50)
Aciu vaidagad  4u.gif  Va va, kazkoks "virtas" tas pertepimas, ir man taip pasirode smile.gif

Ir man dar toks neaiškumas su "Slyvos šokolade".
1. Sulaistyti biskvitus galima ir saldziu vandeniu ( torto autores pasiūlymas kažkur SM buvo), bet ar cia geriausias variantas  g.gif Koks saldus tas vanduo turi būti?
2. Jei daryciau torta sekmadieni ir antradieni valgytume, butu gerai?

1. Laistyti gali kuo nori, kas tau patinka ir pritinka smile.gif. As laisciau (ir autore siulo) citrinos sultys cukrus vandenukas (sumaisyta smile.gif ). darau si sulaistyma pagal savo skoni, tokio rugstumo ar saldumo koki noriu. t.p. gali sulaistyti kokiu gerimu slyvu likeriu ar pnš. Aš 2 sluoksnius sulaisčiau sokoladiniu krem likeriu doh.gif .
2. Antradienis puikiai tiks siam tortukui thumbup.gif. Tik atkreipk demesi i grietineles galiojimo laika, kad butu tinkamas dar antradieni 4u.gif .
Sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gude @ 2011 01 26, 09:39)
Norėčiau paklausti apie šitą - Slyvos šokolade...

Ar iš duotų biskvito produktų iškepti 4 biskvitus, ar tai tik vieno biskvito produktai? Ir kartot reiks 4 kartus?

Ačiū


Is siu produktu iseina 4 biskvitai. Juos reikia kepti atskirai po 1 blyna. Iskepa pakankamai greit 4u.gif
Atsakyti
bet sulaistyti reikia gausiai, ir rugsteles i sulaistyma nepagailet, bent jau man truko 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Bandysiu pirmą kartą kepti pati tortą Rafaelo, pagal pirmame psl. išryškintą nuorodą, tik noriu pasitikslint. Šalia yra nuoroda Rafaelo biskvitas pagal OLESTĄ, bet ten atidarius rodo tik nuotrauką. Sakykit, ar biskvito tešla yra ta pati kaip SROVES recepte, ar kažkoks kitas? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2011 01 26, 16:10)
Sveiki. Bandysiu pirmą kartą kepti pati tortą Rafaelo, pagal pirmame psl. išryškintą nuorodą, tik noriu pasitikslint. Šalia yra nuoroda Rafaelo biskvitas pagal OLESTĄ, bet ten atidarius rodo tik nuotrauką. Sakykit, ar biskvito tešla yra ta pati kaip SROVES recepte, ar kažkoks kitas? Aciu  4u.gif

aš kepiau pagal srovę,čia mūsų pjūvis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2011 01 26, 17:10)
Sveiki. Bandysiu pirmą kartą kepti pati tortą Rafaelo, pagal pirmame psl. išryškintą nuorodą, tik noriu pasitikslint. Šalia yra nuoroda Rafaelo biskvitas pagal OLESTĄ, bet ten atidarius rodo tik nuotrauką. Sakykit, ar biskvito tešla yra ta pati kaip SROVES recepte, ar kažkoks kitas? Aciu  4u.gif


Ta pati, tik ji kepe visa is karto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Skaiciau,skaiciau as sita temute ir nusprendziau pasidaryti tortuka.Tik beda ta,kad kremas nelabai gavosi kremas.Gal galetumet pasakyti,kur buvo mano klaida.O krema dariau is sviesto pokelio, puse mazo indelio kondensuoto pieno,puse puodelio stiprios kavos ir mazo indelio grietineles.Visi produktai buvo kambario temperaturos tik grietinele atsaldyta.Isplakiau sviesta,palaipsniui plakant supyliau kondensuota piena ir galiausiai supyliau kava.Viskas buvo gerai iki tol kol nesudejau isplaktos grietineles.Kai ja sudejau ir paplakiau,kad viskas tolygiai susimaisytu issiskyre vanduo.Ka padariau ne taip? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 01 26, 20:03)
Sveikutes.Skaiciau,skaiciau as sita temute ir nusprendziau pasidaryti tortuka.Tik beda ta,kad kremas nelabai gavosi kremas.Gal galetumet pasakyti,kur buvo mano klaida.O krema dariau is sviesto pokelio, puse mazo indelio kondensuoto pieno,puse puodelio stiprios kavos ir mazo indelio grietineles.Visi produktai buvo kambario temperaturos tik grietinele atsaldyta.Isplakiau sviesta,palaipsniui plakant supyliau kondensuota piena ir galiausiai supyliau kava.Viskas buvo gerai iki tol kol nesudejau isplaktos grietineles.Kai ja sudejau ir paplakiau,kad viskas tolygiai susimaisytu issiskyre vanduo.Ka padariau ne taip? verysad.gif

produktų temperatūrų skirtumas 4u.gif ir man dar taip atsitinka su žemaitijos pieno arba dvaro grietinėle doh.gif va su saulės pieno - tokių dalykų nepasitaikė schmoll.gif
Atsakyti