QUOTE(Bossi @ 2011 01 23, 11:28)
taip. yra receptas biskvito kai reikia atskirai isplakti trynius su cukrumi, atskirai baltymus ir tada atsargiai sumaisyti miltus ir krakmola. Tada kelia kiausiniai. Bet toks biskvitas mano akimis ziurint yra brangus. Man norint iskepti didesni torta 2 aukstu sueina 15 kiausiniu. Man atrodo brangu. O va pries kelis menesius atradau su maziau kiausiniu ir nereikia atskyrineti. Man patinka labiau su kepimo milteliais. Anksciau kepdavau ti aprasyu receptu. et dedava daugiau tryniu. Tai likdavo baltymu Biskviai gaudavosi puikus, bet manau skanus ir su kepimo mileliais ir pigiau kai didesni torta iskepu is 8-9 kiausiniu.
Dėkoju už atsakymą
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 23, 12:18)
rafaelo gal ir iškepsi, bet snikerso - niekaip
snikerso biskvitas yra sunkus ir jam būtina soda, kad iškiltų
ir ko taip bijot tų kepimo miltelių? į biskvitą įdedu šaukštelį ir kuo puikiausiai iškyla
Kepimo miltelių nebijau, tiesiog vis skaitau ir bandau suprasti, kaip moterims čia pavyksta biskvitus be kupros iškepti
Man paaiškino, kad tai dėl sodos ar kepimo miltelių. tad ir domiuosi.
Beje tortą nusprendusi puošti ornamentais (šaltinis
čia) ant šokoladinio piešinio užliejau Rafaelo torto biskvito tešlą be kepimo miltelių. Skonis biskvito buvo truputėlį kitoks, lyg švelnesnis. Visi likusį biskvitą dalinosi prie kavos