QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 13:50)
ailima ...tu jį šaltą valgai ? .....ar kambario temperatųros ? ....juk kiekviename pertepime yra sviesto , tokių pertepimų tortai , skanūs kambario temperatūros , o dabar kai kremas tau sustingęs , todėl ir atsiskiria sluoksniais .
Kremas : sviestas - RUDUDU - sausi pusryčiai .
Kremas : sviestas - RUDUDU - sausi pusryčiai .
ragavau ir katik iš šaldytuvo ir pastovėjusio kambarį kelias valandas, situacija panaši, žiūrėsiu kas pasikeitė po pusdienio
ačiū už traškučių receptuką
QUOTE(Olesta @ 2011 01 15, 14:07)
tai kaip Tu matai, kad nesusistovėjęs glaz almaz o skaniausias tai jis tikrai gerai pastovėjęs kambario temperatūroje
jeigu man rašai, tai kadangi jau ragavau ir viskas byrėjo, tai taip ir sužinojau
ačiū