Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(kersiene @ 2011 01 21, 19:00)
sveiki,

esu isbandziusi torta "Jaunyste".Laabai skanus,bet jo recepta gavau is Rimama,Labai aciu jai.Rusiska nuoroda kur buvo ji idejusi,man neatsidaro,tai as gavau receptuka per AZ  ax.gif

Sveika, o negalima ta recepta cia parasyt, perkelt, butu gerai... blush2.gif , as ir prisimenu ta tortuka, noretusi isbandyt, jaunas dienas prisimint.. 4u.gif
Atsakyti
ksip tik pries savaite 'jaunyste' radau vienoj mamos receptu knygoj, jei neikels rimami ar kas kitas, tai gal nurasysiu kaip nors ax.gif
Atsakyti
Na nelabai supratau lotuliukas.gif Kai turesiu laiko reiks isbandyti. Dabar kepu kita torta savo sunui,ryt gimtadienis,jau 14 metu. Negalvojau,kad turiu siokiu tokiu sugebejimu konditerijos srityje,esu vireja,tai prie tortu nestoviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 21, 17:01)
margaritka25, o kas nesigavo?
jis man kaip tik toks nesudetingas atrodo  biggrin.gif tik jei nesigaus, bus gaila tokio didelio kiekio sokolado, grietinele, avieciu ir  be abejo - riesutu  doh.gif

Pats kremas nesigavo,skystas kazkos,ir skonis man nepatiko,as jau jo daugiau nedarysiu niekada. biggrin.gif Bet tau gal viskas gerai gausis ir patiks jo skonis,kai padarysi idek cia nuotrauka, idomu kaip tau gausis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas primintų šokoladinės glazūros receptą blush2.gif ir ar nesugadinčiau reikalo, sumaišius šokoladinę masę su gabaliuku pastiliažo dengimui? nes tiek vieno, tiek kito per mažai net torto viršui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 22, 11:09)
Mergaitės, gal kas primintų šokoladinės glazūros receptą  blush2.gif

as turiu tokia issisaugojus
SOKOLADINE GLAZURA
Glazūrai
150g.šokolado
100 ml riebios grietinėlės
Grietinėlę užvirti, užpilti ant susmulkinto šokolado ir gerai išmaišyti, kad šokoladas visiškai ištirptų. Glazūrą užpilti ant deserto ir leisti sustingti
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 22, 10:09)
Mergaitės, gal kas primintų šokoladinės glazūros receptą  blush2.gif ir ar nesugadinčiau reikalo, sumaišius šokoladinę masę su gabaliuku pastiliažo dengimui? nes tiek vieno, tiek kito per mažai net torto viršui...  g.gif

abi mases drąsiai gali maišyti, ir dengti, viskas bus ok...

o šokoladinė glazūra: 100 g šokolado, šaukštas sviesto, 3 šaukštai grietinėlės, viską išlydyti ant garų vonelės ir užpilti ant gaminio 4u.gif
Atsakyti
Nu sunervino baisiai,kepu biskvitus 16 cm formoj,viskas gražu,bet viduj gryna tešla,nesuprantu kodėl neiškepa.Didelėj formoj viskas gerai,o va toj jau trečią kartą nesigauna.Kodėl čia taip?Sakiau padarysiu pora mažų torčiukų ir gavosi š...
Atsakyti
Jei biskvito vidus " gryna tešla " , tai kiek mano patirtis sako ...jis " žalias " dar neiškepė , o forma čia niekuo dėta , gal daugiau įpylei tešlos , tai jis tau turi ilgiau kepti .
Atsakyti
24 cm formoj viskas tvarkoj.Kitą biskvitą jau pakepinau,viršus sprogo,bet jau ne žalias.Nepyliau daug tešlos...Gerai,kad daug tešlos dariau,ne bėda tas vienas terliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 22, 11:55)
24 cm formoj viskas tvarkoj.Kitą biskvitą jau pakepinau,viršus sprogo,bet jau ne žalias.Nepyliau daug tešlos...Gerai,kad daug tešlos dariau,ne bėda tas vienas terliukas smile.gif


blink.gif ... kokį tu čia kepi biskvitą , kad sprogsta viršus ...taip darosi keksams .
Atsakyti
Kirbės medutį,paskui įdėsiu nuotrauką.Didelėj formoj gražūs,jokia kupra nekyla,o toj mažutėj kažkokia nesąmonė unsure.gif
Atsakyti