Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(eliss @ 2011 01 21, 19:09)
prieš 10 m. mes pirkdavom tokį tortą,ar Jaunystė ,ar Draugystė vadindavos,nepamenu.Toks trapus su žemės riešutais,gerai atsipjaut neišeidavo.Gal žinot kas receptą?

sveiki,

esu isbandziusi torta "Jaunyste".Laabai skanus,bet jo recepta gavau is Rimama,Labai aciu jai.Rusiska nuoroda kur buvo ji idejusi,man neatsidaro,tai as gavau receptuka per AZ ax.gif
Atsakyti
margaritka25, o kas nesigavo?
jis man kaip tik toks nesudetingas atrodo biggrin.gif tik jei nesigaus, bus gaila tokio didelio kiekio sokolado, grietinele, avieciu ir be abejo - riesutu doh.gif
Atsakyti
gal kas galit man parodyti pavyzdį kaip atrodo ažūrinis papuošimas? 4u.gif ačiū.
Atsakyti
[quote=sandrulyte1975,2011 01 21, 17:24]
na paziurim ar gausis man cia kas nors smile.gif

http://s44.radikal.r...b47ffe9f016.jpg
Atsakyti
[quote=sandrulyte1975,2011 01 21, 19:32]
[quote=sandrulyte1975,2011 01 21, 17:24]
na paziurim ar gausis man cia kas nors smile.gif

http://s44.radikal.r...b47ffe9f016.jpg
[/quote]
galejai drasiai ir cia parodyt biggrin.gif tikrai neblogai isejo ir sumanymas thumbup.gif tik man rodos tu ta melyna masinyte pirma dengei, o jau po to raudona, nes ta atrodo daug lygesne

tik reikejo labai gerai nuglostyt pries dengiant mase, kaip mano ex sakydavo (jis kelininkas) geras kelias dengiamas tik ant gero pagrindo biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 21 sausio 2011 - 18:47
HELP! neturiu grietineles, o butinai reik pasidaryt siandien arba ryt anksti ryta koki skanesta, kad vakare butu galima valgyt... nu nesumastau ka padaryt galima, apart kursenu vyniotini, tik jam visko turiu doh.gif dar yra riesutu, rududu, kondensuoto, svieso, grietines, nu isskyrus grietinele.. iki pardes nera galimybiu patekt siuo momentu...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 21, 19:49)
HELP! neturiu grietineles, o butinai reik pasidaryt siandien arba ryt anksti ryta koki skanesta, kad vakare butu galima valgyt... nu nesumastau ka padaryt galima, apart kursenu vyniotini, tik jam visko turiu  doh.gif dar yra riesutu, rududu, kondensuoto, svieso, grietines, nu isskyrus grietinele.. iki pardes nera galimybiu patekt siuo momentu...

kokinors mixa smile.gif Kirbes meducio krema su grietine,kita krema gali snikerso(ten juk tinka ir paprastas kond.pienas) na ir biskvita patinkanti pasirink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 21, 18:49)
HELP! neturiu grietineles, o butinai reik pasidaryt siandien arba ryt anksti ryta koki skanesta, kad vakare butu galima valgyt... nu nesumastau ka padaryt galima, apart kursenu vyniotini, tik jam visko turiu  doh.gif dar yra riesutu, rududu, kondensuoto, svieso, grietines, nu isskyrus grietinele.. iki pardes nera galimybiu patekt siuo momentu...

aš rafaelo svajonę su grietinę padariau,nes per skubėjimą ne taip nuskaičiau doh.gif bet gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 01 21, 18:47)
galejai drasiai ir cia parodyt biggrin.gif  tikrai neblogai isejo ir sumanymas thumbup.gif tik man rodos tu ta melyna masinyte pirma dengei, o jau po to raudona, nes ta atrodo daug lygesne

tik reikejo labai gerai nuglostyt pries dengiant mase, kaip mano ex sakydavo (jis kelininkas) geras kelias dengiamas tik ant gero pagrindo biggrin.gif

nebeturejau sviesto,tai ir nebesulyginau,o buvo jau velu ir parduotuves nebedirbo. Todel taip ir gavosi.O cia ideti as nemoku sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 21 sausio 2011 - 20:27
Žozefina ... ... http://www.supermama...?...&p=43908868

user posted image
Atsakyti
Cipciuk, pjuvis wub.gif taip ir norisi gabaliuko blush2.gif

Mergaites help.gif ar butina sokoladine marsmalow mase laikyti saldytuve, jei tortuka dengsiu rytoj? Ar nieko tokio jei paliksiu spinteleje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 01 21, 21:26)
nebeturejau sviesto,tai ir nebesulyginau,o buvo jau velu ir parduotuves nebedirbo. Todel taip ir gavosi.O cia ideti as nemoku sad.gif

as tai kliu is savo feisbuko tiesai, pazpaudziu ant nuotraukos kairiu peles klavisu, islenda lentute, pasirenki 'copy URL' arab 'kopijuoti URL adesa' priklauso nuo kompiuterio kalbos tada sm spaudi asyti zinute, virs rasymo laukelio yra zyma 'img' spaudi ja ir atsidarius langeliui trini ten esancias raideles 'http' ir spaudi peles kairi klavisa ir atsiradusioje lentuteje spaudi 'paste' arba 'iklijuoti' nuotraukos adresas isirasys, spausi 'enter' ir ikels i zinutes lauka, kai atsakysi adreso nuoroda virs paveiksliuku.

man taip paprasciausia nes nemoku karpyti formato, o is feisbuko formatas pats tas, neistampo puslapio.

jei nori is savo kompo, rasant zinute pacioj zinutes apacioj yra 'choose file' spaudi ir toliau jau keli is savo kompo

tikiuos suprantamai paaiskinau, tik kita krta kelk i papuosimu tema, ten mes visos savo pasiekimais didziuojames ax.gif
Atsakyti