Laba vakara,
Esu kepejele megeja....tad norejau pasiteirauti - kodel plakant ganasa, pradzioje jis plakesi puikiai ir jau tik igavo forma, eme ir sutrauke.......nieko nesupratau.......
gal kas galetu man padeti????
ismest ji lauk? ar visgi pertepti juo torta?????
QUOTE(etoile @ 2011 01 21, 00:59)
Laba vakara,
Esu kepejele megeja....tad norejau pasiteirauti - kodel plakant ganasa, pradzioje jis plakesi puikiai ir jau tik igavo forma, eme ir sutrauke.......nieko nesupratau.......
itariu,kad perplaket man atrodo jau nepataisysite na gal kas nors geriau zinantis ka patars
QUOTE(kice @ 2011 01 20, 22:08)
as irgi siandien dariau griliazini torta Apie krema jau turiu savo nuomone, bet tikiuosi, kad rytoj tas tortas mane nustebins (nors parduotuvinio tai labai nemegau..)
Na rafaelo - ne mano skoniui, bijau, kad griliazinis irgi bus ne mano
beje, pats griliazas mane suzavejo.. Nuostabus skonis, daugiau niekada nebepirksiu griliaziniu saldainiu ir parduotuves- darysiu pati
Na rafaelo - ne mano skoniui, bijau, kad griliazinis irgi bus ne mano
beje, pats griliazas mane suzavejo.. Nuostabus skonis, daugiau niekada nebepirksiu griliaziniu saldainiu ir parduotuves- darysiu pati
Keista, kai zmones nemegsta tortu su riesutais, arba su kokosu, bet vistiek pasidaro, tikedami kad skonis bus stebuklingas cia tik pastebejimas, gink dieve ne kabinejimasis
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 21, 07:56)
Keista, kai zmones nemegsta tortu su riesutais, arba su kokosu, bet vistiek pasidaro, tikedami kad skonis bus stebuklingas cia tik pastebejimas, gink dieve ne kabinejimasis
matai, kai kuriu draugu, pazistamu skonis nuo mano skonio skiriasi o as turiu paragauti tai, ka siulau kitiems
as megstu tortus su riesutais, su kokosu, griliaza - tiesiog dievunu.. ale tie tortai ne mano skonio sau tokiu neikada nebekepu, bet jei kiti praso - kodel nekepti?
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 21, 00:22)
Labuka
kepu biskvitus šiam tortui http://zanetos-virtu...nis-tortas.html
ir va klausimėlis iškilo, jei ir soda ir kepimo milteliai dedasi tai soda vis tiek reikia nugesint
DaivaVe normali ta kaina, nes šiandien žiūrėjau mažesnės formos, tai kur normalesnė 30 lt, o 2ia juk ne viena
ir va klausimėlis iškilo, jei ir soda ir kepimo milteliai dedasi tai soda vis tiek reikia nugesint
DaivaVe normali ta kaina, nes šiandien žiūrėjau mažesnės formos, tai kur normalesnė 30 lt, o 2ia juk ne viena
soda VISADA reikia nugesinti,nepriklauso kas ten dar dedasi
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 21, 00:22)
Labuka
patariu kepti kitą biskvitą imk rafaelo svajonės, arba iš mano ricotos tortuko, nuimk šauksta miltų ir pridėk šaukštą kakavos. kepiau šį tortą pagal autorės receptą - nepatiko biskvitas. antrą sykį kepiau su savo biskvitu net nespėjau nufotografuot pjūvio - tortas dingo nuo stalo akimirksniu
Papildyta:
QUOTE(etoile @ 2011 01 21, 00:59)
Laba vakara,
kaip jau rašė- perplakei
galima gelbėt įkišus kremą trumpam į mikrobangę ir truputį pašildžius - kartais tai suveikia
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 21, 09:33)
soda VISADA reikia nugesinti,nepriklauso kas ten dar dedasi
jau ne pirmą kartą susiduriu, kad tikrai ne visada kepiau mažiausiai du skirtingus biskvitus - kuriuose sodos nugesinti nereikėjo
QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 16:56)
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas
na as pirkau savo kaime plastmasiniu prekiu parduotuveje Gausa.
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 20, 18:06)
šarlotės man tokiems tortams užtektų ir vienos normos, bet kiekvienai skirtingai susinaudoja
aciu uz atsakyma, bet vis delto vakar nusprendziau,kad nedesim mases, nes dar liko kremo, tai juo ir pabandysim puosti
Labas visoms Neisivaizduojate, kaip apsidziaugiau radusi sia tema dvi dienas skaitineju senas temukes as nerealiai megstu kepti, na, bet cia yra man ko pasimokyti is jusu
jau susidariau sarasiuka tortu kuriuos kepsiu
Ir turiu klausimeli, kokia padaryti mase, kuria iskociojus galima apvilkti torta?
aciu
jau susidariau sarasiuka tortu kuriuos kepsiu
Ir turiu klausimeli, kokia padaryti mase, kuria iskociojus galima apvilkti torta?
aciu
Laba
Ačiū už atsakymus, bet kaip sakoma, "pozna batia" biskvitas iškeptas su negesinta soda , mažoji užmigs eisiu daryt pertepimus
Ačiū už atsakymus, bet kaip sakoma, "pozna batia" biskvitas iškeptas su negesinta soda , mažoji užmigs eisiu daryt pertepimus
QUOTE(princess00 @ 2011 01 21, 14:19)
aciu
aciu
ta prasme "apvilkt"-apdengt?
mmg,pastilazas dengimui,sokoladine-marschmallow tesla...
QUOTE(mulatux @ 2011 01 21, 14:41)
ta prasme "apvilkt"-apdengt?
aga, bet yra tokia mase su cukraus pudra lygtai, kuriagalima iskocioti ?
QUOTE(princess00 @ 2011 01 21, 15:07)
aga, bet yra tokia mase su cukraus pudra lygtai, kuriagalima iskocioti ?
tai i dauguma ieina cukraus pudra
va cia paskaitykit,gal rasit ka tinkamo http://www.supermama...?...378104&st=0