Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 17:56)
ačiū už pagyras mano torčiukui, tikrai pasisekė, buvo labai, labai skanus, jau nebeliko
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas 4u.gif


As sau nusipirkautoki, kaina aisku kandziojasi, bet negaliu atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 20, 19:06)
aš su kočėlu smulkinau 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 01 20, 18:07)
As sau nusipirkautoki, kaina aisku kandziojasi, bet negaliu atsidziaugti  thumbup.gif


O dugneliu aisku nera? smile.gif reik det i skarda kokia. As vis gundziausi ant tokio dalyko, bet kad pas mane visokiu skersmenu jau yra formu biggrin.gif
Atsakyti
labai ačiū visoms už patarimus, labai faina ta Gefu formytė, bet kadangi man reikia dviejų, tai reiks Arevitoj žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Klausimėlis: o į griliažo tortą tikrai tiek daug sviesto dedama? 400 gr g.gif ar neužtektų 200gr, jei 1 indelis kondensuoto ir 420 gr. grietinėlės g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 01 20, 19:16)
Klausimėlis: o į griliažo tortą tikrai tiek daug sviesto dedama? 400 gr g.gif  ar neužtektų 200gr, jei 1 indelis kondensuoto ir 420 gr. grietinėlės g.gif


Mano galva bus per minkstas kremas... bet aisku vistiek valgoma bus. Jau as dedu pusantro, ir gaunasi purus labai. Na cia toks kremas kaip rafaelo, tik sviesto pakeliu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 20, 19:17)
O dugneliu aisku nera? smile.gif reik det i skarda kokia. As vis gundziausi ant tokio dalyko, bet kad pas mane visokiu skersmenu jau yra formu biggrin.gif


ne dugno nera,bet as kazkaip ir nepasigedau 4u.gif man biskvitas neisbega, dedu forma i orkaites skarda ax.gif as ja emiau, nes turejau tik 1 tortine, tai kad nepirkti dar keliu ir vietos sutaupyti pasirinkau si varianta thumbup.gif joje labai patogu sutepineti tortus, nes ji auksta biggrin.gif aisku galima tortus sutepineti ir be formos,bet man formoje patogiau ir lygiau iseina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 20, 20:19)
Mano galva bus per minkstas kremas... bet aisku vistiek valgoma bus. Jau as dedu pusantro, ir gaunasi purus labai. Na cia toks kremas kaip rafaelo, tik sviesto pakeliu daugiau.

Dėkui, kitą sykį bandysiu daryti standesnį, o dabar eksperimentinį padariau, dėjau 200gr sviesto, 450 grietinėlės, beveik visą indelį virto kondensuoto pieno ir 250 gr maskarponės, kremas gavosi labai purus ir skanus, žiūrėsiu, kaip bus ryt ax.gif tiesa, į dalį įdėjau kakavos, irgi tiko, žodžiu, mišrainė lotuliukas.gif bet tai jau nebe griliažinis tortas, tik su griliažu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 01 20, 20:16)
Klausimėlis: o į griliažo tortą tikrai tiek daug sviesto dedama? 400 gr g.gif  ar neužtektų 200gr, jei 1 indelis kondensuoto ir 420 gr. grietinėlės g.gif


šiaip pagal cipciuko receptą nesideda grietinėlė, ją įdėjau nuo savęs ir labai labai tiko ax.gif gi tas parduotuvinis kremas būna sviestinis, o ne grietinėlinis 4u.gif

QUOTE(neli @ 2011 01 20, 20:36)
Dėkui, kitą sykį bandysiu daryti standesnį, o dabar eksperimentinį padariau, dėjau 200gr sviesto, 450 grietinėlės, beveik visą indelį virto kondensuoto pieno ir 250 gr maskarponės, kremas gavosi labai purus ir skanus, žiūrėsiu, kaip bus ryt  ax.gif tiesa, į dalį įdėjau kakavos, irgi tiko, žodžiu, mišrainė lotuliukas.gif bet tai jau nebe griliažinis tortas, tik su griliažu biggrin.gif

tikrai taip cool.gif
Atsakyti
as irgi siandien dariau griliazini torta smile.gif Apie krema jau turiu savo nuomone, bet tikiuosi, kad rytoj tas tortas mane nustebins (nors parduotuvinio tai labai nemegau..) smile.gif
Na rafaelo - ne mano skoniui, bijau, kad griliazinis irgi bus ne mano smile.gif

beje, pats griliazas mane suzavejo.. Nuostabus skonis, daugiau niekada nebepirksiu griliaziniu saldainiu ir parduotuves- darysiu pati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 20 sausio 2011 - 22:09
QUOTE(kice @ 2011 01 20, 23:08)
  beje, pats griliazas mane suzavejo..  Nuostabus skonis, daugiau niekada nebepirksiu griliaziniu saldainiu ir parduotuves- darysiu pati biggrin.gif

nu baikit cia apie ta grilijaza- jau seiles taskosi cool.gif
Atsakyti
Labuka

kepu biskvitus šiam tortui http://zanetos-virtu...nis-tortas.html
ir va klausimėlis iškilo, jei ir soda ir kepimo milteliai dedasi tai soda vis tiek reikia nugesint g.gif

DaivaVe normali ta kaina, nes šiandien žiūrėjau mažesnės formos, tai kur normalesnė 30 lt, o 2ia juk ne viena mirksiukas.gif
Atsakyti