Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza? pasigaminau ji-nu taip skanu rolleyes.gif reik smulkinti,nes kitaip bijau,kad bus suvartotas ne visai pagal paskirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 18, 21:22)
sviestiniu kremu geriausia aptepinėti, prieš dengiant mase. dažniausiai aptepu, statau į šaldytuvą, sustingsta, tada dar antrą kartą plonu sluoksniu aptepu ir karštu peiliu išlyginu smile.gif
trupinukų dedu iš akies, jei naudoju sausainius - tai kokius 5 sudedu 4u.gif
beje, masę dėt gali ir šeštadienį 4u.gif

dekui 4u.gif
o man tos sviestinės masės kokio diamtero tortui užteks?
nes aš darau du: 26cm ir 16cm. ar čia man jau dvigubai jos darytis, ar užteks to kiekio pagal receptą? unsure.gif
šeštadienį neturiėsiu visai laiko ją dėti, todėl noriu tai padaryti ryt rolleyes.gif

QUOTE(mulatux @ 2011 01 18, 21:23)
as šarlote visada tepu pries pat dengiant mase.o trupinukus darau is paprastu sausainiu(gaidelis),tai susmulkinu 4vnt.

dekui 4u.gif
Atsakyti
man Šarlotes uztenka 24cm tortui ir dar truputi lieka
Atsakyti
o į griliažinį tortą galima dėt lazdyno riešutus?
Atsakyti
ačiū už pagyras mano torčiukui, tikrai pasisekė, buvo labai, labai skanus, jau nebeliko

QUOTE(ing. @ 2011 01 20, 15:35)
nes aš darau du: 26cm ir 16cm.

sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kuri turi sampano torto receptuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 20, 15:17)
mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza? pasigaminau ji-nu taip skanu  rolleyes.gif  reik smulkinti,nes kitaip bijau,kad bus suvartotas ne visai pagal paskirti  biggrin.gif

As dali sumalu mesmale, kita dali sukalu sudejus i rankluostuka svaru, ant lenteles, su medine bulviu koses trintuve biggrin.gif su mesmale tik dali sumalu, nes gaunasi labai jau smulkus griliazas.
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 16:56)
ačiū už pagyras mano torčiukui, tikrai pasisekė, buvo labai, labai skanus, jau nebeliko
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas 4u.gif

Arevitos irangoj, ivesk i google.
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 20, 15:17)
mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza? pasigaminau ji-nu taip skanu  rolleyes.gif  reik smulkinti,nes kitaip bijau,kad bus suvartotas ne visai pagal paskirti  biggrin.gif

malk mesmale per stambu sietely,arba daužyk kuo nors ir kočelu po to trupink.....

QUOTE(eliss @ 2011 01 20, 16:51)

galima.....

QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 16:56)

aš pirkau Arevitoj.....
Atsakyti
Sampaninis tortas
Atsakyti
aciu,mergaites 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 20, 18:07)

o kiek cia gramu butu ?"zelatinos dejau 2,5 pokelio"
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 20, 16:17)
mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza?

aš su kočėlu smulkinau 4u.gif

QUOTE(ing. @ 2011 01 20, 16:35)
dekui 4u.gif
o man tos sviestinės masės kokio diamtero tortui užteks?
nes aš darau du: 26cm ir 16cm. ar čia man jau dvigubai jos darytis, ar užteks to kiekio pagal receptą? unsure.gif

šarlotės man tokiems tortams užtektų ir vienos normos, bet kiekvienai skirtingai susinaudoja 4u.gif

QUOTE(eliss @ 2011 01 20, 17:51)

pabandyk ir sužinosi 4u.gif

QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 17:56)

sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm

pabandyk paskambint į Ambraso įmonę. kai man reikėjo, arevita neturėjo schmoll.gif čia irgi kaune. atsiliepė labai maloni moteris tai pasakė kada ir ką ir kiek turės. ten galima įsigyti ir 16 ir 18 skersmens. Vytauto pr. 1, tel. (8 37) 272551
Atsakyti