mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza? pasigaminau ji-nu taip skanu reik smulkinti,nes kitaip bijau,kad bus suvartotas ne visai pagal paskirti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 18, 21:22)
sviestiniu kremu geriausia aptepinėti, prieš dengiant mase. dažniausiai aptepu, statau į šaldytuvą, sustingsta, tada dar antrą kartą plonu sluoksniu aptepu ir karštu peiliu išlyginu
trupinukų dedu iš akies, jei naudoju sausainius - tai kokius 5 sudedu
beje, masę dėt gali ir šeštadienį
trupinukų dedu iš akies, jei naudoju sausainius - tai kokius 5 sudedu
beje, masę dėt gali ir šeštadienį
dekui
o man tos sviestinės masės kokio diamtero tortui užteks?
nes aš darau du: 26cm ir 16cm. ar čia man jau dvigubai jos darytis, ar užteks to kiekio pagal receptą?
šeštadienį neturiėsiu visai laiko ją dėti, todėl noriu tai padaryti ryt
QUOTE(mulatux @ 2011 01 18, 21:23)
as šarlote visada tepu pries pat dengiant mase.o trupinukus darau is paprastu sausainiu(gaidelis),tai susmulkinu 4vnt.
dekui
man Šarlotes uztenka 24cm tortui ir dar truputi lieka
o į griliažinį tortą galima dėt lazdyno riešutus?
ačiū už pagyras mano torčiukui, tikrai pasisekė, buvo labai, labai skanus, jau nebeliko
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas
QUOTE(ing. @ 2011 01 20, 15:35)
nes aš darau du: 26cm ir 16cm.
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas
Sveikos, gal kuri turi sampano torto receptuka?
QUOTE(mulatux @ 2011 01 20, 15:17)
mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza? pasigaminau ji-nu taip skanu reik smulkinti,nes kitaip bijau,kad bus suvartotas ne visai pagal paskirti
As dali sumalu mesmale, kita dali sukalu sudejus i rankluostuka svaru, ant lenteles, su medine bulviu koses trintuve su mesmale tik dali sumalu, nes gaunasi labai jau smulkus griliazas.
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 16:56)
ačiū už pagyras mano torčiukui, tikrai pasisekė, buvo labai, labai skanus, jau nebeliko
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas
Arevitos irangoj, ivesk i google.
QUOTE(mulatux @ 2011 01 20, 15:17)
mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza? pasigaminau ji-nu taip skanu reik smulkinti,nes kitaip bijau,kad bus suvartotas ne visai pagal paskirti
malk mesmale per stambu sietely,arba daužyk kuo nors ir kočelu po to trupink.....
QUOTE(eliss @ 2011 01 20, 16:51)
o į griliažinį tortą galima dėt lazdyno riešutus?
galima.....
QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 16:56)
ačiū už pagyras mano torčiukui, tikrai pasisekė, buvo labai, labai skanus, jau nebeliko
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas
sakykit, o kur nusipirkti formą 16cm, Scilis pačią mažiausią kokią turi 20cm, ir tai šiuo metu nėra, gal jau kur ir rašėt, bet nerandu, kur pirkti mažų tortinių Vilniuje, skaičiau kažkuri 18 turi, noriu kepti tortus dažnai be progos, tai turima 28 perdidelė, be progos kepant gręsia sustorėjimas
aš pirkau Arevitoj.....
aciu,mergaites
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 20, 18:07)
o kiek cia gramu butu ?"zelatinos dejau 2,5 pokelio"
QUOTE(mulatux @ 2011 01 20, 16:17)
mergaites,o kame/kuo smulkinate pati griliaza?
aš su kočėlu smulkinau
QUOTE(ing. @ 2011 01 20, 16:35)
dekui
o man tos sviestinės masės kokio diamtero tortui užteks?
nes aš darau du: 26cm ir 16cm. ar čia man jau dvigubai jos darytis, ar užteks to kiekio pagal receptą?
o man tos sviestinės masės kokio diamtero tortui užteks?
nes aš darau du: 26cm ir 16cm. ar čia man jau dvigubai jos darytis, ar užteks to kiekio pagal receptą?
šarlotės man tokiems tortams užtektų ir vienos normos, bet kiekvienai skirtingai susinaudoja
QUOTE(eliss @ 2011 01 20, 17:51)
o į griliažinį tortą galima dėt lazdyno riešutus?
pabandyk ir sužinosi
QUOTE(ailima @ 2011 01 20, 17:56)
pabandyk paskambint į Ambraso įmonę. kai man reikėjo, arevita neturėjo čia irgi kaune. atsiliepė labai maloni moteris tai pasakė kada ir ką ir kiek turės. ten galima įsigyti ir 16 ir 18 skersmens. Vytauto pr. 1, tel. (8 37) 272551