Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

......Tortai-11......

...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...


user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema

user posted image


Populiariausi tortai:

Snikersas su karameliniu ganašu (daividija) [recepte: 1 st. cukraus, 2 st. miltų]

Rafaelo svajonė (Srove), Rafaelo biskvitas pagal Olestą


user posted image

1-5 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS

6 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Tortas be pavadinimo (Srove)
Tortas "Spanguolinis" (rusų k.)
Kavos likerio tortas (Sigitaw)
Tortas su ananasais (Cipciukas)
Vyšnių karamelės tortas (Olesta)
Tortas "Karamelės lašas" (Olesta)
Tortas su vaisiais (innguta)
Tortas iš vyniotinių (Migle79)
Tortas su mascarponės sūriu (smike)
Tortas su želė kremu (*Keila*)
Aguoninis garduolis (adriu)
Tortas su vyšnine varške ir vynuogėmis (Olesta)
Mangų-persikų tortas (Nova)
Purus biskvitas (daividija)
Paukščių pieno tortas (Aissstute)
Paprastas skanus tortukas (akvilyte)

user posted image

7 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Varškinis gaivumėlis (Olesta)
Meian biskvitai
Kremas su lazdyno riešutais (Ruciake)
Meduolinis tortas (MO)
Tortas "Klaidutis" (Jurginė)
Koriukas (Raigra)
Skruzdėlynas (Olesta)
Egiptietiškas tortas (uzniukas)
Tortas su kavos ir karamelinio ganašo su džiovintom slyvom kremais (apie kremą) (linette)
Varškės tortas
Morenginis tortas "Griuvėsiai"
Plikytos tešlos tortas su vaisiais (Aissstute)
Mozaika - eda.dita firminis tortas (eda.dita)
Paprastas gaivus torčiukas (MO)
Biskvitiniai pyragaičiai su apelsininiu suflė (Nova)
Tortas su apelsininiu sufle (Olesta pagal Novą)
Tortas "Braškių bučinys" (Sonatina)
Karamelės pertepimas (Daividija)
Kriaušinis-karamelinis tortas (klaidos pataisymas) (kice)
Citrusinė avietė (Olesta)

user posted image

8 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Mary Berry avietinis sūrio tortas (bea)
Ferrero Rocher tortas (pataisymas) (eda.dita)
Tortas su mascarpone sūriu (apie kremą)(kirbe)
Olive Garden Black Tie Mousse Cake (zuliaska pagal Sonatiną)
Tortas su Bailey's likeriu ir kava (zuliaska pagal Sonatiną)
Ricotos sūrio tortukas su vyšniomis (spyglis2)
Tortas "Juodasis princas" (Saulėtos variantas) (RiMami)
Tortas su sulčių putėsiais (likta)
Tortas su paukščių pienu (kirbe)
Napoleonas su plikytu kremu ir Rududu (foto) (rugiagele26)
Kokosinis tortas
Tortas "Kavos aromatas" (Jurginės komentaras) (rasute)
Turtingas kavos tortas (Olesta)
Morkų tortas
Morengų ir aguonų tortas su karameliniu kavos kremu (Sonatina)
"Saldukas" morenginis tortas (Cipciukas)

user posted image

9 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Vyšninis tortas (Žaneta)
Paprastutis torčiukas (wavin)
Tortas "Sacher" (JET)
Tortas "Trys šokoladai" (Nova)
Šokoladinis, šokoladinis tortas (*Keila*)
Tortas "Be pavadinimo" (Bossi)
Napoleonas (eliss komentaras) (rusų k.)
Manų tortas (julioske)
Tortas prie kavos (*Keila*)
Dengimo masė (likta)
Dainava (Glacee)
Andros tortas (torto foto, pjūvio foto) (braaskytea)
Tortas prie kavos (Srove)

user posted image

10 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Karamelinis musas (julioske)
Karamelinis šokoladinis Beatos tortas (Ulė)
Braškinis tortas. Pertepimų receptai rafaelo biskvitui (Olesta)
Gaivus tortas su ananasais ir mandarinais (foto) (kipsiuke83)
Meduolių tortukas (rimer)
Obuolinis tortas (likta)
Braškių tortas (Glacee/Elžbieta)
Tortas "Margrita" (Cipciukas)
Dangiškai skanus sūrio tortas (saulėta)
Šokoladinis karamelinis tortas (julioske)
Tortukas be pavadinimo (komentaras apie kremus)(virvir)
Apelsininis karamelinis tortas (julioske)
Visas karamelinis tortas (julioske)
Karamelės - varškės sūrio tortas (julioske)
Stiklas smėlyje (julioske)
Tortas su paukščių pienu (norkele)
Kijevo tortas (RiMami)
Atsakyti
RiMAMI, aciu uz nauja tema ir kruopstu darba 4u.gif
Atsakyti
RiMami, kaip Tau AČIŪ už tas nuorodas tongue.gif gal sumažės vienodų klausimų...

o dabar apie Spyglio rikotinį tortą, taigi kepkit - dėkit ką tik norit, kaip tai be nieko, arba per abu sluoksnius vien vyšnios, arba vienam vyšnios, kitam vyšnių želė... o jei patinka be nieko, gailt ir be nieko daryti, kaip pasidarysit, taip turėsit, o tortas visų išgirtas ir nerealiai skanus 4u.gif
Atsakyti
Olesta tai turėjau omeny, kad tą sluoksnį kur po to vyšnias sumetam ant viršaus dėt. Žėlė stingsta, vakare kepsiu. Tik va draugai į svečius užkvietė tai jaučiu bus naktinis kepimas, kai mano boružytė užmigs doh.gif
Atsakyti
Turtingas kavos tortas. Ale dabar došlo, kad į antrą pertepimą pamiršau sudėt šokoladą doh.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos kepėjėlės
seku tortų ir papuošimų temukes jau seniai, kelis moku tortus nuo seniau ir tuos pastoviai gaminu, bet neseniai pribrendau naujiems tortams, prisirašiau receptų iš Jūsų,vis žaviuosi Jūsų gabumais wub.gif wub.gif na ir užvakar nusprendžiau imtis naujovių,išsikepiau biskvitus, kaip Rafaelo svajonės, į vieną dalį papildomai įdėjau kakavos, dėjau kaip parašyta 20gr. kepimo miltelių, pasirodė labai daug, na bet kaip pirmą kartą bandžiau nenukrypti nuo normų, kepimo milteliai jautėsi kai tik iškepiau, bet sutepus jau nebejaučiu, pertepimus dariau vieną iš grietinėlės plaktos ir šokolado, ir barsčiau pakepintais riešutais lazdyno, kitas buvo be riešutų, o sviesto, grietinėlės, šokolado ir šiektiek rududu, dar pabarsčiau vaflių trupinėliais, užvakar kepiau biskvitus, vakar ryte sutepiau, vakare padengiau ganašu, šiandien paragavau, skonio visai normaliai, tik labai jau nesusiėmęs visas, pertepimai atsiskiria nuo biskvito, ganašas taippat, ir kiek perdaug sulaisčiau apatinį biskvitą doh.gif , jaučiasi net vandenuko skonis, bet pastovėjus šiektiek, torėtų nebesijausti
taigi klausimukas, gal žinot kodėl jis toks nesusiėmęs, ar ir Jums taip būna, o gal dar permažai pastovėjo g.gif

ir dar klausimukas, gal kuri vilniuje galėtų pamokyti kepti tortus,aišku už sutartą atlygį o svarbiausia tai domina jų puošyba, skaitau, skaitau visas temas puošybos, bandau, bet nelabai man gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 15 sausio 2011 - 13:50
QUOTE(Tepaluota @ 2011 01 15, 13:26)
Turtingas kavos tortas. Ale dabar došlo, kad į antrą pertepimą pamiršau sudėt šokoladą  doh.gif

user posted image


Na svarbu , kad došlo .... biggrin.gif
A pjūvis kur ... lens.gif ?????????
Atsakyti
ir gal Jūs žinote, kaip padaryti tokį pertepimą, kaip būna kai kuriuose pvz bijolos tortuose, tokios spalvos kaip rududu ir su tokiais kaip traškučiais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 15 sausio 2011 - 13:50
ailima ...tu jį šaltą valgai ? .....ar kambario temperatųros ? ....juk kiekviename pertepime yra sviesto , tokių pertepimų tortai , skanūs kambario temperatūros , o dabar kai kremas tau sustingęs , todėl ir atsiskiria sluoksniais .

Kremas : sviestas - RUDUDU - sausi pusryčiai .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 13:45)
Na svarbu , kad došlo ....  biggrin.gif
A pjūvis kur ... lens.gif ?????????

Kas iš to, kad došlo - tortas suteptas vakar, o došlo tik šiandien laugh.gif Pjūvio dar nėr, ba neprapjautas.
Atsakyti
tai kaip Tu matai, kad nesusistovėjęs blink.gif glaz almaz cool.gif o skaniausias tai jis tikrai gerai pastovėjęs kambario temperatūroje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 15, 11:43)
Ačiū bandysiu, o kremo tada daugiau daryt reikia? Jei biskvitus kepsiu 28 cm tai tešlos daugiau daryt ar tiek kiek parašyta?


as kepiau siam tortui rafaelo torto biskvitus,o kremui emiau 1 ind. grietineles ir 1 ind. rikotos,man uzteko,nes mano tortukas buvo 21cm,keptas pabandymui mirksiukas.gif
Atsakyti