......Tortai-11......
...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
Populiariausi tortai:
Snikersas su karameliniu ganašu (daividija) [recepte: 1 st. cukraus, 2 st. miltų]
Rafaelo svajonė (Srove), Rafaelo biskvitas pagal Olestą
1-5 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
6 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Tortas be pavadinimo (Srove)
Tortas "Spanguolinis" (rusų k.)
Kavos likerio tortas (Sigitaw)
Tortas su ananasais (Cipciukas)
Vyšnių karamelės tortas (Olesta)
Tortas "Karamelės lašas" (Olesta)
Tortas su vaisiais (innguta)
Tortas iš vyniotinių (Migle79)
Tortas su mascarponės sūriu (smike)
Tortas su želė kremu (*Keila*)
Aguoninis garduolis (adriu)
Tortas su vyšnine varške ir vynuogėmis (Olesta)
Mangų-persikų tortas (Nova)
Purus biskvitas (daividija)
Paukščių pieno tortas (Aissstute)
Paprastas skanus tortukas (akvilyte)
7 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Varškinis gaivumėlis (Olesta)
Meian biskvitai
Kremas su lazdyno riešutais (Ruciake)
Meduolinis tortas (MO)
Tortas "Klaidutis" (Jurginė)
Koriukas (Raigra)
Skruzdėlynas (Olesta)
Egiptietiškas tortas (uzniukas)
Tortas su kavos ir karamelinio ganašo su džiovintom slyvom kremais (apie kremą) (linette)
Varškės tortas
Morenginis tortas "Griuvėsiai"
Plikytos tešlos tortas su vaisiais (Aissstute)
Mozaika - eda.dita firminis tortas (eda.dita)
Paprastas gaivus torčiukas (MO)
Biskvitiniai pyragaičiai su apelsininiu suflė (Nova)
Tortas su apelsininiu sufle (Olesta pagal Novą)
Tortas "Braškių bučinys" (Sonatina)
Karamelės pertepimas (Daividija)
Kriaušinis-karamelinis tortas (klaidos pataisymas) (kice)
Citrusinė avietė (Olesta)
8 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Mary Berry avietinis sūrio tortas (bea)
Ferrero Rocher tortas (pataisymas) (eda.dita)
Tortas su mascarpone sūriu (apie kremą)(kirbe)
Olive Garden Black Tie Mousse Cake (zuliaska pagal Sonatiną)
Tortas su Bailey's likeriu ir kava (zuliaska pagal Sonatiną)
Ricotos sūrio tortukas su vyšniomis (spyglis2)
Tortas "Juodasis princas" (Saulėtos variantas) (RiMami)
Tortas su sulčių putėsiais (likta)
Tortas su paukščių pienu (kirbe)
Napoleonas su plikytu kremu ir Rududu (foto) (rugiagele26)
Kokosinis tortas
Tortas "Kavos aromatas" (Jurginės komentaras) (rasute)
Turtingas kavos tortas (Olesta)
Morkų tortas
Morengų ir aguonų tortas su karameliniu kavos kremu (Sonatina)
"Saldukas" morenginis tortas (Cipciukas)
9 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Vyšninis tortas (Žaneta)
Paprastutis torčiukas (wavin)
Tortas "Sacher" (JET)
Tortas "Trys šokoladai" (Nova)
Šokoladinis, šokoladinis tortas (*Keila*)
Tortas "Be pavadinimo" (Bossi)
Napoleonas (eliss komentaras) (rusų k.)
Manų tortas (julioske)
Tortas prie kavos (*Keila*)
Dengimo masė (likta)
Dainava (Glacee)
Andros tortas (torto foto, pjūvio foto) (braaskytea)
Tortas prie kavos (Srove)
10 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Karamelinis musas (julioske)
Karamelinis šokoladinis Beatos tortas (Ulė)
Braškinis tortas. Pertepimų receptai rafaelo biskvitui (Olesta)
Gaivus tortas su ananasais ir mandarinais (foto) (kipsiuke83)
Meduolių tortukas (rimer)
Obuolinis tortas (likta)
Braškių tortas (Glacee/Elžbieta)
Tortas "Margrita" (Cipciukas)
Dangiškai skanus sūrio tortas (saulėta)
Šokoladinis karamelinis tortas (julioske)
Tortukas be pavadinimo (komentaras apie kremus)(virvir)
Apelsininis karamelinis tortas (julioske)
Visas karamelinis tortas (julioske)
Karamelės - varškės sūrio tortas (julioske)
Stiklas smėlyje (julioske)
Tortas su paukščių pienu (norkele)
Kijevo tortas (RiMami)
RiMAMI, aciu uz nauja tema ir kruopstu darba
RiMami, kaip Tau AČIŪ už tas nuorodas gal sumažės vienodų klausimų...
o dabar apie Spyglio rikotinį tortą, taigi kepkit - dėkit ką tik norit, kaip tai be nieko, arba per abu sluoksnius vien vyšnios, arba vienam vyšnios, kitam vyšnių želė... o jei patinka be nieko, gailt ir be nieko daryti, kaip pasidarysit, taip turėsit, o tortas visų išgirtas ir nerealiai skanus
o dabar apie Spyglio rikotinį tortą, taigi kepkit - dėkit ką tik norit, kaip tai be nieko, arba per abu sluoksnius vien vyšnios, arba vienam vyšnios, kitam vyšnių želė... o jei patinka be nieko, gailt ir be nieko daryti, kaip pasidarysit, taip turėsit, o tortas visų išgirtas ir nerealiai skanus
Olesta tai turėjau omeny, kad tą sluoksnį kur po to vyšnias sumetam ant viršaus dėt. Žėlė stingsta, vakare kepsiu. Tik va draugai į svečius užkvietė tai jaučiu bus naktinis kepimas, kai mano boružytė užmigs
Turtingas kavos tortas. Ale dabar došlo, kad į antrą pertepimą pamiršau sudėt šokoladą
sveikos kepėjėlės
seku tortų ir papuošimų temukes jau seniai, kelis moku tortus nuo seniau ir tuos pastoviai gaminu, bet neseniai pribrendau naujiems tortams, prisirašiau receptų iš Jūsų,vis žaviuosi Jūsų gabumais na ir užvakar nusprendžiau imtis naujovių,išsikepiau biskvitus, kaip Rafaelo svajonės, į vieną dalį papildomai įdėjau kakavos, dėjau kaip parašyta 20gr. kepimo miltelių, pasirodė labai daug, na bet kaip pirmą kartą bandžiau nenukrypti nuo normų, kepimo milteliai jautėsi kai tik iškepiau, bet sutepus jau nebejaučiu, pertepimus dariau vieną iš grietinėlės plaktos ir šokolado, ir barsčiau pakepintais riešutais lazdyno, kitas buvo be riešutų, o sviesto, grietinėlės, šokolado ir šiektiek rududu, dar pabarsčiau vaflių trupinėliais, užvakar kepiau biskvitus, vakar ryte sutepiau, vakare padengiau ganašu, šiandien paragavau, skonio visai normaliai, tik labai jau nesusiėmęs visas, pertepimai atsiskiria nuo biskvito, ganašas taippat, ir kiek perdaug sulaisčiau apatinį biskvitą , jaučiasi net vandenuko skonis, bet pastovėjus šiektiek, torėtų nebesijausti
taigi klausimukas, gal žinot kodėl jis toks nesusiėmęs, ar ir Jums taip būna, o gal dar permažai pastovėjo
ir dar klausimukas, gal kuri vilniuje galėtų pamokyti kepti tortus,aišku už sutartą atlygį o svarbiausia tai domina jų puošyba, skaitau, skaitau visas temas puošybos, bandau, bet nelabai man gaunasi
seku tortų ir papuošimų temukes jau seniai, kelis moku tortus nuo seniau ir tuos pastoviai gaminu, bet neseniai pribrendau naujiems tortams, prisirašiau receptų iš Jūsų,vis žaviuosi Jūsų gabumais na ir užvakar nusprendžiau imtis naujovių,išsikepiau biskvitus, kaip Rafaelo svajonės, į vieną dalį papildomai įdėjau kakavos, dėjau kaip parašyta 20gr. kepimo miltelių, pasirodė labai daug, na bet kaip pirmą kartą bandžiau nenukrypti nuo normų, kepimo milteliai jautėsi kai tik iškepiau, bet sutepus jau nebejaučiu, pertepimus dariau vieną iš grietinėlės plaktos ir šokolado, ir barsčiau pakepintais riešutais lazdyno, kitas buvo be riešutų, o sviesto, grietinėlės, šokolado ir šiektiek rududu, dar pabarsčiau vaflių trupinėliais, užvakar kepiau biskvitus, vakar ryte sutepiau, vakare padengiau ganašu, šiandien paragavau, skonio visai normaliai, tik labai jau nesusiėmęs visas, pertepimai atsiskiria nuo biskvito, ganašas taippat, ir kiek perdaug sulaisčiau apatinį biskvitą , jaučiasi net vandenuko skonis, bet pastovėjus šiektiek, torėtų nebesijausti
taigi klausimukas, gal žinot kodėl jis toks nesusiėmęs, ar ir Jums taip būna, o gal dar permažai pastovėjo
ir dar klausimukas, gal kuri vilniuje galėtų pamokyti kepti tortus,aišku už sutartą atlygį o svarbiausia tai domina jų puošyba, skaitau, skaitau visas temas puošybos, bandau, bet nelabai man gaunasi
QUOTE(Tepaluota @ 2011 01 15, 13:26)
Turtingas kavos tortas. Ale dabar došlo, kad į antrą pertepimą pamiršau sudėt šokoladą
Na svarbu , kad došlo ....
A pjūvis kur ... ?????????
ir gal Jūs žinote, kaip padaryti tokį pertepimą, kaip būna kai kuriuose pvz bijolos tortuose, tokios spalvos kaip rududu ir su tokiais kaip traškučiais?
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 13:45)
Kas iš to, kad došlo - tortas suteptas vakar, o došlo tik šiandien Pjūvio dar nėr, ba neprapjautas.
tai kaip Tu matai, kad nesusistovėjęs glaz almaz o skaniausias tai jis tikrai gerai pastovėjęs kambario temperatūroje
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 15, 11:43)
Ačiū bandysiu, o kremo tada daugiau daryt reikia? Jei biskvitus kepsiu 28 cm tai tešlos daugiau daryt ar tiek kiek parašyta?
as kepiau siam tortui rafaelo torto biskvitus,o kremui emiau 1 ind. grietineles ir 1 ind. rikotos,man uzteko,nes mano tortukas buvo 21cm,keptas pabandymui