Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 20:44)
As pasidariau testuka 10DPO ir jau neiskenciau,nesulaukiau ne mm. blush2.gif mano ciklas 31 diena,NT dariausi 30-ta. ax.gif rezultatas tikrai aiskus thumbup.gif net nevaiduokliavo.Jautrumas testuko 25 bigsmile.gif
user posted image

nu super testukas thumbup.gif thumbup.gif didziausi sveikinimai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 01 23, 23:32)
O kokio jautrumo testukus darote?

oi net nezinau, vienas is darytu buvo easycup, beje si NT dariau likus 1d iki mm
Bet esme ta, kad net uzuomenuo ne,r net neryskaus, pacio blankiausio vaiduokliuko sad.gif
Atsakyti
O as po 5 d. vėlavimo sulaukiau mmm verysad.gif
Sėkmės visoms besilaukiančioms ir planuojančioms, o mes bandysime šį ciklą.
Atsakyti
nu as isprotesiu frusty.gif NT neigiamas. Pasiskambinau i privatu gine kab., tai sako galit ateit siandien, bet bus pinigu svaistymas, vistiek nieko nematys. Liepe laukt 10 dienu mm uzsilaikymo ir tada dar kart NT daryt (pasake, kad testai gali nerodyt dar blink.gif ), ir jei nebus mm, ateit. Na tikiuosi tai ir bus, kad po 10 d. atsiras II ech nu ir prisisvajojau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 21:44)
As pasidariau testuka 10DPO ir jau neiskenciau,nesulaukiau ne mm. blush2.gif mano ciklas 31 diena,NT dariausi 30-ta. ax.gif rezultatas tikrai aiskus thumbup.gif net nevaiduokliavo.Jautrumas testuko 25 bigsmile.gif

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2011 01 24, 09:42)
O as po 5 d. vėlavimo sulaukiau mmm verysad.gif
Sėkmės visoms besilaukiančioms ir planuojančioms, o mes bandysime šį ciklą.

naujas ciklas, nauja pradzia, nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 01 24, 11:37)
nu as isprotesiu frusty.gif  NT neigiamas. Pasiskambinau i privatu gine kab., tai sako galit ateit siandien, bet bus pinigu svaistymas, vistiek nieko nematys. Liepe laukt 10 dienu  mm uzsilaikymo ir tada dar kart NT daryt (pasake, kad testai gali nerodyt dar  blink.gif ), ir jei nebus mm, ateit. Na tikiuosi tai ir bus, kad po 10 d. atsiras II ech nu ir prisisvajojau  cool.gif

Tikrai,testas dar gali ir nerodyt ax.gif kol neatejo mm vilties tikrai yra,tik va sunku islaukt tas dieneles ax.gif kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 20:44)
user posted image

Sveikinimai didziausi smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
na kur dingo testuku gadintojos? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif as norejau paklausti kaip gali buti, kad viena diena NT rodo kaip ir teigiama (antra juostele nelabai ryski) o kita diena jau rodo neigiama. Pas mane mesesines nereguliarios, bet paskutini karta sirgau gruodzio 16 d. nebepasirode menesines, tai nuejau pas gydu=ytoja, nusiunte mane ehoskopui, sake nieko blogo nemato, gryzau pas ginekologe o ji man ir sako, kad pagal isvada rodo padidejima kazko, pagal kuri galima speti apie nestuma, tai jo man israse Duphaston 10 mg 10 tableciu, sake, jei nesusirgsiu tai gali but pati nestumo pradzia. Taip pat ir vitamina e israse, jau 4 diena geriu, bet nesusregu, (siandiena bus 5 tablete). Labai noreciau, kad pasitvirtintu , jog as nestuke.gif , ir dabar nelabai turiu kada pas ginekologe dar nueiti, nes vaikas serga, nera kam palikti, o Vasario 3 d. isskrendam. Ka radyti, gal kam yra buve panasiai? blush2.gif 4u.gif blink.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-bagira @ 2011 01 31, 15:25)
Labutis  4u.gif  as norejau paklausti kaip gali buti, kad viena diena NT rodo kaip ir teigiama (antra juostele nelabai ryski) o kita diena jau rodo neigiama. Pas mane mesesines nereguliarios, bet paskutini karta sirgau gruodzio 16 d. nebepasirode menesines, tai nuejau pas gydu=ytoja, nusiunte mane ehoskopui, sake nieko blogo nemato, gryzau pas ginekologe o ji man ir sako, kad pagal isvada rodo padidejima kazko, pagal kuri galima speti apie nestuma, tai jo man israse Duphaston 10 mg 10 tableciu, sake, jei nesusirgsiu tai gali but pati nestumo pradzia. Taip pat ir vitamina e israse, jau 4 diena geriu, bet nesusregu, (siandiena bus 5 tablete). Labai noreciau, kad pasitvirtintu , jog as nestuke.gif  , ir dabar nelabai turiu kada pas ginekologe dar nueiti, nes vaikas serga, nera kam palikti, o Vasario 3 d. isskrendam. Ka radyti, gal kam yra buve panasiai? blush2.gif  4u.gif  blink.gif  g.gif  verysad.gif

Tai nestumo testa pasidaryk vel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake82 @ 2011 01 31, 15:30)
Tai nestumo testa pasidaryk vel  mirksiukas.gif

Tai , kad siandiena dariau ir rode neigiama,o vakar kaip sakiau teigiama (neryski juostele buvo,o kontroline ryski). Nezinau, gal ryt vel daryti. verysad.gif
Atsakyti