Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

LABAS paneles.as ir viena is tu paciu laukianciu,bet kas kart vis sulaukiu mm.ir taip pikta daros. verysad.gif buvo vienu momentu preita men kad velavo 3d ir viltis mazyte kirbzdejo,BET.o sy menesi per anksti atejo,kad net nesitikejau.ziuresim kas bus sekanty men.bet jauciu vis tas pats MM. doh.gif
visoms pastojusioms nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
sveikos pasidariau siandien vel testa, o tas tik viena I rodo sad.gif jauciu, kad MM tik siaip veluoja (3d). Bet paskutiniu laiku buvo kaip laikrodis.
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2011 01 21, 01:16)
LABAS paneles.as ir viena is tu paciu laukianciu,bet kas kart vis sulaukiu mm.ir taip pikta daros. verysad.gif buvo vienu momentu preita men kad velavo 3d ir viltis mazyte kirbzdejo,BET.o sy menesi per anksti atejo,kad net nesitikejau.ziuresim kas bus sekanty men.bet jauciu vis tas pats MM. doh.gif

Uzjauciu tave. Pas mane taip pat siandien tik I parode.
Atsakyti

Uzjauciu ir suprantu tave.... mirksiukas.gif bet deja nieko tu daugiau negali padaryti, tik tiketi ir laukti kad kita menesi bus jau tikrai rolleyes.gif Stiprybes ir daugiau optimizmo
Papildyta:
Kol nera mmm tai jums viltis dar labai didele, tikiuos kad sulauksite greitu metu II bruksniuku bigsmile.gif
Atsakyti

o pas gydytoja nebandei eiti, pasikonsultuoti kodel nepavyksta pastoti?
Atsakyti
jei veluoja kelios dienos, tai gali dar nerodyti II..
velavo ir krutys buvo dideles, bet testas parode tik I.praejo savaite ir jau buvo aiskus II smile.gif nors is nekantrumo norejau darytis kas diena smile.gif
Atsakyti
O va mes planuojam planuoja, ir nesuplanuojam. Tiesa, susituokem pries 5 men. , kiekviena menesiuka bandem ir ne po 1 karta, bet neuzkibo. sad.gif Gruodi velavo 4 dienas mm, maniau, kad nestuke.gif ... Bet ne...
Papildyta:
O va mes planuojam planuojam, ir nesuplanuojam. Tiesa, susituokem pries 5 men. , kiekviena menesiuka bandem ir ne po 1 karta, bet neuzkibo. sad.gif Gruodi velavo 4 dienas mm, maniau, kad nestuke.gif ... Bet ne... Ech..
Atsakyti
As pasidariau testuka 10DPO ir jau neiskenciau,nesulaukiau ne mm. blush2.gif mano ciklas 31 diena,NT dariausi 30-ta. ax.gif rezultatas tikrai aiskus thumbup.gif net nevaiduokliavo.Jautrumas testuko 25 bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 21:44)
As pasidariau testuka 10DPO ir jau neiskenciau,nesulaukiau ne mm. blush2.gif mano ciklas 31 diena,NT dariausi 30-ta. ax.gif rezultatas tikrai aiskus thumbup.gif net nevaiduokliavo.Jautrumas testuko 25 bigsmile.gif
user posted image

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
neverTuke sveikinimai 4u.gif
O as vel NT ryt darysiu uzkniso jau, 5d nei mm, nei NT teigiamo. doh.gif jausmas tai pilvely nelabai malonus. O be to man toks lengvas sleikstulys kyla, tikuosi i gera cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 21:44)
user posted image

Tikrai labai aiškiai matyti, net ne vaiduoklis, o ryškut ryškutėlis 4u.gif pasaka....
Pačios didžiausios sekmės! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aurkev @ 2011 01 23, 22:30)
neverTuke sveikinimai  4u.gif 
O as vel NT ryt darysiu uzkniso jau,  5d nei mm, nei NT teigiamo.  doh.gif  jausmas tai pilvely nelabai malonus. O be to man toks lengvas sleikstulys kyla, tikuosi i gera cia  ax.gif

O kokio jautrumo testukus darote?
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 22:44)
user posted image

koks grozis wub.gif thumbup.gif sveikinimai
Atsakyti