LABAS paneles.as ir viena is tu paciu laukianciu,bet kas kart vis sulaukiu mm.ir taip pikta daros. buvo vienu momentu preita men kad velavo 3d ir viltis mazyte kirbzdejo,BET.o sy menesi per anksti atejo,kad net nesitikejau.ziuresim kas bus sekanty men.bet jauciu vis tas pats MM.
visoms pastojusioms nuosirdziausi sveikinimai
sveikos pasidariau siandien vel testa, o tas tik viena I rodo jauciu, kad MM tik siaip veluoja (3d). Bet paskutiniu laiku buvo kaip laikrodis.
QUOTE(esposa @ 2011 01 21, 01:16)
LABAS paneles.as ir viena is tu paciu laukianciu,bet kas kart vis sulaukiu mm.ir taip pikta daros. buvo vienu momentu preita men kad velavo 3d ir viltis mazyte kirbzdejo,BET.o sy menesi per anksti atejo,kad net nesitikejau.ziuresim kas bus sekanty men.bet jauciu vis tas pats MM.
Uzjauciu tave. Pas mane taip pat siandien tik I parode.
Uzjauciu ir suprantu tave.... bet deja nieko tu daugiau negali padaryti, tik tiketi ir laukti kad kita menesi bus jau tikrai Stiprybes ir daugiau optimizmo
Papildyta:
Kol nera mmm tai jums viltis dar labai didele, tikiuos kad sulauksite greitu metu II bruksniuku
o pas gydytoja nebandei eiti, pasikonsultuoti kodel nepavyksta pastoti?
O va mes planuojam planuoja, ir nesuplanuojam. Tiesa, susituokem pries 5 men. , kiekviena menesiuka bandem ir ne po 1 karta, bet neuzkibo. Gruodi velavo 4 dienas mm, maniau, kad ... Bet ne...
Papildyta:
O va mes planuojam planuojam, ir nesuplanuojam. Tiesa, susituokem pries 5 men. , kiekviena menesiuka bandem ir ne po 1 karta, bet neuzkibo. Gruodi velavo 4 dienas mm, maniau, kad ... Bet ne... Ech..
Papildyta:
O va mes planuojam planuojam, ir nesuplanuojam. Tiesa, susituokem pries 5 men. , kiekviena menesiuka bandem ir ne po 1 karta, bet neuzkibo. Gruodi velavo 4 dienas mm, maniau, kad ... Bet ne... Ech..
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 21:44)
As pasidariau testuka 10DPO ir jau neiskenciau,nesulaukiau ne mm. mano ciklas 31 diena,NT dariausi 30-ta. rezultatas tikrai aiskus net nevaiduokliavo.Jautrumas testuko 25
sveikinimai
neverTuke sveikinimai
O as vel NT ryt darysiu uzkniso jau, 5d nei mm, nei NT teigiamo. jausmas tai pilvely nelabai malonus. O be to man toks lengvas sleikstulys kyla, tikuosi i gera cia
O as vel NT ryt darysiu uzkniso jau, 5d nei mm, nei NT teigiamo. jausmas tai pilvely nelabai malonus. O be to man toks lengvas sleikstulys kyla, tikuosi i gera cia
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 21:44)
As pasidariau testuka 10DPO ir jau neiskenciau,nesulaukiau ne mm. mano ciklas 31 diena,NT dariausi 30-ta. rezultatas tikrai aiskus net nevaiduokliavo.Jautrumas testuko 25
Tikrai labai aiškiai matyti, net ne vaiduoklis, o ryškut ryškutėlis pasaka....
Pačios didžiausios sekmės!
Papildyta:
QUOTE(aurkev @ 2011 01 23, 22:30)
neverTuke sveikinimai
O kokio jautrumo testukus darote?
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 23, 22:44)
koks grozis sveikinimai