Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(letute25 @ 2011 01 18, 22:22)
Bet jums pries tai yra taip buve, kad mmm veluotu kazkiek, ar kaip laikrodis visad?

Niekada pries tai nebuvo, kad veluotu, o va praeita menesi kaip tik pradejom planuot nestuke.gif ir mmm velavo, tikejausi, kad jau tikrai nestuke.gif ir se tau...
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 01 18, 21:24)
Niekada pries tai nebuvo, kad veluotu, o va praeita menesi kaip tik pradejom planuot  nestuke.gif  ir mmm velavo, tikejausi, kad jau tikrai nestuke.gif  ir se tau...

ir man tas pats du menesius is eiles doh.gif
bet cia turbut puikiausias irodymas kokia galinga vis tik yra pasamone mirksiukas.gif
Atsakyti
tylus sveikinimai vaiduokliuku armijai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiek čia daug gerų naujienų, sveikinu visas būsimas mamytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melanezija @ 2011 01 18, 22:07)
MM vėluoja 8 dienas, padariau 3 testus per ta laika ir visi neigiami... Ka galvoti? Iprastai niekada neveluoja. Ar gali būti, kad testai neteisybę rodo ?!

O tu apsiciupinek. As pora dienu iki turimu but menesiniu jau pasteejau su pirstu, kad mano gimda pasidare kazkokio kiausinio formos ir atsitraukti gilyn pradejo. Nezinau ar visoms taip iseina, bet savaja as lengvai pasiekiu kai prausiuosi. Tai pajutau.
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2011 01 18, 23:24)
ir man tas pats du menesius is eiles  doh.gif
bet cia turbut puikiausias irodymas kokia galinga vis tik yra pasamone  mirksiukas.gif

Nu jus nuliudinot mane...... unsure.gif as per visa savo gyvenima nesu niekad patyrusi nors vienos dienos velavimo, man tik anksciau gali buti, bet ne veliau....tai galvojau, kai nors viena diena veluos, tai tikrai zinosiu kad laukiuos, nors ir simtas NT rodytu I....tai dabar galiu nebetiketi tokiu isitikinimu....SSS.... doh.gif
Atsakyti
Man anksciau irgi budavo tiksliai kaip laikrodis, bet va antras menuo kaip nebe - praeita menesi velavo 16 dienu, si-3. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 01 19, 14:26)
Man anksciau irgi budavo tiksliai kaip laikrodis, bet va antras menuo kaip nebe - praeita menesi velavo 16 dienu, si-3. verysad.gif

cia gal rimtai musu pasamone mums dar taip makaluoja viska 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
jungiuosi ir as prie jusu, nors anksciau tik paskaitydavau. Mamo ciklas trumpas 25 d, o dabar jau 28 d. Siandien dariausi NT, neigiamas. Bet jokiu simptomu kaip ir aurkev nejauciu. Taip neramu laukti.
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2011 01 20, 10:17)
Sveikos visos,
jungiuosi ir as prie jusu, nors anksciau tik paskaitydavau. Mamo ciklas trumpas 25 d, o dabar jau 28 d. Siandien dariausi NT, neigiamas. Bet jokiu simptomu kaip ir aurkev nejauciu. Taip neramu laukti.

o kada pirma testa darei? As tai likus 1D iki mm.

man jau truputeli skaudet krutine pradejo, 18d pradejo vakare pilva raizyt tai galvojau psio,bet MM 2d veluoja. dabar bijau NT pirkt, nes nenoriu I pagaliuko pamatyt. O kaip tau CCCITRIN ar dareisi dar kita NT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 20 sausio 2011 - 08:28
Siandien ir dariau pirma testa, kai mm veluoja 2 d. Kai laukiausi dukters, tai pirmas testas irgi rode I, o II pasirode tik po savaites mm velavimo.
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 01 20, 09:26)
o kada pirma testa darei? As tai likus 1D iki mm.

man jau truputeli skaudet krutine pradejo, 18d pradejo vakare pilva raizyt tai galvojau psio,bet MM  2d veluoja. dabar bijau NT pirkt, nes nenoriu I pagaliuko pamatyt. O kaip tau CCCITRIN ar dareisi dar kita NT?

Nebesidariau, nes sulaukiau mmm verysad.gif
Atsakyti