Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(letute25 @ 2011 03 31, 15:04)
Butent del to ir as, nors ir kaip nenoriu pas gydytojus eiti ir pinigelius kisti, bet kreipsiuos pagalbos, nes kiekviena men sedeti svajoti ir laukti as nebegaliu, turiu kazko imtis, bent jau zinosiu kad kazka del to darau...

o į kokią tu kliniką ruošiesi eiti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 31, 15:06)
o į kokią tu kliniką ruošiesi eiti?  smile.gif

As ne is Vilniaus, tai esiu savo mieste smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Einu is proto dėl savo būsenos doh.gif
Mėnesinės vėluoja 9 d, siryt NT- neigiamas.
Na pamaudena strenas truputi, apetitas kaip pries "mano dienas",krutine "pilna"...
Bet kai paskaiciau temoje , kad buvo kam velavo ir 16d , tai apsiraminau truputi..
Na, vaikiuku man kaip jau ir gana butu blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 03 balandžio 2011 - 12:46
Sveikutes 4u.gif Sakykit as ne per anksti testuka darysiu,iki mmm liko dar 4 dienos,bet jau taip norisi pasidaryti,turiu dvieju rusiu testus ,kasete,ir skaitmenini kuris parodo kiek savaiciu laukiesi,tai as kiek suprantu jis rodo nuo sav laiko nes ten parodyta pvz.1-2 sav.nestumo -2-3 sav.ir 3+
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 04 03, 15:11)
Sveikutes 4u.gif  Sakykit as ne per anksti testuka darysiu,iki mmm liko dar 4 dienos,bet jau taip norisi pasidaryti,turiu dvieju rusiu testus ,kasete,ir skaitmenini kuris parodo kiek savaiciu laukiesi,tai as kiek suprantu jis rodo nuo sav laiko nes ten parodyta pvz.1-2 sav.nestumo -2-3 sav.ir 3+

jei ciklai reguliarus, tai gali bandyt, bet jeigu dar nieko nerodys, tai nenusimink, dar visko gali but mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas esat dare stai sitoki testuka? Ar patikimi jie kazin? g.gif Man jis parode vaiduokliuka, o kitos firmos testas nieko nerode
http://www.supermama...431752-100.html (nuorodoj yra testo foto apacioj) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 04 05, 08:41)
Sveikos. Gal kas esat dare stai sitoki testuka? Ar patikimi jie kazin?  g.gif  Man jis parode vaiduokliuka, o kitos firmos testas nieko nerode
http://www.supermama...431752-100.html (nuorodoj yra testo foto apacioj)  4u.gif

Sveika mirksiukas.gif skaiciau, kad daznai sie testai vaiduokliuoja nors nestumo nera unsure.gif bet gal pasisakys naudojusios
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 04 03, 15:11)
Sveikutes 4u.gif  Sakykit as ne per anksti testuka darysiu,iki mmm liko dar 4 dienos,bet jau taip norisi pasidaryti,turiu dvieju rusiu testus ,kasete,ir skaitmenini kuris parodo kiek savaiciu laukiesi,tai as kiek suprantu jis rodo nuo sav laiko nes ten parodyta pvz.1-2 sav.nestumo -2-3 sav.ir 3+

Mano labai panasi situacija. labai nekantravau ir pasidariau testa, rode neigiama. taigi bandysiu laukti mmm.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 04 05, 06:55)
Sveika  mirksiukas.gif  skaiciau, kad daznai sie testai vaiduokliuoja nors nestumo nera  unsure.gif  bet gal pasisakys naudojusios

Vat sito labiausiai ir bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 04 05, 08:41)
Sveikos. Gal kas esat dare stai sitoki testuka? Ar patikimi jie kazin?  g.gif  Man jis parode vaiduokliuka, o kitos firmos testas nieko nerode
http://www.supermama...431752-100.html (nuorodoj yra testo foto apacioj)  4u.gif
Labutis.
As dariau toki testa ir jis buvo neigiamas, kas buvo tiesa verysad.gif Vakar veluodamos 3 dienas atejo mano mmm.Tas testas pastovejas pora valandzikiu irgi pradejo vaiduokliauti ir man suteike mazytes vilties,kad gal viskas ir pavyko,bet vakar diena viska sudauze i sipulius.Taip,kad jie gali vaiduokliauti,bet irgi viskas priklauso nuo situacijos.Todel ir reikia vertinti iki 5 min,bet ne veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2011 04 05, 08:42)
Labutis.
As dariau toki testa ir jis buvo neigiamas, kas buvo tiesa verysad.gif Vakar veluodamos 3 dienas atejo mano mmm.Tas testas pastovejas pora valandzikiu irgi pradejo vaiduokliauti ir man suteike mazytes vilties,kad gal viskas ir pavyko,bet vakar diena viska sudauze i sipulius.Taip,kad jie gali vaiduokliauti,bet irgi viskas priklauso nuo situacijos.Todel ir reikia vertinti iki 5 min,bet ne veliau 4u.gif

man po nakties tik suvaiduokliavo, o ne is karto kaip turi buti smile.gif jauciu kad teks nusivilti verysad.gif
Atsakyti
Sveika KasYra 4u.gif nenoriu taves nuvilti, bet pas mane tokia pati situacija, buvau šitų testų darius gal 4 ir visi po kurio laiko (po valandos po poros) pradėdavo rodyt ale vaiduokliuką, nors realiai tai ten greičiausiai išryškėdavo ta vieta, kur yra juostelė kuri atpažysta HCG hormoną 4u.gif
Atsakyti