Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 31, 13:51)
Jei dar mmm nera tai tikrai vilties yra ir gan daug. Mano draugei pirmas NT nieko neparode, nors velavo mmm 1d. Po keliu dienu kai pakartojo rode ryskius II Taip kad kantrybes belaukiant ir nesulaukiant mmm  mirksiukas.gif
Na,butu faina labai,nes antro jau labai noretusi smile.gif Belieka tik laukti ir tiketis,kad sis lelius butu kitoks nei dukryte ir pasirodyti nori veliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2011 03 31, 14:54)
O as paklausti norejau, gal kas girdeje esat ar siaip zinot. Zodziu kadangi OT kaip ir NT gali parodyti nestuma, tai pvz tas OT gali ir vaiduokliauti kaip ir NT ar turetu kaip pagal OT naudojimo instrukciaj abu II turi buti bent vienodo ryskumo? smile.gif

geriau jau su NT bandyti, jei OT ciklo gale rodo ryškiu II, tada ir NT turi kažką parodyti smile.gif šiaip OT vaiduokliai nieko nereiškia
Atsakyti
[quote=joanaxxxx,2011 03 31, 13:37]
Galva i virsu (.)(.) i prieki ir visa isdidi lauki kitos O ir kantriai ND atlieki biggrin.gif Nereikia per daug liudeti, gi mes jau nutarem su *lassie172* kad vasara su pilvukais busim, taip kad ir tu prie musu junkis mirksiukas.gif
Ir 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz tas mmm nelabasias!
Papildyta:

Na tikekimes kad bent tau pasiseks....buk gerute, neimk pavyzdzio is musu nesekmiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 31, 13:56)
geriau jau su NT bandyti, jei OT ciklo gale rodo ryškiu II, tada ir NT turi kažką parodyti  smile.gif šiaip OT vaiduokliai nieko nereiškia

Supratau 4u.gif
Atsakyti
aš tai jau prašysiu pagalbos, nes tuoj depresija prasidės. Tada bent žinosiu, kad kažką darau ta linkme.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 31, 13:55)
*letute25* primink tu man sklerotikei kiek jau laiko kaip jus labai rimtai darbuojates ir vis nepasiseka leliuko sulaukti?
Neliudek  4u.gif gal tik visai visai mazai kazko truksta ir viskas bus ok. Zinoma kad nueik kas gine, paciai bus ramiau kai zinosi kas kaip

Puse metu intesyviai...suprantu nera dar daug, bet spejo jau i nevilti ivaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 31, 15:01)
Puse metu intesyviai...suprantu nera dar daug, bet spejo jau i nevilti ivaryti  doh.gif

gydytojui sakyk, kad ilgiau planuoji ax.gif bo siūlys dar pusę metų, žinai, o pertiek laiko mažos problemėlės virsta didelėm problemom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 31, 14:00)
aš tai jau prašysiu pagalbos, nes tuoj depresija prasidės. Tada bent žinosiu, kad kažką darau ta linkme..  verysad.gif

Butent del to ir as, nors ir kaip nenoriu pas gydytojus eiti ir pinigelius kisti, bet kreipsiuos pagalbos, nes kiekviena men sedeti svajoti ir laukti as nebegaliu, turiu kazko imtis, bent jau zinosiu kad kazka del to darau...
Atsakyti
Sveikos,

as tai vakar matavausi temp. 37,2, vakare buvo tik 36,6 sian ryte 36,9. Testą jau dariausi, nors žinau, kad per anksti, tai nieko gero neparodė, bet maudimas pilvo apačioje nepraeina jau savaitė. Taip laikas slenka, bet kol neatėjo mm turiu vilčių.

linku visoms vasarą su pilvukais būti: dar turim laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 31, 13:01)
Puse metu intesyviai...suprantu nera dar daug, bet spejo jau i nevilti ivaryti  doh.gif

Stengsiuosi nenuvilti ax.gif
Mes irgi jau 5 men na bet kol kas visai neblogai siuo metu jauciuosi. Zinoma kai ateina mmm tai nekokios nuotaikos, bet tenka susiimti. As dar turiu laiko iki rugpjucio pabaigos, nes teks vel eit tyrimus daryti del tu mano gimdos kaklelio pakitimu, nes jei bus pablogejimas tai teks konizacija tikriausiai daryti g.gif bijau ir nenoriu, bet niekur nepabegsiu. Man pats geriausias variajantas dabar pastoti ax.gif Ir labai tikiuosi kad anksciau ar veliau taip ir bus ax.gif
Ir jums mergytes stiprybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 31, 13:04)
gydytojui sakyk, kad ilgiau planuoji ax.gif  bo siūlys dar pusę metų, žinai, o pertiek laiko mažos problemėlės virsta didelėm problemom  doh.gif

As irgi pritariu kad sakytum jog ilgiau planuojat. Nes tik numos ranka ir toliau laukti lieps
Papildyta:
QUOTE(Maniona @ 2011 03 31, 13:04)
Sveikos,

as tai vakar matavausi temp. 37,2, vakare buvo tik 36,6 sian ryte 36,9. Testą jau dariausi, nors žinau, kad per anksti, tai nieko gero neparodė, bet maudimas pilvo apačioje nepraeina jau savaitė. Taip laikas slenka, bet kol neatėjo mm turiu vilčių.

linku visoms vasarą su pilvukais būti: dar turim laiko smile.gif

Jei tu kalbi apie BT tai ja reikia matuoti ryte dar neislipus is lovos ir ta pacia valanda, tada bus tiksliausia.
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 31, 14:18)
Stengsiuosi nenuvilti  ax.gif
Mes irgi jau 5 men na bet kol kas visai neblogai siuo metu jauciuosi. Zinoma kai ateina mmm tai nekokios nuotaikos, bet tenka susiimti. As dar turiu laiko iki rugpjucio pabaigos, nes teks vel eit tyrimus daryti del tu mano gimdos kaklelio pakitimu, nes jei bus pablogejimas tai teks konizacija tikriausiai daryti  g.gif bijau ir nenoriu, bet niekur nepabegsiu. Man pats geriausias variajantas dabar pastoti  ax.gif Ir labai tikiuosi kad anksciau ar veliau taip ir bus  ax.gif
Ir jums mergytes stiprybes  4u.gif
Papildyta:

As irgi pritariu kad sakytum jog ilgiau planuojat. Nes tik numos ranka ir toliau laukti lieps
Papildyta:

Jei tu kalbi apie BT tai ja reikia matuoti ryte dar neislipus is lovos ir ta pacia valanda, tada bus tiksliausia.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniona @ 2011 03 31, 13:31)

Ner uz ka 4u.gif As pati dar tik pradejau dometis apie BT nes zadu pradeti matuoti, labai daug info yra BT temoj mirksiukas.gif anksciau nei nenzinojau kas tai ir kur matuojama doh.gif
Atsakyti