Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(letute25 @ 2011 03 31, 13:23)
Na ir as savuju mmm sulaukiau, dar vienas tuscia menesis... angel_sadangel.gif

viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš kitą mėn varysiu pas giniu, prašysiu gal IUI, kad darytų, nes kuo ilgiau žaisiu paskui tuo daugiau prisižaisiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 31 kovo 2011 - 12:33
nu va kad nedariau, nors noras yra didelis, bet galvoju pakentet, ir tas mintis genu šalin, stenguosi negalvot apie neštuma, nes gali mmm užsitęsti, yra buve nesulaukiau ta diena mmm ir dariausi testą, tai rodė vaiduoklį, jau džiaugiausi, bet atėjo mmm doh.gif ir teko nusivilti, aišku kad tada gal ir buvo užsikabines žirniukas, bet pabėgo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2011 03 31, 14:23)
Sveikos mergaites  4u.gif  . As kaip ir daugelis esu cia pasyvi dalyve t.y. foruma tik skaitineju. Su vyru apie leliuka jau galvojam, taciau intensyviai neplanuojam, nesisaugom ir tiek.  ax.gif . O snd vat sugalvojau cia parasyti nes sianakt sapna sapnavau, kad darausi nestumo testa, jis teigiamas, ir kas idomiausia rodo ne tik II bet ir HCG skaiciukus!!!! negaledama patiketi dar viena pasidariau, tas ir vel teigiamas ir skaiciukus rode lotuliukas.gif  biggrin.gif . Tai va nubudau ir juokas ima ir rimtai galvoju ar negaletu kas tokio testo israsti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Daug cia prirasiau, atsiprasau  ax.gif  ax.gif

palauk mmm dienos ir pažiūrėk ar sapnasi išsipildys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2011 03 31, 13:23)
Sveikos mergaites  4u.gif  . As kaip ir daugelis esu cia pasyvi dalyve t.y. foruma tik skaitineju. Su vyru apie leliuka jau galvojam, taciau intensyviai neplanuojam, nesisaugom ir tiek.  ax.gif . O snd vat sugalvojau cia parasyti nes sianakt sapna sapnavau, kad darausi nestumo testa, jis teigiamas, ir kas idomiausia rodo ne tik II bet ir HCG skaiciukus!!!! negaledama patiketi dar viena pasidariau, tas ir vel teigiamas ir skaiciukus rode lotuliukas.gif  biggrin.gif . Tai va nubudau ir juokas ima ir rimtai galvoju ar negaletu kas tokio testo israsti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Daug cia prirasiau, atsiprasau  ax.gif  ax.gif
Daug cia tokiu pasyviu ir as tame tarpe smile.gif O sapnai buna kartais pildos mirksiukas.gif Tai gal jau visai greit
nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 31, 11:23)
Na ir as savuju mmm sulaukiau, dar vienas tuscia menesis... angel_sadangel.gif

Galva i virsu (.)(.) i prieki ir visa isdidi lauki kitos O ir kantriai ND atlieki biggrin.gif Nereikia per daug liudeti, gi mes jau nutarem su *lassie172* kad vasara su pilvukais busim, taip kad ir tu prie musu junkis mirksiukas.gif
Ir 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz tas mmm nelabasias!
Papildyta:
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 31, 12:33)
nu va kad nedariau, nors noras yra didelis, bet galvoju pakentet, ir tas mintis genu šalin, stenguosi negalvot apie neštuma, nes gali mmm užsitęsti, yra buve nesulaukiau ta diena mmm ir dariausi testą, tai rodė vaiduoklį, jau džiaugiausi, bet atėjo mmm  doh.gif  ir teko nusivilti, aišku kad tada gal ir buvo užsikabines žirniukas, bet pabėgo  verysad.gif

Na tai kantrybes tada tau 4u.gif tikiuosi nesulauksi nelabuju mmm ir NT parodys grazias II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 31, 13:33)
nu va kad nedariau, nors noras yra didelis, bet galvoju pakentet, ir tas mintis genu šalin, stenguosi negalvot apie neštuma, nes gali mmm užsitęsti, yra buve nesulaukiau ta diena mmm ir dariausi testą, tai rodė vaiduoklį, jau džiaugiausi, bet atėjo mmm  doh.gif  ir teko nusivilti, aišku kad tada gal ir buvo užsikabines žirniukas, bet pabėgo  verysad.gif
O pas mane net jokio vaiduoklio nerodo verysad.gif Idomu ar yra vilties,kad jis dar teigiama parodys jei nieko nerodo 13DPO.Su pirmaja antra bruksniuka pamaciau 3 dienos iki mmm.
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2011 03 31, 13:34)
Daug cia tokiu pasyviu ir as tame tarpe smile.gif O sapnai buna kartais pildos mirksiukas.gif Tai gal jau visai greit
nestuke.gif

Na tikiuosi, visai butu smagu. mm diena ne uz kalnu, tai laukiu db su nekantrumu, gal visgi neateis biggrin.gif . Nors cia kai paskaitau, daug kam ir BT taip graziai laikesi, ir siaip atrode kad tikrai nestuke.gif , o se ir vis tiek memes atejo. Jums visoms kurios sulauket memiu po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 31, 13:32)
viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  aš kitą mėn varysiu pas giniu, prašysiu gal IUI, kad darytų, nes kuo ilgiau žaisiu paskui tuo daugiau prisižaisiu...

As irgi pimadieni skambinsius, kad uzsiregistruoti....siaubas kaip as nenorejau to, viduje taip tikejaus kad neprireiks pas gydytojus eiti, o dabar teks gyventi ne tik laukime, bet nezinomybeje ir baimeje cray.gif
Bet ka jau padarysi, kito kelio juk nera....
O dar nakti sapnavau kad laukiuosi, tokia laiminga buvau.....ziauriai mano protas su mano jausmais zaidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2011 03 31, 12:39)
O pas mane net jokio vaiduoklio nerodo verysad.gif Idomu ar yra vilties,kad jis dar teigiama parodys jei nieko nerodo 13DPO.Su pirmaja antra bruksniuka pamaciau 3 dienos iki mmm.

Jei dar mmm nera tai tikrai vilties yra ir gan daug. Mano draugei pirmas NT nieko neparode, nors velavo mmm 1d. Po keliu dienu kai pakartojo rode ryskius II Taip kad kantrybes belaukiant ir nesulaukiant mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
O as paklausti norejau, gal kas girdeje esat ar siaip zinot. Zodziu kadangi OT kaip ir NT gali parodyti nestuma, tai pvz tas OT gali ir vaiduokliauti kaip ir NT ar turetu kaip pagal OT naudojimo instrukciaj abu II turi buti bent vienodo ryskumo? Ar tas OT vaiduoklis gali buti del LH ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo titiukas: 31 kovo 2011 - 12:56
QUOTE(letute25 @ 2011 03 31, 14:50)
As irgi pimadieni skambinsius, kad uzsiregistruoti....siaubas kaip as nenorejau to,  viduje taip tikejaus kad neprireiks pas gydytojus eiti, o dabar teks gyventi ne tik laukime, bet nezinomybeje ir baimeje cray.gif
O dar nakti sapnavau kad laukiuosi, tokia laiminga buvau.....ziauriai mano protas su mano jausmais zaidzia  verysad.gif

viskas bus ok 4u.gif aišku tyrimų yra daug ir jie labai brangūs doh.gif dažnai ir nereikalingi doh.gif bet geriau anksčiau negu niekada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 31, 12:50)
As irgi pimadieni skambinsius, kad uzsiregistruoti....siaubas kaip as nenorejau to,  viduje taip tikejaus kad neprireiks pas gydytojus eiti, o dabar teks gyventi ne tik laukime, bet nezinomybeje ir baimeje cray.gif
O dar nakti sapnavau kad laukiuosi, tokia laiminga buvau.....ziauriai mano protas su mano jausmais zaidzia  verysad.gif

*letute25* primink tu man sklerotikei kiek jau laiko kaip jus labai rimtai darbuojates ir vis nepasiseka leliuko sulaukti?
Neliudek 4u.gif gal tik visai visai mazai kazko truksta ir viskas bus ok. Zinoma kad nueik kas gine, paciai bus ramiau kai zinosi kas kaip
Atsakyti