Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(letute25 @ 2011 03 30, 16:26)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

nezinau kaip jus visos, bet as tai 100 proc. esu  isitikinusi, kad sia vasara pilveli auginsiu ir niekas man sios minties neismus  lotuliukas.gif

tai reiškias taip ir bus thumbup.gif aš žinau kad turėsiu 3 vaikus, o kada negaliu pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
Mano filosofija tokia: žinojimas ar įsitikinimas yra jausmas, o jis negali meluoti.
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2011 03 30, 15:48)
Mano filosofija tokia: žinojimas ar įsitikinimas yra jausmas, o jis negali meluoti.

Teisinga filosofija thumbup.gif aš irgi stengiuosi ja vadovautis
Atsakyti
As tai irgi kazkaip nusiteikusi kad vasara bus pilvukas kad ir nedidukas dar smile.gif
Ana diena MB sako reikia atostogas pasiplanuot, o as jau guliu ir issivaizduoju kaip pilva ismetus pas mama kaimuke visa vasara gulesiu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(babaisa @ 2011 03 30, 14:48)

As irgi skaiciau tokia knygute kur labai fainai aprasyta kiek daug gali musu pasamone smile.gif
Atsakyti
Ar ne Žarskaus "Aš iki gimimo"?
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...o.d?id=43808057

nu va, perskaičiau, kad LT nevaisingų ne mažiau 55 000 porų (110 000 individų). žiauri statistika. o seimas dar nori apriboti dirbtinį apvaisinimą. išmirsim tuoj visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 30, 12:05)
mano testuko foto (35 ciklo diena, veluoja mm 4d)
user posted image

grazuma smile.gif mazulyciai sveikinimai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 30, 13:21)
o man atėjo mmm    cry.gif  Bet aš vistiek nepasiduosiu aggressive.gif

zinau kokiom nuotaikom gyveni sad.gif as irgi siandien nelabuju sulaukiau console.gif
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 30, 15:19)
nu va, pasąmonė jau net sapnuose pataikauja biggrin.gif  sulauksim sulauksim visos  to pagausėjimo, jei ką, sakiau pilni vaikų namai to turto, tai vienos neliksim biggrin.gif

pritariu doh.gif
Atsakyti
Na ir as savuju mmm sulaukiau, dar vienas tuscia menesis... angel_sadangel.gif
Atsakyti
labas, nu va aš irgi suglumau g.gif , šiandiena turėjo buti mmm, nėra, matavau šįryt BT 37, nors neišlaikiau pilnai min., man prieš mmm kiek esu matavusi BT 36.6 būna kaip ir turi būti kai ateina tos nelemtosios, lauksiu pirmadienio, jei nebus mmm darysiu testą, bet laukimas nerviną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 31, 12:49)
labas, nu va aš irgi suglumau  g.gif , šiandiena turėjo buti mmm, nėra, matavau šįryt BT 37, nors neišlaikiau pilnai min., man prieš mmm kiek esu matavusi BT 36.6 būna kaip ir turi būti kai ateina tos nelemtosios, lauksiu pirmadienio, jei nebus mmm darysiu testą, bet laukimas nerviną  doh.gif

Na cia kaip ir gerom naujienom pas tave kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 31, 12:49)
labas, nu va aš irgi suglumau  g.gif , šiandiena turėjo buti mmm, nėra, matavau šįryt BT 37, nors neišlaikiau pilnai min., man prieš mmm kiek esu matavusi BT 36.6 būna kaip ir turi būti kai ateina tos nelemtosios, lauksiu pirmadienio, jei nebus mmm darysiu testą, bet laukimas nerviną  doh.gif
O NT nepasidariai?Na tikrai,kad kantri.Man irgi siandien turejo prasideti mmm.Pasidariau NT gero nieko nerodo verysad.gif blush2.gif BT siandien matavau tai laikos 37.1,bet testas neigiamas.Tai tikriausiai mmm veluos verysad.gif Kazkokiu ypatingu pozymiu nejauciu krutine visiskai nejautri,na nebent kad jau 5 dienos istisai pykina ir wc varineja,o vakar ziauriai galva skaudejo,bet tokie pozymiai ir PMS buna,o dar tas neigiamas testas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ryto rasa*: 31 kovo 2011 - 12:25
Sveikos mergaites 4u.gif . As kaip ir daugelis esu cia pasyvi dalyve t.y. foruma tik skaitineju. Su vyru apie leliuka jau galvojam, taciau intensyviai neplanuojam, nesisaugom ir tiek. ax.gif . O snd vat sugalvojau cia parasyti nes sianakt sapna sapnavau, kad darausi nestumo testa, jis teigiamas, ir kas idomiausia rodo ne tik II bet ir HCG skaiciukus!!!! negaledama patiketi dar viena pasidariau, tas ir vel teigiamas ir skaiciukus rode lotuliukas.gif biggrin.gif . Tai va nubudau ir juokas ima ir rimtai galvoju ar negaletu kas tokio testo israsti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Daug cia prirasiau, atsiprasau ax.gif ax.gif
Atsakyti