Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 30, 14:37)
As mmm nelaukiu apie balandzio 9-10d siandien 21CD. Man dar daug laukti  doh.gif o dar +5dienos jei veluotu  doh.gif amzinybe!!!

Nu jo, tam gelezine kantrybe reikia tureti biggrin.gif O kazkada as noredavau kad ciklas butu kuo ilgesnis, ypac vasara ir mane nervindavo kad jis toks trumpas, atrode katik pasibaige mmm, o jos jau vel prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniona @ 2011 03 30, 13:12)
Ačiū smile.gif bet taip ilgai slenka dienos.................. tikiuosi, kad tas keistas maudimas tik gerą reiškia smile.gif
Papildyta:

As irgi siulyciau tik palaukti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(letute25 @ 2011 03 30, 13:38)
Manau visi sitie dalykai vyksta del per didelio spaudimo is saves pacios, aplink apsuptu matomu mazyliu ir zinoma del artimuju komentaru. Pastarieji labiausiai ir nervina, tuoj pradesiu zmoniu vengti, nes jau vezi varo pasisakymai sia tema  doh.gif

Pas mus tai nieks nezino kad mes leliu gaminam tik viena drauge kuri dabar nestuke.gif tai as nors del sito rami jauciuosiu, nes mama tai is proto isvarytu su klausinejimais ir patarimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 03 30, 14:33)
sveikinimai smile.gif  nestuke.gif
sad.gif aukščiau nosytę, reiškias dar nelaikas. mažiukas renkasi savo gimtadienio datą. gruodis jam turbūt nelabai patiko  g.gif
žiūrint kokio ilgumo tavo ciklas ir kada buvo ovuliacija. jei nuo ovuliacijos praėjo koks 13-14 dienų, tai testukas jau gali parodyti

ačiū, ech dar teks laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 30, 15:38)
na istisai vaisingoms gal ir nereiketu buti, nes vis delto didzioji dalis moteru stengiasi nepastoti  biggrin.gif
sianakt sapnavau kad mano suniukas  pasiverte tokiu graziu mazu berniuku, tai atsikelusi pagalvojau, kad ne tik mano organizmas jau durniuoja, bet ir smegenys isdavikemis paliko  lotuliukas.gif
Manau visi sitie dalykai vyksta del per didelio spaudimo is saves pacios, aplink apsuptu matomu mazyliu ir zinoma del artimuju komentaru. Pastarieji labiausiai ir nervina, tuoj pradesiu zmoniu vengti, nes jau vezi varo pasisakymai sia tema  doh.gif

Žinok mane irgi tie sapnai kankina, šiąnakt iš vis nesąmones sapnavau, kad senelis iš žvejybos parnešė daug žuvies, o aš ją slapčia, kad dedu į maišą doh.gif Ir vaikus ir šuniukus sapnuoju, bet čia man nuo šizofrenijos jau biggrin.gif
Atsakyti
Rusų išmintis sako, kad sapnuoti žuvis reiškia šeimos pagausėjimą.
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2011 03 30, 15:08)

as jau tiek tu zuvu prisapnavus kad jau maziausiai penkis vaikus tureciau lotuliukas.gif gal cia tik rusams ir galioja ju ismintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2011 03 30, 15:08)

Puiku smile.gif

Tai gal žinai ką reiškia sapnuoti kurmių šeimyną, kai motina-kurmė tempia daug daug mažų kurmiukų į savo urvą, o aš stengiuosi jai padėti:) čia turbūt ir mano smegenys jau perkaito nuo minčių apie vaikelio planavimą smile.gif
Atsakyti
nu va, pasąmonė jau net sapnuose pataikauja biggrin.gif sulauksim sulauksim visos to pagausėjimo, jei ką, sakiau pilni vaikų namai to turto, tai vienos neliksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniona @ 2011 03 30, 14:13)
Puiku smile.gif

Tai gal žinai ką reiškia sapnuoti kurmių šeimyną, kai motina-kurmė tempia daug daug mažų kurmiukų į savo urvą, o aš stengiuosi jai padėti:) čia turbūt ir mano smegenys jau perkaito nuo minčių apie vaikelio planavimą smile.gif

Pasak lietuvių didžiojo sapnininko kurmį sapnuoti reiškia apgavystes ir paslaptingą priešą, kuris tau po kojom duobę kasa blink.gif

Kas čia dabar gaunas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 03 30, 15:12)
as jau tiek tu zuvu prisapnavus kad jau maziausiai penkis vaikus tureciau  lotuliukas.gif gal cia tik rusams ir galioja ju ismintis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

nezinau kaip jus visos, bet as tai 100 proc. esu isitikinusi, kad sia vasara pilveli auginsiu ir niekas man sios minties neismus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letute25: 30 kovo 2011 - 14:30
QUOTE(Dženy @ 2011 03 30, 16:12)
as jau tiek tu zuvu prisapnavus kad jau maziausiai penkis vaikus tureciau  lotuliukas.gif gal cia tik rusams ir galioja ju ismintis  biggrin.gif

dar ne vakaras arba nespjauk į šulinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 30, 14:52)
As irgi siulyciau tik palaukti  4u.gif
Papildyta:

Pas mus tai nieks nezino kad mes leliu gaminam tik viena drauge kuri dabar  nestuke.gif tai as nors del sito rami jauciuosiu, nes mama tai is proto isvarytu su klausinejimais ir patarimais  doh.gif

Tai kad cia ne nuo zinojimo priklauso, nes pas mus siaip visi is eiles klausineja ar as nesilaukiu, ko neplanuoju ... doh.gif Taip ir norisi visiems atsauti, kad ir be ju kisimosi susiplanuosiu
Atsakyti