Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Endži @ 2011 03 30, 12:29)
tai kad Lietuvoj pasakykit ant ko neuzdeti nezmoniski antkainiai? lotuliukas.gif

bet is tikruju kokios kainos lietuvoj blink.gif as kaip pagalvoju jei man lietuvoj butu reikeje tiek NT pirkti kiek as ju cia sugadinau tai tikriausiai bankrotas butu biggrin.gif Nes cia kai nera brangu tai perki ir gadini doh.gif nesukant sau galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 30, 12:05)
mano testuko foto (35 ciklo diena, veluoja mm 4d)
user posted image

labai grazios juosteles thumbup.gif thumbup.gif pamatysi jos tikrai ryskes wub.gif
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 30, 13:21)
o man atėjo mmm    cry.gif  Bet aš vistiek nepasiduosiu aggressive.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 30, 12:35)
nu ir saunuole  drinks_cheers.gif o as tai savuju nedekinguju lauksiu  schmoll.gif dar keistas dalykas nutiko siandien. Ryte toks tempimas desineje puseje uzejo, kad atrodo jog plystu kas ten....nebezinau kas cia darosi bet gerais dalykais tai tikrai nekvepia  g.gif

O man atrodo tas tempimas kaip tik kaza gero zada ax.gif mano drauge sake kad kai ji jau buvo nestuke.gif bet dar nezinojo tai galvojo kad cia kazkoks keistas PMS tas tempimas mirksiukas.gif
Laikyk kojas suspaudus lotuliukas.gif
Kada testuka zadi gadinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi prie jūsųsmile.gif smagu, matyti, kad ne aš viena tokiom nuotaikom ir laukimu gyvenu, kad yra su kuo pasidalinti.
Labai man reikia patarimo.
Mes su vyru labai planuojam savo žirniuką, stengiamės du paskutinius mėnesius kiek galėjom iki mm man liko dar savaitė (balandžio 8d.), bet prieš 5d pradėjo taip mausti pilvo apačią, kad visą šeštadienį pragulėjau lovoje, dabar vaikštau į darbą ir nuolat jaučiu tą maudimą bei labai išsipūtusį pilvą, krūtinė visai nejautri. Vakar pradėjau ieškoti priežasčių atėjau į supermama ir pamačiau, kad tokie patys maudimai "kamuoja" , kai atrodo kad tuoj tuoj bus mm. Jau tyliai pradėjau džiaugtis, bet vis tiek neramu, noriu kuo greičiau žinoti: ar gali man jau būti tokie simptomai jei dabar tik 4 sav. nuo paskutinių mm pirmos dienos, ar galima kaip nors jau pasitikrinti, nors dar net ne mm laikas. Labai laukiu jūsų patarimų.
Atsakyti
QUOTE(Maniona @ 2011 03 30, 13:45)
Sveikos,

jungiuosi prie jūsųsmile.gif smagu, matyti, kad ne aš viena tokiom nuotaikom ir laukimu gyvenu, kad yra su kuo pasidalinti.
Mes su vyru labai planuojam savo žirniuką, stengiamės du paskutinius mėnesius kiek galėjom  iki mm man liko dar savaitė (balandžio 8d.), bet prieš 5d pradėjo taip mausti pilvo apačią, kad visą šeštadienį pragulėjau lovoje, dabar vaikštau į darbą ir nuolat jaučiu tą maudimą bei labai išsipūtusį pilvą, krūtinė visai nejautri. Vakar pradėjau ieškoti priežasčių  atėjau į supermama ir pamačiau, kad tokie patys maudimai "kamuoja" , kai atrodo kad tuoj tuoj bus mm. Jau tyliai pradėjau džiaugtis, bet vis tiek neramu, noriu kuo greičiau žinoti: ar gali man jau būti tokie simptomai jei dabar tik 4 sav. nuo paskutinių mm pirmos dienos, ar galima kaip nors jau pasitikrinti, nors dar net ne mm laikas. Labai laukiu jūsų patarimų.

vienintelis patarimas tai kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes su vyru labai planuojam savo žirniuką, stengiamės du paskutinius mėnesius kiek galėjom  iki mm man liko dar savaitė (balandžio 8d.), bet prieš 5d pradėjo taip mausti pilvo apačią, kad visą šeštadienį pragulėjau lovoje, dabar vaikštau į darbą ir nuolat jaučiu tą maudimą bei labai išsipūtusį pilvą, krūtinė visai nejautri. Vakar pradėjau ieškoti priežasčių  atėjau į supermama ir pamačiau, kad tokie patys maudimai "kamuoja" , kai atrodo kad tuoj tuoj bus mm. Jau tyliai pradėjau džiaugtis, bet vis tiek neramu, noriu kuo greičiau žinoti: ar gali man jau būti tokie simptomai jei dabar tik 4 sav. nuo paskutinių mm pirmos dienos, ar galima kaip nors jau pasitikrinti, nors dar net ne mm laikas. Labai laukiu jūsų patarimų.

Visko gali buti kad laukiesi, bet deja sioje situacijoje nieko nepaskubinsi, belieka tik laukti, nes NT gali dar ir neparodyti. Tad buk kantri ir lauk, o mes tik galim kumstukus laikyti, kad viskas gerai butu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 30, 13:44)
O man atrodo tas tempimas kaip tik kaza gero zada  ax.gif mano drauge sake kad kai ji jau buvo  nestuke.gif bet dar nezinojo tai galvojo kad cia kazkoks keistas PMS tas tempimas  mirksiukas.gif
Laikyk kojas suspaudus  lotuliukas.gif
Kada testuka zadi gadinti  mirksiukas.gif

Tai vat, kad zadejau siandien darytis, bet kai pamaciau kad temp. nukrito tai nebaciau reikalo, o po to prasidejo tas tempimas g.gif nu zinot xfailai cia lotuliukas.gif
O kiek tau iki mmm liko?
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 30, 14:35)
nu ir saunuole  drinks_cheers.gif o as tai savuju nedekinguju lauksiu  schmoll.gif dar keistas dalykas nutiko siandien. Ryte toks tempimas desineje puseje uzejo, kad atrodo jog plystu kas ten....nebezinau kas cia darosi bet gerais dalykais tai tikrai nekvepia  g.gif

Reikia palaukti, jei ateis mm eik pas gydytoją, bet geriau neateitų biggrin.gif kodėl moterys kap ir vyrai negali būti ištisai vaisingos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 03 30, 13:50)
vienintelis patarimas tai kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes  4u.gif

Ačiū smile.gif bet taip ilgai slenka dienos.................. tikiuosi, kad tas keistas maudimas tik gerą reiškia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(letute25 @ 2011 03 30, 13:58)
Visko gali buti kad laukiesi, bet deja sioje situacijoje nieko nepaskubinsi, belieka tik laukti, nes NT gali dar ir neparodyti. Tad buk kantri ir lauk, o mes tik galim kumstukus laikyti, kad viskas gerai butu  mirksiukas.gif

biggrin.gif  thumbup.gif

Papildyta:
Tai vat, kad zadejau siandien darytis, bet kai pamaciau kad temp. nukrito tai nebaciau reikalo, o po to prasidejo tas tempimas  g.gif nu zinot xfailai cia  lotuliukas.gif
O kiek tau iki mmm liko?

Atsakyti

sveikinimai smile.gif nestuke.gif

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 30, 13:21)
o man atėjo mmm    cry.gif  Bet aš vistiek nepasiduosiu aggressive.gif

sad.gif aukščiau nosytę, reiškias dar nelaikas. mažiukas renkasi savo gimtadienio datą. gruodis jam turbūt nelabai patiko g.gif

Sveikos,

žiūrint kokio ilgumo tavo ciklas ir kada buvo ovuliacija. jei nuo ovuliacijos praėjo koks 13-14 dienų, tai testukas jau gali parodyti
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 30, 12:58)
Visko gali buti kad laukiesi, bet deja sioje situacijoje nieko nepaskubinsi, belieka tik laukti, nes NT gali dar ir neparodyti. Tad buk kantri ir lauk, o mes tik galim kumstukus laikyti, kad viskas gerai butu  mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai vat, kad zadejau siandien darytis, bet kai pamaciau kad temp. nukrito tai nebaciau reikalo, o po to prasidejo tas tempimas  g.gif nu zinot xfailai cia  lotuliukas.gif
O kiek tau iki mmm liko?

As mmm nelaukiu apie balandzio 9-10d siandien 21CD. Man dar daug laukti doh.gif o dar +5dienos jei veluotu doh.gif amzinybe!!!
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 30, 14:09)
Reikia palaukti, jei ateis mm eik pas gydytoją, bet geriau neateitų  biggrin.gif  kodėl moterys kap ir vyrai negali būti ištisai vaisingos...  doh.gif

na istisai vaisingoms gal ir nereiketu buti, nes vis delto didzioji dalis moteru stengiasi nepastoti biggrin.gif
sianakt sapnavau kad mano suniukas pasiverte tokiu graziu mazu berniuku, tai atsikelusi pagalvojau, kad ne tik mano organizmas jau durniuoja, bet ir smegenys isdavikemis paliko lotuliukas.gif
Manau visi sitie dalykai vyksta del per didelio spaudimo is saves pacios, aplink apsuptu matomu mazyliu ir zinoma del artimuju komentaru. Pastarieji labiausiai ir nervina, tuoj pradesiu zmoniu vengti, nes jau vezi varo pasisakymai sia tema doh.gif
Atsakyti
user posted image

kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif tau sveikatos 4u.gif zirniukui stiprybes tvirtai isikibti mamytes pilvelyje,ir lengvu menesiuku tau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti