QUOTE(Maniona @ 2011 03 30, 13:45)
Sveikos,
jungiuosi prie jūsų
smagu, matyti, kad ne aš viena tokiom nuotaikom ir laukimu gyvenu, kad yra su kuo pasidalinti.
Labai man reikia patarimo.
Mes su vyru labai planuojam savo žirniuką, stengiamės du paskutinius mėnesius kiek galėjom iki mm man liko dar savaitė (balandžio 8d.), bet prieš 5d pradėjo taip mausti pilvo apačią, kad visą šeštadienį pragulėjau lovoje, dabar vaikštau į darbą ir nuolat jaučiu tą maudimą bei labai išsipūtusį pilvą, krūtinė visai nejautri. Vakar pradėjau ieškoti priežasčių atėjau į supermama ir pamačiau, kad tokie patys maudimai "kamuoja" , kai atrodo kad tuoj tuoj bus mm. Jau tyliai pradėjau džiaugtis, bet vis tiek neramu, noriu kuo greičiau žinoti: ar gali man jau būti tokie simptomai jei dabar tik 4 sav. nuo paskutinių mm pirmos dienos, ar galima kaip nors jau pasitikrinti, nors dar net ne mm laikas. Labai laukiu jūsų patarimų.
Visko gali buti kad laukiesi, bet deja sioje situacijoje nieko nepaskubinsi, belieka tik laukti, nes NT gali dar ir neparodyti. Tad buk kantri ir lauk, o mes tik galim kumstukus laikyti, kad viskas gerai butu
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 30, 13:44)
O man atrodo tas tempimas kaip tik kaza gero zada
mano drauge sake kad kai ji jau buvo
bet dar nezinojo tai galvojo kad cia kazkoks keistas PMS tas tempimas
Laikyk kojas suspaudus
Kada testuka zadi gadinti
Tai vat, kad zadejau siandien darytis, bet kai pamaciau kad temp. nukrito tai nebaciau reikalo, o po to prasidejo tas tempimas
nu zinot xfailai cia
O kiek tau iki mmm liko?