Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(vikta @ 2011 01 18, 14:33)
na, kol mmm nėra, tol viltis dar yra
aš tai tavęs laukiu smile.gif kada tu NT su II parodysi. o gal ir iškarto bus II
ar tu manęs lauki biggrin.gif  lotuliukas.gif

sveikinu visas sulaukusias antrojo bruksniuko smile.gif ,na man testas parode si ryta tik viena riebu bruksni,bet vistiek jauciu,kad kazkas su manimi ne taip,tad rytoj uzsirasiau pas daktare ir laukiu rytdienos 4u.gif
Atsakyti
sveikinu visas busimas mamytes su II 4u.gif
tikiuos kad visos likusios paseks ir uzikres jusu pavyzdziu biggrin.gif taip pat ir as ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as siandien nerysku antra bruksneli pamaciau. Tikiuosi jau si kart viskas bus gerai. O jus nekamuoja baimes, as kaip apsesta, vis bijau, kad tik butu sveikas.
Atsakyti
QUOTE(LinVik @ 2011 01 18, 17:50)
Sveikutes, ir as siandien nerysku antra bruksneli pamaciau. Tikiuosi jau si kart  viskas bus gerai. O jus nekamuoja baimes, as kaip apsesta, vis bijau, kad tik butu sveikas.

pas mane pirmiausia budavo ir yra mintis,kad butu nestumas ir jis butu vietoje. o tada kai daktaras patvirtina,kad viskas ok,pradedu galvoti,kad butu sveikas biggrin.gif
Atsakyti
Oi kokia vaiduokliuota diena siandien bigsmile.gif wub.gif Sveikinimai visoms sulaukusioms! 4u.gif Ir linkejimai belaukianciom oro_buckis.gif tikekim - greit sulauksim!
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2011 01 18, 18:10)
Oi kokia vaiduokliuota diena siandien  bigsmile.gif  wub.gif  Sveikinimai visoms sulaukusioms!  4u.gif  Ir linkejimai belaukianciom  oro_buckis.gif tikekim - greit sulauksim!

aciu uz palinkejimus oliza smile.gif ,tau to paties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2011 01 18, 20:10)
Oi kokia vaiduokliuota diena siandien  bigsmile.gif  wub.gif  Sveikinimai visoms sulaukusioms!  4u.gif  Ir linkejimai belaukianciom  oro_buckis.gif tikekim - greit sulauksim!

aiciu Oliza uz linkejimus, kad tik greiciau sulauktume, nes jau toks sunkus tas laukimas, jauciu ryt MM ateis... liudnoka daros.. bet dar tikiuos vis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 18 sausio 2011 - 20:11
QUOTE(igne10 @ 2011 01 18, 19:02)
pas mane pirmiausia budavo ir yra mintis,kad butu nestumas ir jis butu vietoje. o tada kai daktaras patvirtina,kad viskas ok,pradedu galvoti,kad butu sveikas biggrin.gif

o as tai maza to kad bijau jog sveikas butu, tai dar jaudinuos del to, kad su tokiomis baimemis ir mintimis ta ir prisigalvosiu..... doh.gif zodziu bijau bijodama blush2.gif
nors zinoma, kaip ir mano vyras sako, pirma pastok, paskui bijoti galesi biggrin.gif
Atsakyti
MM vėluoja 8 dienas, padariau 3 testus per ta laika ir visi neigiami... Ka galvoti? Iprastai niekada neveluoja. Ar gali būti, kad testai neteisybę rodo ?!
Atsakyti
QUOTE(melanezija @ 2011 01 18, 22:07)
MM vėluoja 8 dienas, padariau 3 testus per ta laika ir visi neigiami... Ka galvoti? Iprastai niekada neveluoja. Ar gali būti, kad testai neteisybę rodo ?!

Visko gali buti, bet siaip manau tikrai turetu bent vaiduokliuka rodyti, o vienos firmos testukus dareisi, ar ivairiu?
Vienintelis siulymas pasidaryti kraujo tyrima, jis tai tikrai parodys kaip yra
Tikiuos kad tu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(melanezija @ 2011 01 18, 22:07)

Man taip buvo lapkricio menesi, mmm velavo 16 dienu ir galu gale atejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 01 18, 22:20)
Man taip buvo lapkricio menesi, mmm velavo 16 dienu ir galu gale atejo  verysad.gif

Bet jums pries tai yra taip buve, kad mmm veluotu kazkiek, ar kaip laikrodis visad?
Atsakyti