Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 16:00)
Aš tai NT 100 proc daugiau nesidarysiu kol mmm neateis schmoll.gif  nes visi visi požymiai PMS sutampa su nestumu verysad.gif  šiandien išėjau pasivaikščioti, kad numalšinti nuoskaiudą, tai dar paaštrinimui zaizdų pamačiau kaip du narkomanai išėję iš aids centro pradėjo rėkti ir talžyti savo kūdikį doh.gif  o Dieve galvoju, abu degradavę, be dantų ir vaikų kaip matau susilaukti ne problema.. Šiandieną aš tikrai nieko nesupranu..  angel_sadangel.gif

Oi kaip as tave suprantu, nes man preitas menesis toks buvo. Vienu man sunkiu gyvenimo etapu klausiau kunigo, kodel Dievas su manimi taip elgiasi, tada jis man atsake "Dievas siuncia gyvenimo isbandymus tiems, kurios labiausiai myli" Sunku tai suprasti, bet deja ne mes savo gyvenima valdom
Buk stipri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letute25: 29 kovo 2011 - 15:07
Šiandieną aš tikrai nieko nesupranu..  angel_sadangel.gif

buna dienu lyg tycia, nenusimink 4u.gif as nestumo testo nedarysiu kol mmm neveluos savaite. Nes pamatyti neigiama rezultata labai nesmagu
Atsakyti
Aš irgi pritariu NT nedarymui kol savaitę mmm neveluoja smile.gif žinau, kad man reikia pirma galvą susitvarkyti, bet po kiekvienu atėjusiu mmm ir neigiamo NT darosi vis sunkiau.. Bet ramiai, gal po 10 metų medicina ištobulės biggrin.gif ech, kaip sunku susitaikyti, kad tai nuo musų nepriklauso.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 16:19)
Aš irgi pritariu NT nedarymui kol savaitę mmm neveluoja  smile.gif  žinau, kad man  reikia pirma galvą susitvarkyti, bet po kiekvienu atėjusiu mmm ir neigiamo NT darosi vis sunkiau.. Bet ramiai, gal po 10 metų medicina ištobulės  biggrin.gif ech, kaip sunku susitaikyti, kad tai nuo musų nepriklauso..  smile.gif

as tai galvoju kad mums nepavyksta del mano jautriu nervu, i viska reaguoju ir nervuojuos. Tai man irgi pirma su nervais reikia susitvarkyti smile.gif
Atsakyti
Na va su sita temele jau taip visos patyli pora savaiteliu, po to jau kai ne lauktos mm arteja, vel visos spelioja, nerimauja - tema atsigauna smile.gif))

Smagu, kai kurios pasiekia tikslelius, kitos nusivlia..., bet visoms laukti, tiketis daug smagiau smile.gif

Tad nenukabinam nosyciu..., o mano kai vyras isvykes is vis amziniybe, kai dar viena cikla net be bandymu turi pralaukti..., bet va krutine skauda, siandien ir pykino, butu namu darbai daromi buciau jau vel spangus si menesi, o dabar kunas keiciasi ir as rami zinau, kad tikru tikriausias PMS wink.gif)
Atsakyti
Man iš vis draugė, kuri ilgai negalėjo susilaukti vaikelio pasakė, kai pastosi, iškart suprasi, nereikės nei jokių testų, nieko ax.gif
Atsakyti
Mergaitės labai reiktų jūsų pagalbos. 27 cd dariaus nt ir rodė neryškų vos įžiūrimą vaiduokliuką, pakartojau nt 31cd ir nieko, na gal toks iš šono pažiūrėjus nematomas. Ar man paranoja, ar kas, ar matau, ką noriu matyti, ar įsivaizduoju, kad matau blink.gif Nieko nebesuprantu. ŠIandien 34 cd.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2011 03 29, 18:14)
Mergaitės labai reiktų jūsų pagalbos. 27 cd dariaus nt ir rodė neryškų vos įžiūrimą vaiduokliuką, pakartojau nt 31cd ir nieko, na gal toks iš šono pažiūrėjus nematomas. Ar man paranoja, ar kas, ar matau, ką noriu matyti, ar įsivaizduoju, kad matau  blink.gif  Nieko nebesuprantu. ŠIandien 34 cd.
Ačiū

kartok testa po 3 dienų arba eik pasidaryti krajo tyrimą nėštumui nustatyti smile.gif
Atsakyti
Aš tai NT 100 proc daugiau nesidarysiu kol mmm neateis schmoll.gif  nes visi visi požymiai PMS sutampa su nestumu verysad.gif  šiandien išėjau pasivaikščioti, kad numalšinti nuoskaiudą, tai dar paaštrinimui zaizdų pamačiau kaip du narkomanai išėję iš aids centro pradėjo rėkti ir talžyti savo kūdikį doh.gif  o Dieve galvoju, abu degradavę, be dantų ir vaikų kaip matau susilaukti ne problema.. Šiandieną aš tikrai nieko nesupranu..  angel_sadangel.gif

o kiek as kartu sakiau, kad nedarysiu anksciau laiko testo... doh.gif bet ateina laikas ir vel tas pats.. todel prisisiunciau pigiu testu, kad nebutu gaila bent jau pinigu

o kas susije su neteisybe.. taip jau yra... kam nereikia tas pastoja ir gimdo be jokiu vargu.. o kas nori, svajoji, se tau...
bet tik isivaizduokite kik bus dziaugsmo, kai jau zinosite, kad laukiates smile.gif
gyvenu sia mintim, kad greitai ir as dziaugsiuos savo angeliukiu wub.gif
Atsakyti
Dabar žinau, kad visi požymiai apgaulingi doh.gif šiandien MB paklausiau, kodėl narkomanai ir degradai gali lengvai susilaukti vaikų, o va nemažai mūsų pažįstamų prakutusių porų niekaip nesusilaukia mažylių, tai tas pagalvojo ir sako: gal jie nėra niekada nieko blogo padarę kitiems g.gif Juk jie tik sau kenkia, o pvz koks netikęs vadovas labai daug žmonių apgauna ir įskaudina.. ir aš susimąsčiau, kad gal jo žodžiuose yra dalis tiesos...
Atsakyti
Sveikos visos planuojancios. As vis paskaitineju jusu skyriuka, nes ir pati planuoju, jau 1,5 metu... Tiesa, mes viska palike savai tekmei, gal del to, kad tai butu antrasis vaikelis. Tiesiog nesisaugom ir tiek. Testa driausi viena vieninteli karteli,kai mm velavo 5 dienas, jis buvo neigiamas, [dar po 2 dienu atejo nelauktosios mm; daugiau ir nebandziau. Nematau prasmes, jei jau pastosi, tai pastosi, testu darymas tikimybes pastoti nepadidina verysad.gif
Su pirmaja dukryte pastojau is antro ciklo. Kai turejo buti mm, truputi patepliojo. Supratau, kazkas ne taip, bet kad nescia net nepagalvojau. Testa pasidariau kai antra diena ziauriai pykino, ir tas pykinimas tikrai ne toks, koks buna per PMS, jo su niekuo nesumaisysi. Todel dabar i visokius svelnius papykinimus, krutines pamaudima net nekreipiu demesio...
KAI su pirmuoju viskas taip lengvai gavosi, galvojau, kad ir su antruoju taip bus, bet deja... Kazkaip daug mano draugiu iki 2 metu savo mazylius "dare", tai kol kas labai nenusimenu. Tikiuosi pasiseks. Per metus nepastoja ne taip ir mazai vaisingu poru, tai normalu. Sekmes, ir neieskokit nestumo pozymiu (nors ir labai norisi), nes tik prisisvajoji, o paskui nusivili. KAi pastosit, manau, pozymiai bus kitokie, nei isivaizduojat (bent man taip buvo). Sekmes visoms, linkiu dar siais metais auginti pilvukus..
Atsakyti
Davai susitariam kad visos nelaukiancios mmm nesidarom NT kol mmm neveluos bent 5dienas mirksiukas.gif
O cia vis uzsukti ir pasvajoti kad tai ta tai ana jauti visai smagu, vis geriau nei kad sedetum viena sau ir liudetum ax.gif arba galvotum kad va jau si kart pasiseke nes krutine skauda. Daug smagiau kai gali su kuo nors tuo dziaugsmu pasidalinti. Arba jei nelauktosios mmm ateina, vel nusivylimu pasidalini. Nes as niekam is artimuju nesakiau kad mes planuojam tai neturiu nei kam pasiguosti nei pasigirti ax.gif o cia tiesiog traukte traukia kai kokia laisva minute surandu. Idomu kaip kitoms sekasi, apie save jei kas naujo norisi pasipasakoti, kai reikia pasiguosti ax.gif Zodziu smagu cia su jumis merginos 4u.gif
Atsakyti