Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 29, 10:57)
ir ne mano naudai ir ka  ax.gif  as jau nuleidus rankas pasedejau 10 metu,nepadaryk tokios klaidos.o pries pat praeitas kaledas kaip spyre i ruriuka vel stiprus noras ir zinojimas kad pasiseks tij vaikyti dabar vel as ant bangos ir tikrai isitikinus kad viskas bus gerai,nu juk manau kad laikas jau atejo.buk stipri  mirksiukas.gif

aš supratau, kad su tuo planavimu praradau visą gyvenimo džiaugsmą doh.gif Dar keli mėn ir greičiausiai pereisim prie kažkokios pagalbos..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 10:03)
aš supratau, kad su tuo planavimu praradau visą gyvenimo džiaugsmą  doh.gif  Dar keli mėn ir greičiausiai pereisim prie kažkokios pagalbos..

Ei tu stipri moteris, nuejai sitoki kelia siekdama pastoti ir dar nueitum simta tokiu keliu, nes del to stengtis verta, reikia, o svarbiausia tu tai gali! smile.gif
kai tu 2012 metais supuosi savo mazyli, galesi tvirtai pasakyti "as taves tiek laukiau ir niekad neabejojau kad tave turesiu" Ir as tikrai tikiu, kad taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 29, 11:31)
Ei tu stipri moteris, nuejai sitoki kelia siekdama pastoti ir dar nueitum simta tokiu keliu, nes del to stengtis verta,  reikia, o svarbiausia tu tai gali! smile.gif
kai tu 2012 metais supuosi savo mazyli, galesi tvirtai pasakyti "as taves tiek laukiau ir niekad neabejojau kad tave turesiu" Ir as tikrai tikiu, kad taip ir bus  smile.gif

letute25 gal tu bent pastojai smile.gif ryt pabandyk NT pasidaryti, 14 CD turėtų jau rodyti smile.gif Man tada daugiau vilties būtų biggrin.gif kiekvieną mėn tas pats, ND, laukimas, mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 10:40)
letute25 gal tu bent pastojai smile.gif ryt pabandyk NT pasidaryti, 14 CD turėtų jau rodyti smile.gif Man tada daugiau vilties būtų  biggrin.gif kiekvieną mėn tas pats, ND, laukimas, mmm  doh.gif

Tas uzburtas ratas is ties i nevilti varo, bet pasiduoti ir netiketi negalima. Gal tavo mazylis nenorejo savo gimtadienio svente dalintis per Kaledas, nes jis nori buti ypatingas biggrin.gif
As NT darysiuos tik sestadieni, nes dabar manau tikrai nieko nerodytu, nors visko gali buti kad susigundysiu ax.gif kantrybes pas mane mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 29, 11:55)
Tas uzburtas ratas is ties i nevilti varo, bet pasiduoti ir netiketi negalima. Gal tavo mazylis nenorejo savo gimtadienio svente dalintis per Kaledas, nes jis nori buti ypatingas  biggrin.gif
As NT darysiuos tik sestadieni, nes dabar manau tikrai nieko nerodytu, nors visko gali buti kad susigundysiu  ax.gif kantrybes pas mane mazai  biggrin.gif

manau, kad susigundysi biggrin.gif 14 CD jau galima darytis, kažkas jei yra, jau gal ir parodys, bet ansčiau neverta schmoll.gif
Atsakyti
Mesk blogas mintis is galvos!!! Kad nebutu tokiu kaip, tai ne man!!! Mes visos nusipelnem patirti ta dziaugsma ir taip ir bus!!! Svarbiausia nusiteik kad tikrai greitai pavyks ir pati nustebsi mirksiukas.gif Galu gale jei ir vel nepavyks bandyk eiti pas gydytojus, jei turejai kazkokiu problemeliu tai gal tik labai nedaug tereikia ir busi nestuke.gif
Man vienu metu kazkaip negera buvo, prisigalvojau visokiu nesamoniu. Skaitinejau forumus ir radau tema kur merginos pasakoja savo stebuklingus pastojimus, paskaityk kai turesi laiko. Labai fainai ten apraso jos. As po to pagalvojau kad jei bus skirta pastoti tai ankaciau ar veliau tikrai taip ir bus. Ne uz kalnu ta diena kaip visos kalbesim apie didejancius pilvukus o ne OT mirksiukas.gif Stiprybes tau 4u.gif ir niekada nepasiduok!!!
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 09:58)
manau, kad susigundysi biggrin.gif 14 CD jau galima darytis, kažkas jei yra, jau gal ir parodys, bet ansčiau neverta  schmoll.gif

Na dabar laukiam *letute25* geru naujienu!!! Butinai turi pasisekti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 29, 13:36)
Mesk blogas mintis is galvos!!! Kad nebutu tokiu kaip, tai ne man!!! Mes visos nusipelnem patirti ta dziaugsma ir taip ir bus!!! Svarbiausia nusiteik kad tikrai greitai pavyks ir pati nustebsi  mirksiukas.gif Galu gale jei ir vel nepavyks bandyk eiti pas gydytojus, jei turejai kazkokiu problemeliu tai gal tik labai nedaug tereikia ir busi  nestuke.gif
Man vienu metu kazkaip negera buvo, prisigalvojau visokiu nesamoniu. Skaitinejau forumus ir radau tema kur merginos pasakoja savo stebuklingus pastojimus, paskaityk kai turesi laiko. Labai fainai ten apraso jos. As po to pagalvojau kad jei bus skirta pastoti tai ankaciau ar veliau tikrai taip ir bus. Ne uz kalnu ta diena kaip visos kalbesim apie didejancius pilvukus o ne OT  mirksiukas.gif Stiprybes tau  4u.gif ir niekada nepasiduok!!!
Papildyta:

Na dabar laukiam *letute25* geru naujienu!!! Butinai turi pasisekti  mirksiukas.gif

Bet jus tik isivaizduokit kaip tie musu busimi mazyliai sitiek islaukti bus mylimi, jie bus tiesiog dievinami bigsmile.gif
Man daznai vyro gaila pasidaro, nes jis dar nekantresnis nei as, bet is kitos puses (vyru atzvilgiu) tas pasikankinimas truputi ir i nauda, nes tuomet dar labiau sustipreja suvokimas kaip sunkiai i pasauli tie mazyliai ateina, ir sutvirteja teviskas jausmas smile.gif
Kazkaip nelabai tikiu kad si menesi kas gali buti, nes ND nelabai saziningai darem, bet vat kad tie pozymiai tokie keisti.... g.gif Bet mane tie pozymiai ir vaiduokliai sitiek yra apgave, kad niekuom negaliu buti tikra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 29, 13:37)
Bet jus tik isivaizduokit kaip tie musu busimi mazyliai sitiek islaukti bus mylimi, jie bus tiesiog dievinami  bigsmile.gif
Man daznai vyro gaila pasidaro, nes jis dar nekantresnis nei as, bet is kitos puses (vyru atzvilgiu) tas pasikankinimas truputi ir i nauda, nes tuomet dar labiau sustipreja suvokimas kaip sunkiai i pasauli tie mazyliai ateina, ir sutvirteja teviskas jausmas  smile.gif
Kazkaip nelabai tikiu kad si menesi kas gali buti, nes ND nelabai saziningai darem, bet vat kad tie pozymiai tokie keisti.... g.gif Bet mane tie pozymiai ir vaiduokliai sitiek yra apgave, kad niekuom negaliu buti tikra  doh.gif

Labai teisingai kalbi drinks_cheers.gif MB irgi nustebes buvo kai is pirmo ciklo nesigavo, tipo kaip taip gali buti doh.gif bet paskui ir pats pasiskaitinejo ir susigriebe del alucio ir kol dar nieko tai ziuriu jis jau vis klausineja, tai kada O buvo, kiek reikia laukti kad NT galetum daryti smile.gif vis nekantresnis darosi. Na bet nuo nusivylimo niekur nepabegsim, jei nepavyks tai ir vel is pradziu. Na bet nieko cia jau nepadarysim as jau dabar negaliu neskaiciuoti, laukiu termometro gyvsidabrinio atvaziuojant is lietuvos ir BT pradesiu matuoti ax.gif kazkaip vis neapleidzia mintis, o jeigu pas mane O nevyksta g.gif Zinociau tai bent daryt kazka galeciau, o dabar atlieki ND lauki tikiesi ir nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 29, 14:37)
Bet jus tik isivaizduokit

drinks_cheers.gif

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 29, 14:58)
MB irgi nustebes buvo kai is pirmo ciklo nesigavo, tipo kaip taip gali buti  doh.gif 

pas mus tas pats biggrin.gif dabar nekantrumas pas ji irgi belenkoks. Matai mes pacios kazka jauciam, save stebim, o jiems isvis dar sunkiau laukti isivaizduoju, tai vis ir klausineja visko
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 03 29, 14:06)
drinks_cheers.gif
pas mus tas pats  biggrin.gif  dabar nekantrumas pas ji irgi belenkoks. Matai mes pacios kazka jauciam, save stebim, o jiems isvis dar sunkiau laukti isivaizduoju, tai vis ir klausineja visko

I pabaiga ciklo jau as ir pati is nekantrumo nezinau kur detis, o dar jis su kasdieniniais klausimais, kaip jautiesi, gal jau NT galima daryti m doh.gif jau paskui ir pati neiskentus pasidarau testa, zinoma jis nieko neparodo doh.gif ir jau tada abu be nuotaikos sedim, bandom guostis kad per anksti darem doh.gif gerai ana cikla buvo, nespejau nei testo sugadinti, mmm atejo netgi viena diena anksciau. Zinoma nusivyliau kad ir vel nepasiseke, bet man kazkaip skaudziau kai pasidarau NT o tas neig unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 29, 15:16)
I pabaiga ciklo jau as ir pati is nekantrumo nezinau kur detis, o dar jis su kasdieniniais klausimais, kaip jautiesi, gal jau NT galima daryti m doh.gif jau paskui ir pati neiskentus pasidarau testa, zinoma jis nieko neparodo  doh.gif ir jau tada abu be nuotaikos sedim, bandom guostis kad per anksti darem  doh.gif gerai ana cikla buvo, nespejau nei testo sugadinti, mmm atejo netgi viena diena anksciau. Zinoma nusivyliau kad ir vel nepasiseke, bet man kazkaip skaudziau kai pasidarau NT o tas neig  unsure.gif

man irgi si menesi atejo anksciau diena, nereikejo net laukti. Nors siaip as ir neskaiciuoju tu dienu, tik vyras vis primena klausinedamas ar susirgai, ar nesusirgai? doh.gif
Atsakyti
Aš tai NT 100 proc daugiau nesidarysiu kol mmm neateis schmoll.gif nes visi visi požymiai PMS sutampa su nestumu verysad.gif šiandien išėjau pasivaikščioti, kad numalšinti nuoskaiudą, tai dar paaštrinimui zaizdų pamačiau kaip du narkomanai išėję iš aids centro pradėjo rėkti ir talžyti savo kūdikį doh.gif o Dieve galvoju, abu degradavę, be dantų ir vaikų kaip matau susilaukti ne problema.. Šiandieną aš tikrai nieko nesupranu.. angel_sadangel.gif
Atsakyti