QUOTE(letute25 @ 2011 03 29, 13:37)
Bet jus tik isivaizduokit kaip tie musu busimi mazyliai sitiek islaukti bus mylimi, jie bus tiesiog dievinami
Man daznai vyro gaila pasidaro, nes jis dar nekantresnis nei as, bet is kitos puses (vyru atzvilgiu) tas pasikankinimas truputi ir i nauda, nes tuomet dar labiau sustipreja suvokimas kaip sunkiai i pasauli tie mazyliai ateina, ir sutvirteja teviskas jausmas
Kazkaip nelabai tikiu kad si menesi kas gali buti, nes ND nelabai saziningai darem, bet vat kad tie pozymiai tokie keisti....
Bet mane tie pozymiai ir vaiduokliai sitiek yra apgave, kad niekuom negaliu buti tikra
Labai teisingai kalbi
MB irgi nustebes buvo kai is pirmo ciklo nesigavo, tipo kaip taip gali buti
bet paskui ir pats pasiskaitinejo ir susigriebe del alucio ir kol dar nieko tai ziuriu jis jau vis klausineja, tai kada O buvo, kiek reikia laukti kad NT galetum daryti
vis nekantresnis darosi. Na bet nuo nusivylimo niekur nepabegsim, jei nepavyks tai ir vel is pradziu. Na bet nieko cia jau nepadarysim as jau dabar negaliu neskaiciuoti, laukiu termometro gyvsidabrinio atvaziuojant is lietuvos ir BT pradesiu matuoti
kazkaip vis neapleidzia mintis, o jeigu pas mane O nevyksta
Zinociau tai bent daryt kazka galeciau, o dabar atlieki ND lauki tikiesi ir nieko