Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 08:46)
jau kitoj temoj rašiau, BT nukrito, o visa kitą buvo tik PMS  verysad.gif  ir kaip neprarasti vilties..

console.gif console.gif
nenusimink,zinau kaip jautiesi,tiesiog gal dar ne laikas buvo maziukui ateiti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif imk kad kitas ciklas butu sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Mano NT rodo vaiduokliuka thumbup.gif tikiuosi dar po keliu dienu isvysiu ryskius II smile.gif . Nu jau savijauta doh.gif bloga nuo pacio ryto. Geriau atsikvepiu vandenuko gurkstelejus
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 29, 08:51)
Labas rytas. Mano NT rodo vaiduokliuka thumbup.gif  tikiuosi dar po keliu dienu isvysiu ryskius II smile.gif . Nu jau savijauta doh.gif bloga nuo pacio ryto. Geriau atsikvepiu vandenuko gurkstelejus

thumbup.gif linkiu jums rysketi thumbup.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 29, 09:51)
Labas rytas. Mano NT rodo vaiduokliuka thumbup.gif  tikiuosi dar po keliu dienu isvysiu ryskius II smile.gif . Nu jau savijauta doh.gif bloga nuo pacio ryto. Geriau atsikvepiu vandenuko gurkstelejus

Kat tik ryškėtų thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiu už palaikyma 4u.gif
Biksi bijau kad nepasikartotu negerumai kaip praejusi karta, bet gal kaip nors.

Visoms laukiančioms linkiu kuo greičiau išvysti II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 29, 10:01)
Ačiu už palaikyma 4u.gif
Biksi bijau kad nepasikartotu negerumai kaip praejusi karta, bet gal kaip nors.

Visoms laukiančioms linkiu kuo greičiau išvysti II smile.gif

nėr čia ko bijoti, jei bus lemta tikrai niekur nepabėgs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 29, 08:51)

thumbup.gif kad tik ryškėtų wink.gif
Atsakyti
*lassie172* laikykis 4u.gif
bet mmm dar nepasirode? Ar jau rodosi? Na tai jau as nei testo negadinsiu, lauksiu kiek reiks kol mmm ateis, nors dar ir daug laukti g.gif
*bella272* linkiu kad tas vaiduokliukas po keliu dieneliu butu ryskus II mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 29 kovo 2011 - 08:31
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 29, 10:30)
*lassie172* laikykis  4u.gif
bet mmm dar nepasirode? Ar jau rodosi? Na tai jau as nei testo negadinsiu, lauksiu kiek reiks kol mmm ateis, nors dar ir daug laukti  g.gif
*bella272* linkiu kad tas vaiduokliukas po keliu dieneliu butu ryskus II  mirksiukas.gif

jo viskas, aš įtariu ir BT nematuosiu jau. Tik OT darysiu ir lauksiu mmm... bijau, kad nuleisiu rankas tuoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 09:38)
jo viskas, aš įtariu ir BT nematuosiu jau. Tik OT darysiu ir lauksiu mmm... bijau, kad nuleisiu rankas tuoj smile.gif

nono.gif ranku nuleisti nevalia mergyt,aisku su BT galima ir pertrauka padaryti,jei matavai ne viena cikla daug maz jau savo organizma pazysti,o su OT galima zaisti,ir ND reguliariai daryti kas antra trecia diena ir tiesiog besimegaujant su MB savo meile laukti gal but tada kai atsipalaiduosit ir pasibels stebuklelis i jusu dureles.visoms mums linkiu sekmes ir stebuklo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 29, 10:49)
nono.gif  ranku nuleisti nevalia mergyt,aisku su BT galima ir pertrauka padaryti,jei matavai ne viena cikla daug maz jau savo organizma pazysti,o su OT galima zaisti,ir ND reguliariai daryti kas antra trecia diena ir tiesiog besimegaujant su MB savo meile laukti gal but tada kai atsipalaiduosit ir pasibels stebuklelis i jusu dureles.visoms mums linkiu sekmes ir stebuklo  ax.gif

aš žinau, kad man trukdo per didelis noras, kartu su mintimi "tai neįmanoma" "tai ne tau" ir pan smile.gif bet atsikratyti šitų dviprasmiškų minčių neišeina.. O kai pagalvoji, kad laikas tikrai ne mano naudai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 29, 09:54)
aš žinau, kad man trukdo per didelis noras, kartu su mintimi "tai neįmanoma" "tai ne tau" ir pan smile.gif bet atsikratyti šitų dviprasmiškų minčių neišeina.. O kai pagalvoji, kad laikas tikrai ne mano naudai  doh.gif

ir ne mano naudai ir ka ax.gif as jau nuleidus rankas pasedejau 10 metu,nepadaryk tokios klaidos.o pries pat praeitas kaledas kaip spyre i ruriuka vel stiprus noras ir zinojimas kad pasiseks tij vaikyti dabar vel as ant bangos ir tikrai isitikinus kad viskas bus gerai,nu juk manau kad laikas jau atejo.buk stipri mirksiukas.gif
Atsakyti