Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 15:06)
jeigu aš pastojau, tai tu irgi pastosi reiškias (čia dėl to sapno) biggrin.gif

prisijuokiau as cia is jusu lotuliukas.gif
Pas mus tai darbas visai sklandziai vyko visas dieneles, na kai kada kas antra, net paciai keista, nes buvau issigandusi kad visai dings noras ND atlikti blush2.gif siandien dar mano "zaisliukas" rodo kad dar reikia dirbti, nors pagal mano skaiciavimus O turejo buti savaitgali, bet manau si cikla pasiklausiu "zaisliuku" ir ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 28, 17:58)
prisijuokiau as cia is jusu  lotuliukas.gif
Pas mus tai darbas visai sklandziai vyko visas dieneles, na kai kada kas antra, net paciai keista, nes buvau issigandusi kad visai dings noras ND atlikti  blush2.gif siandien dar mano "zaisliukas" rodo kad dar reikia dirbti, nors pagal mano skaiciavimus O turejo buti savaitgali, bet manau si cikla pasiklausiu "zaisliuku" ir ziuresim kas gausis smile.gif

gimtu lelius per kalėdas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 18:36)
gimtu lelius per kalėdas bigsmile.gif

Gera kaledu dovanele teveliams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 28, 20:55)
Gera kaledu dovanele teveliams  thumbup.gif

Gal gruodį daug lelių užderės, taip sakant kalėdų stebukliukai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi taip pat sako kad jei laukiuos turesim kaledine dovanele thumbup.gif
Lekiau si vakara pirkt NT ryt is ryto darysiuos, gal ka rodys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 28, 21:53)
Mano vyras irgi taip pat sako kad jei laukiuos turesim kaledine dovanele thumbup.gif

Jei ryt mm neateis aš irgi gal darysiuos. mano paskaičiavimais jei šį kart pastojau, gimtų gruodžio 7 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 21:03)
Jei ryt mm neateis aš irgi gal darysiuos. mano paskaičiavimais jei šį kart pastojau, gimtų gruodžio 7 d. smile.gif

Kelinta cikla planuojat?
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 28, 22:08)
Kelinta cikla planuojat?

nesisaugom jau seniai, bet čia antras ciklas po laporoskopijos, tai viską suremontavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 28, 20:53)

labas rytas laukiu geru naujienu is jusu II mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 21:03)

ir is taves laukiu naujienu tikiuosi ir linkiu II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 29, 08:26)
labas rytas laukiu geru naujienu is jusu II  mirksiukas.gif
Papildyta:
ir is taves laukiu naujienu tikiuosi ir linkiu II  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif laukiam naujienu, kur musu merginos, matyt pamaciusios II dziaugiasi su saviskiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 03 29, 08:29)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  laukiam naujienu, kur musu merginos, matyt pamaciusios II dziaugiasi su saviskiais  thumbup.gif

tikriausiai ir mes neskubetumem cia rodytis,kol atsidziaugtumem tij wub.gif wub.gif laukiam toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 29, 09:45)
tikriausiai ir mes neskubetumem cia rodytis,kol atsidziaugtumem tij  wub.gif  wub.gif laukiam toliau  mirksiukas.gif

jau kitoj temoj rašiau, BT nukrito, o visa kitą buvo tik PMS verysad.gif ir kaip neprarasti vilties..
Atsakyti