Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(letute25 @ 2011 03 28, 14:50)
Man is karto po O prasidejo pykinimai ziaurus pavalgius, net ziaugcioju iki asaru, o pries kokias 4 dienas pradejau jausti rugsti skrandyje, kuom anksciau niekad nesiskundziau. Bet siaip tokiame laikotarpyje skrandzio problemos kaip ir nepriskiriama  nestuke.gif pozymiams, tai ir nebezinau kas cia darosi.

O kiek pas tave dabar DPO? Kada testuka zadi gadinti?
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 28, 15:50)
Man is karto po O prasidejo pykinimai ziaurus pavalgius, net ziaugcioju iki asaru, o pries kokias 4 dienas pradejau jausti rugsti skrandyje, kuom anksciau niekad nesiskundziau. Bet siaip tokiame laikotarpyje skrandzio problemos kaip ir nepriskiriama  nestuke.gif pozymiams, tai ir nebezinau kas cia darosi.

Peskaičiau tavo posta ir nutirpau, man tai pat pora savaiciu pavalgius blogumas uzeina. Ir pradejo kamuot rugštingumas, niekada nesikundziau prieš tai.
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 28, 16:54)
Peskaičiau tavo posta ir nutirpau, man  tai pat pora savaiciu pavalgius blogumas uzeina. Ir pradejo kamuot rugštingumas, niekada nesikundziau prieš tai.

šiaip tas blogumas ir rūgštingumas gali aplankyti labai aksti smile.gif bet man pvz tas blogumas ne toks kaip visada, dabar toks jausmas, kad stovi kažkas įstrigę gerklėj ir tuo pačiu prakaitas išpila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 28 kovo 2011 - 15:01
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 15:51)
O kiek jau po O? smile.gif

12 dienu. Is karto po O prasidejo pykinimas, krutines galvos skausmai, pilvo pamaudenimai...o paskui kazkaip nurimo viskas pries kelias dienu, o nuo vakar vel prasidejo, tik dabar jau ir speneliai jautrus ir pilva labiau maudzia, dar vyras sako, kad ir padidejusi krutine yra, bet jei ir padidejo, tai nezymiai, o temper. laikosi nuo 37-37.3 visa para
Mane jau nervina visa tai, nes, atrodo viska jauti taip ryskiai, kad vos ne garatuota esi jog laukiesi, o atejus laikui vis tiek sulauki mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 14:56)
šiaip tas blogumas ir rūgštingumas gali aplankyti labai aksti  smile.gif  bet man pvz tas blogumas ne toks kaip visada, dabar toks jausmas, kad stovi kažkas įstrigę gerklėj ir tuo pačiu prakaitas išpila smile.gif

thumbup.gif na gal cia pas mumis jau geromis naujienomis kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 28, 15:53)
O kiek pas tave dabar DPO? Kada testuka zadi gadinti?

Testuka sugadinau jau siandien, bet salia I juosteles tepamaciau grazia balta linija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 28, 17:01)
12 dienu. Is karto po O prasidejo pykinimas, krutines galvos skausmai, pilvo pamaudenimai...o paskui kazkaip nurimo viskas pries kelias dienu, o nuo vakar vel prasidejo, tik dabar jau ir speneliai jautrus ir pilva labiau maudzia, dar vyras sako, kad ir padidejusi krutine yra, bet jei ir padidejo, tai nezymiai, o temper. laikosi nuo 37-37.3 visa para
Mane jau nervina visa tai, nes, atrodo viska jauti taip ryskiai, kad vos ne garatuota esi jog laukiesi, o atejus laikui vis tiek sulauki mmm  doh.gif

O tai NT negadinai? man šiandien irgi 12 DPO smile.gif ryt gal gadinsiu arba lauksiu mmm smile.gif aš bijau vėl prisisvaigti. Tik šį kartą skirtumas tas, kad 8 - 9 DPO visą dieną buvo jausmas, kad tuoj pramuš, o nuo 10 DPO jis dingo. Dabar tik pamaudžia kairį šoną.
Papildyta:
QUOTE(letute25 @ 2011 03 28, 17:04)
Testuka sugadinau jau siandien, bet salia I juosteles tepamaciau grazia balta linija  biggrin.gif

jeigu vėl prisisvaigsim, tai aš jau nuleidžiu rankas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 28, 17:03)
thumbup.gif na gal cia pas mumis jau geromis naujienomis kvepia  bigsmile.gif

jeigu aš pastojau, tai tu irgi pastosi reiškias (čia dėl to sapno) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 15:56)
šiaip tas blogumas ir rūgštingumas gali aplankyti labai aksti  smile.gif  bet man pvz tas blogumas ne toks kaip visada, dabar toks jausmas, kad stovi kažkas įstrigę gerklėj ir tuo pačiu prakaitas išpila smile.gif

ir prakaitas ispila ir silpna darosi....man vyro mama sako, kad tas rugstingumas gal nuo kavo kyla, bet visa gyvenima kava geriu, o rugstingumas tik dabar pasirode g.gif

Man iki mmm liko dar 5 dienos, tai as dar visokiu siurprizu galiu sulaukti.
O jus tai saunuoles sapnuojat, kad randat vaikus, ar savuosius, o as tai gerule sianakt sapne drauges vaika pavogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letute25: 28 kovo 2011 - 15:13
Aš niekam nesigiriu apie savo planus. O vieną diena mano sesuo ėmė ir paklausė ar aš nesilaukiu. Sakė kad sapnavo mane jog aš laukiuosi ir visi aplinkiniai sveikina. Pas mane sesė puse raganos tongue.gif labai nusapnuoja daug ka. Labai noriu galvoti kad teisingai nusapnavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 28, 17:09)
ir prakaitas ispila ir silpna darosi....man vyro mama sako, kad tas rugstingumas gal nuo kavo kyla, bet visa gyvenima kava geriu, o rugstingumas tik dabar pasirode  g.gif

Man iki mmm liko dar 5  dienos, tai as dar visokiu siurprizu galiu sulaukti.
O jus tai saunuoles sapnuojat, kad randat vaikus, ar savuosius, o as tai gerule sianakt sapne drauges vaika pavogiau  lotuliukas.gif

panašu čia biggrin.gif ot bajeriai biggrin.gif o berniukas ar mergaitė?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 16:15)
panašu čia biggrin.gif  ot bajeriai biggrin.gif o berniukas ar mergaitė?

mergaite smile.gif vyras sake "tik draugams nepasakok, nes visai nenormalia palaikys, galvos kad rimtai pavogti nori" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 28, 17:17)
mergaite  smile.gif vyras sake "tik draugams nepasakok, nes visai nenormalia palaikys, galvos kad rimtai pavogti nori" lotuliukas.gif

Aha, mes tada su joanaxxx turesim po berniuka, o tu mergaite biggrin.gif
Atsakyti