Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(letute25 @ 2011 03 28, 14:17)
O NT nebandei daryti? Na ka tikesimies kad ir neateis  smile.gif Laikysiu kumstukus uz tave  4u.gif

Bandžiau 11 DPO, tai nieko nerodė schmoll.gif Gali būti anksti dar, nes daugeliui tik 14 15 DPO parodo vaiduokliuką. Bet aš būsiu kantri, dar kelias dienas palauksiu, gal pas mane jos vėluoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 26, 18:54)
Gal truputi ankstokai pasidarei NT, bet kartais parodo nestuma ir pries mmm. Dabar palauk iki kokio antradienio bent jau ir jei vis dar nesusirgsi tai vel pasidaryk testuka. Ir sakyk, o tavo mmm reguliarios?
Linkiu pamatyti II  mirksiukas.gif

Po kelių valandų pamačiau vos įmatomą vaiduokliuką, jau dabar visai nebežinau, ką galvoti smile.gif
Atsakyti
Pamačius vaiduokliuka tyliai jau džiaugčiaus tongue.gif linkiu kad jis tik ryskėtu.
Man jau kelinta savaite jauciasi kad kai pavalgau vis užeina kazkoks blogumas. va ir dabar po pietu, o savijauta tokia vee
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 03 28, 13:40)
Po kelių valandų pamačiau vos įmatomą vaiduokliuką, jau dabar visai nebežinau, ką galvoti  smile.gif

Matai sako reikia ziureti kad per tas kelias min pasirodytu, na bet nieko nenusimk ir per daug nesidziauk dar. Palauk dar pora dieneliu ir jei mmm vis dar neateis tada vel testuka pabandyk pasidaryti.
Mano drauge nors ir laukesi ir mmm velavo keleta dienu ir net labai jautrus NT neparode II, bet kai dar po keliu dienu neatkeliavo mmm ir vel pasidare NT tai jau ryskias II parode mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bella272 @ 2011 03 28, 14:18)
Pamačius vaiduokliuka tyliai jau džiaugčiaus tongue.gif linkiu kad jis tik ryskėtu.
Man jau kelinta savaite jauciasi kad kai pavalgau vis užeina kazkoks blogumas. va ir dabar po pietu, o savijauta tokia vee

O kiek pas tave DPO?
Atsakyti
blush2.gif visiskai nesekiau savo ciklo. Galvoju jau kaip dievas duos taip ir bus, bet kai atejo mm laikas vistik mintys uzvaldė mane. lapkricio mėnėsi patyriau persileidima, dabar praejo 3 men rekomenduotinas laikas islaukti o tada ememes darbu smile.gif Stengiausi nieko negalvoti,neplanuoti
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 28, 14:36)
blush2.gif  visiskai nesekiau savo ciklo. Galvoju jau kaip dievas duos taip ir bus, bet kai atejo mm laikas vistik mintys uzvaldė mane. lapkricio mėnėsi patyriau persileidima, dabar praejo 3 men rekomenduotinas laikas islaukti o tada ememes darbu smile.gif  Stengiausi nieko negalvoti,neplanuoti

O kiek mmm veluoja?
Atsakyti
[quote=joanaxxxx,2011 03 28, 15:26]
Matai sako reikia ziureti kad per tas kelias min pasirodytu, na bet nieko nenusimk ir per daug nesidziauk dar. Palauk dar pora dieneliu ir jei mmm vis dar neateis tada vel testuka pabandyk pasidaryti.
Mano drauge nors ir laukesi ir mmm velavo keleta dienu ir net labai jautrus NT neparode II, bet kai dar po keliu dienu neatkeliavo mmm ir vel pasidare NT tai jau ryskias II parode mirksiukas.gif
Papildyta:

Oj, koks sunkus tas laukimas ... doh.gif doh.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
Tikėjaus sulaukti apie 26-27 diena. Dar reik kaip nors ikvėpt kantrybės ir šiektiek išlaukti.
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 28, 14:43)
Tikėjaus sulaukti apie 26-27 diena. Dar reik kaip nors ikvėpt kantrybės ir šiektiek išlaukti.

Na tada kantrybes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rolali @ 2011 03 28, 14:42)

Oj, koks sunkus tas laukimas ...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  smile.gif

Kantrybes ir tau 4u.gif
Paziuresiu kaip man paciai bus doh.gif
Atsakyti
Ačiu tongue.gif bet manau vienos kitą čia esančios suprantam kaip su ta kantrybe yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 03 28, 15:18)

Man is karto po O prasidejo pykinimai ziaurus pavalgius, net ziaugcioju iki asaru, o pries kokias 4 dienas pradejau jausti rugsti skrandyje, kuom anksciau niekad nesiskundziau. Bet siaip tokiame laikotarpyje skrandzio problemos kaip ir nepriskiriama nestuke.gif pozymiams, tai ir nebezinau kas cia darosi.
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 28, 16:50)
Man is karto po O prasidejo pykinimai ziaurus pavalgius, net ziaugcioju iki asaru, o pries kokias 4 dienas pradejau jausti rugsti skrandyje, kuom anksciau niekad nesiskundziau. Bet siaip tokiame laikotarpyje skrandzio problemos kaip ir nepriskiriama  nestuke.gif pozymiams, tai ir nebezinau kas cia darosi.

O kiek jau po O? smile.gif
Atsakyti