Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Gule @ 2011 03 25, 17:47)
Deja, kartais vaiduokliai ir lieka vaiduokliais... ypač jei jie atsiranda po gerokai ilgesnio laiko. Aš jau kelis kartus tuom įsitikinau  verysad.gif

gali buti. man vaiduokliai neatsirado nei po valandos nei po puses dienos
Atsakyti
[quote=karolce,2011 03 25, 09:40]
Sveikos mergaites,norejau paklausti,ar kas naudoja RAPID Test ,kokio jis jautrumo,nes si ryta pasidarius si testa po 3 min nieko nemaciau,o po 10 pasirode sunkiai matomas vaiduoklis unsure.gif ,o po 20 min plika akim matomas,bet neryskus blink.gif .Man siandiem mmm diena,labai nenoriu nusivilti,nes nestuma planuojam jau antri metai,o vaiduokliu dar nebuvau macius.o testas sako,kad po 5 min nebevertinti g.gif

Šiuos testus gadinau 3 ciklus (mano miestelyje pasirinkmo nėra). Daugiau jų nepirksiu. Kasetiniai po ilgesnio laiko parodo gana ryškų rožinį II, juosteliniai - irgi parodo, bet jau gerokai blankesnį. Jei per 5 min. neatsirado II, nepatariu tikėti vėliau atsiradusiu vaiduokliu. Sakau iš savo patirties.
Atsakyti
[quote=Gule,2011 03 25, 17:54]
[quote=karolce,2011 03 25, 09:40]
Sveikos mergaites,norejau paklausti,ar kas naudoja RAPID Test ,kokio jis jautrumo,nes si ryta pasidarius si testa po 3 min nieko nemaciau,o po 10 pasirode sunkiai matomas vaiduoklis unsure.gif ,o po 20 min plika akim matomas,bet neryskus blink.gif .Man siandiem mmm diena,labai nenoriu nusivilti,nes nestuma planuojam jau antri metai,o vaiduokliu dar nebuvau macius.o testas sako,kad po 5 min nebevertinti g.gif

Šiuos testus gadinau 3 ciklus (mano miestelyje pasirinkmo nėra). Daugiau jų nepirksiu. Kasetiniai po ilgesnio laiko parodo gana ryškų rožinį II, juosteliniai - irgi parodo, bet jau gerokai blankesnį. Jei per 5 min. neatsirado II, nepatariu tikėti vėliau atsiradusiu vaiduokliu. Sakau iš savo patirties.
[/quote]

O tai tau rode II net keli RAPID testai,o nestumo nebuvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2011 03 25, 19:07)
O tai tau rode II net keli RAPID testai,o nestumo nebuvo? g.gif

Taip. Šį ciklą sugadinau 2, praeitą - irgi 2, vasarą - berods irgi du. Ten rašo, kad jei per 5 min. neatsiranda II, tai testo nebevertinti. Per 5 min. man neišryškėdavo, tačiau po ilgsenio laiko pasirodydavo. Daugybė atvejų žinau, kad jei ir po kurio laiko atsirasdavo vaiduokliai, merginoms po kelių dienų II vis ryškesni būdavo. Tačiau mūsų minimi testai be reikalo vaiduokliauja. Va ir šiandien spintelėje du vaiduokliai (kasetinis labai ryškus), bet dienos jau rodosi po truputį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 25 kovo 2011 - 18:15
QUOTE(Gule @ 2011 03 25, 19:14)
Taip. Šį ciklą sugadinau 2, praeitą - irgi 2, vasarą - berods irgi du. Ten rašo, kad jei per 5 min. neatsiranda II, tai testo nebevertinti. Per 5 min. man neišryškėdavo, tačiau po ilgsenio laiko pasirodydavo. Daugybė atvejų žinau, kad jei ir po kurio laiko atsirasdavo vaiduokliai, merginoms po kelių dienų II vis ryškesni būdavo. Tačiau mūsų minimi testai be reikalo vaiduokliauja. Va ir šiandien spintelėje du vaiduokliai (kasetinis labai ryškus), bet dienos jau rodosi po truputį.

Man zinok sitos firmos testai niekad nemelavo.Ir nesvarbu kiek tu valandu praeidavo.Jei nesilaukiau tai ir rode tik I bruksneli,o kai laukiausi parode po keliu min mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa podberezka @ 2011 03 26, 00:38)
Man zinok sitos firmos testai niekad nemelavo.Ir nesvarbu kiek tu valandu praeidavo.Jei nesilaukiau tai ir rode tik  I bruksneli,o kai laukiausi parode po keliu min mirksiukas.gif

Tais kartais, kai nesilaukei, ar po kurio laiko neatsirasdavo vaiduokliai ?
Papildyta:
Įdomumo dėlei parodau savo NT. Instrukcijoje parašyta, kad po 5 min. nebevertinti. Tokio ryškumo vaduoklį pamačiau, kiek vėliau nei po 5 min. Tokį grožį turiu ir praeito ciklo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 26, 14:17)
Tais kartais, kai nesilaukei, ar po kurio laiko neatsirasdavo vaiduokliai ?
Papildyta:
Įdomumo dėlei parodau savo NT. Instrukcijoje parašyta, kad po 5 min. nebevertinti. Tokio ryškumo vaduoklį pamačiau, kiek vėliau nei po 5 min. Tokį grožį turiu ir praeito ciklo.
user posted image

net nezinau kaip taip gali rodyti,as kiek dariausi man niekada nevaiduokliuoja svarus neigiami.o cia kaip oho nezinau jauciu pakirstu kojas tijp pamacius,tik va noretusi kad jie ir rysketu.ir atnestu tijp lauktas zinias nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 26, 15:18)
net nezinau kaip taip gali rodyti,as kiek dariausi man niekada nevaiduokliuoja svarus neigiami.o cia kaip oho nezinau jauciu pakirstu kojas tijp pamacius,tik va noretusi kad jie ir rysketu.ir atnestu tijp lauktas zinias  nestuke.gif

Vat būtent, kad antroji linija kuo aiškiausiai matoma, nors ir nėra tokio ryškumo kaip kontrolinė. Neatmetu to, kad gali būti taip, kad žirniukas pabėga, nes ir pagal BT lyg ir norėdavosi tikėtis laimingos pabaigos ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 26 kovo 2011 - 14:29
Sveikutes, mmm turi prasideti kovo 28, neiskenciau ir siandien pasidariau NT - neigiamas, bet krutine tiesiog "dega", gal dar per anksti NT pasidariau? Nu taip jau norisi leliuko.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 03 26, 16:52)
Sveikutes,  mmm turi prasideti kovo 28, neiskenciau ir siandien pasidariau NT - neigiamas, bet krutine tiesiog "dega", gal dar per anksti NT pasidariau? Nu taip jau norisi leliuko....  wub.gif

Gal truputi ankstokai pasidarei NT, bet kartais parodo nestuma ir pries mmm. Dabar palauk iki kokio antradienio bent jau ir jei vis dar nesusirgsi tai vel pasidaryk testuka. Ir sakyk, o tavo mmm reguliarios?
Linkiu pamatyti II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 26, 18:54)
Gal truputi ankstokai pasidarei NT, bet kartais parodo nestuma ir pries mmm. Dabar palauk iki kokio antradienio bent jau ir jei vis dar nesusirgsi tai vel pasidaryk testuka. Ir sakyk, o tavo mmm reguliarios?
Linkiu pamatyti II  mirksiukas.gif

Reguliarios, kas 27 d.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 26, 15:28)
Vat būtent, kad antroji linija kuo aiškiausiai matoma, nors ir nėra tokio ryškumo kaip kontrolinė. Neatmetu to, kad gali būti taip, kad žirniukas pabėga, nes ir pagal BT lyg ir norėdavosi tikėtis laimingos pabaigos ...

manau reikia pasikonsultuoti su gyd.jei taip tij reikia kokio dupho pagerti kad laikytusi zirniukas g.gif
Atsakyti