Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(cccitrin @ 2011 03 22, 14:12)
Sveikos, paskutini karta normaliai sirgau sausio 19 diena, po to vasario menesi 16 diena tik vos vos patepliojo, si menesi mm nesulaukiau! nuejau pas daktare ir ji patvirtino  nestuke.gif
Taciau nepasake kiek laiko laukiuosi? Gal jus zinosit kaip apskaiciuot?

Sveikinu su lauktu dziaugsmeliu!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 03 22, 13:12)
Sveikos, paskutini karta normaliai sirgau sausio 19 diena, po to vasario menesi 16 diena tik vos vos patepliojo, si menesi mm nesulaukiau! nuejau pas daktare ir ji patvirtino  nestuke.gif
Taciau nepasake kiek laiko laukiuosi? Gal jus zinosit kaip apskaiciuot?

Didziausi sveikinimai 4u.gif Lengvo ir ramaus laukimo wub.gif
Atsakyti
Xaxatulka o kaip tu?
Atsakyti
Sveikos mergaites,norejau paklausti,ar kas naudoja RAPID Test ,kokio jis jautrumo,nes si ryta pasidarius si testa po 3 min nieko nemaciau,o po 10 pasirode sunkiai matomas vaiduoklis unsure.gif ,o po 20 min plika akim matomas,bet neryskus blink.gif .Man siandiem mmm diena,labai nenoriu nusivilti,nes nestuma planuojam jau antri metai,o vaiduokliu dar nebuvau macius.o testas sako,kad po 5 min nebevertinti g.gif

Sveikinimai visom sulaukusiom savo issvajotu II 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2011 03 25, 08:40)
Sveikos mergaites,norejau paklausti,ar kas naudoja RAPID Test ,kokio jis jautrumo,nes si ryta pasidarius si testa po 3 min nieko nemaciau,o po 10 pasirode sunkiai matomas vaiduoklis unsure.gif ,o po 20 min plika akim matomas,bet neryskus blink.gif .Man siandiem mmm diena,labai nenoriu nusivilti,nes nestuma planuojam jau antri metai,o vaiduokliu dar nebuvau macius.o testas sako,kad po 5 min nebevertinti g.gif

Sveikinimai visom sulaukusiom savo issvajotu II 4u.gif  4u.gif  4u.gif

manau kad vertink wink.gif bent jau man visi vaiduokliai ne iš kart išryškėjo.
tylūs sveikinimai smile.gif lai II ryškėja
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2011 03 25, 08:40)

Sveikinimai visom sulaukusiom savo issvajotu II 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na, siaip vaiduokliukai bereikalo nepasirodo, kad ir po laiko, kiek teko skaityti is mergaiciu pasisakymu mirksiukas.gif Linkiu po keliu dieneliu isvysti ryskius II 4u.gif
Atsakyti
aciu uz palinkejimus,na bandysiu sekmadieni dar pasidaryti,paziuresim kas bus,labai noreciau ,kad butu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2011 03 25, 08:53)
aciu uz palinkejimus,na bandysiu sekmadieni dar pasidaryti,paziuresim kas bus,labai noreciau ,kad butu nestuke.gif

linkiu kad vaiduokliukas tik rysketu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif
Norejau jusu paklasuti, nes tiek prisiskaiciau apie vaisingas dienas, BT matavima ir tt ir dabar nesuprantu. doh.gif Mane domina, kada galejo buti vaisingos dienos g.gif Paskutines mm buvo kovo 9, o priespaskutines vsario 6 d. Vat po siu mm meginau ziuret, kada galejo but ovuliacija. Kada galeciau megint daryti NT blush2.gif Gal galit man pagelbet?
Atsakyti
QUOTE(Biruteee @ 2011 03 25, 13:42)
Sveikos merginos, 4u.gif
Norejau jusu paklasuti, nes tiek prisiskaiciau apie vaisingas dienas, BT matavima ir tt ir dabar nesuprantu. doh.gif  Mane domina, kada galejo buti vaisingos dienos  g.gif Paskutines mm buvo kovo 9, o priespaskutines vsario 6 d. Vat po siu mm meginau ziuret, kada galejo but ovuliacija. Kada galeciau megint daryti NT  blush2.gif  Gal galit man pagelbet?
Pasiskaityk tema apie ovuliacija.Kada ji vyksta priklauso nuo ciklo ilgio ir reguliarumo.Jei tavo ciklo ilgis visada vienodas nesunku paskaiciuoti.Na,o jei nevienodas jau sudetingiau.Na ten viskas isamiau paaiskinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolce @ 2011 03 25, 09:40)
Sveikos mergaites,norejau paklausti,ar kas naudoja RAPID Test

pirk kitos firmos NT, nes šitie nepatikimi 4u.gif Rapipreg pvz arba puodelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 03 25, 09:48)
Na, siaip vaiduokliukai bereikalo nepasirodo, kad ir po laiko, kiek teko skaityti is mergaiciu pasisakymu  mirksiukas.gif Linkiu po keliu dieneliu isvysti ryskius II  4u.gif

Deja, kartais vaiduokliai ir lieka vaiduokliais... ypač jei jie atsiranda po gerokai ilgesnio laiko. Aš jau kelis kartus tuom įsitikinau verysad.gif
Atsakyti