Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Erikute007 @ 2011 03 16, 11:40)
Sveikos merginos,

Tad nebegalejau istverti ir pagadinau kelis testus. Pasidariau testa ryte is pradziu jis rode viena ryskia neigiama, bet kai grizau per pietus namo pamaciau siek tiek isryskejusi ir antraji bruksneli.
Siandien vel pasidariau ryte - vel tas pats, laukui pietu vaziuosiu namo paziuret gal ir vel atsiras antra juostele. smile.gif
Tad nebezinau kaip vertinti  g.gif
Ar cia mum pavyko ar cia testas kvailioja, gal po 6 val jo rezultatai jau belenkokie buna?

Testo rezultatus reikia vertinti po keliu minuciu, o jei praeina valanda ar net daugiau, tai ta antra isryskejusi juostele nieko nereiskia sad.gif

O mano dienos siandien taip ir neprasidejo. Siandien pirksiu testuka, tik nezinau kada daryti vakare ar ryte. Nors raso, kad jokio skirtumo, bet man rytinis atrodo tikresnis smile.gif

Jussy, labai gaila, bet tikiuosi kita cikla bus gerai 4u.gif

xaxatulka kantrybes tau, nedaug beliko ir suzinosi...
Atsakyti
Tai va kad pykciausia, kad kito ciklo nebus sad.gif draugas islekia..., bus tik dar veliau..., ech tiek kantrybes reiks..., bet uzsibreziau tiksla per sita laika pamatuoti temperatura, pastebeti save..., kada tos ovuliacijos, netgi testukus ov., pagadinti..., kad labiau pazinciau ta visu vaisingu dienu proceseli...

Dekuj ir laukiam tavo ats... Buk su geriausiomis mintimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 16, 12:03)
siaip tai jis manau tikrai patikimas ankstyva nestuma nustato,na jei nekantrauji tij kraujuko tyrima reikia pasidaryti ir bus aisku arba dar palaukti kokia dienele ir kartoti NT turetu rysketi jei jau  nestuke.gif   mirksiukas.gif  sekmes  4u.gif

tai va kadangi esu labai nekantri tai jau ir pasidariau kraujo tyrimus, vakare bus atsakymai, taip idomu ar jau... nes pernai buvo persileidimas o taip norim leliuko 4u.gif
dar vis pasiziuriu ar neisnyko antra juostele nors ji man atrodo labiau isryskejo, tai gal ir bus kas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 16 kovo 2011 - 14:18
QUOTE(mazge123 @ 2011 03 16, 15:17)
tai va kadangi esu labai nekantri tai jau ir pasidariau kraujo tyrimus, vakare bus atsakymai, taip idomu ar jau... nes pernai buvo persileidimas o taip norim leliuko  4u.gif
dar vis pasiziuriu ar neisnyko antra juostele nors ji man atrodo labiau isryskejo, tai gal ir bus kas...  ax.gif

Man,zinok, antra juostele isryskejo po 3 min.Dariausi likus 3 dienom iki mmm vidury dienos smile.gif Bet buvo toks pusetinas tai dariau nauja testuka tik is ryto ir parode du ir jau gan ryskius bruksnelius kurie abejoniu nekele.Dabar jau tam mano lakstantciam testukui jau metukai lotuliukas.gif Pradedam galvoti apie antra ax.gif
PS.Su pirmu buvo irgi persileidimas,bet pasiseke vel pagauti leliuka tik po 10 men.Linkiu,kad tau pasisektu greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa podberezka: 16 kovo 2011 - 14:53
QUOTE(mazge123 @ 2011 03 16, 15:17)
tai va kadangi esu labai nekantri tai jau ir pasidariau kraujo tyrimus, vakare bus atsakymai, taip idomu ar jau... nes pernai buvo persileidimas o taip norim leliuko  4u.gif
dar vis pasiziuriu ar neisnyko antra juostele nors ji man atrodo labiau isryskejo, tai gal ir bus kas...  ax.gif

lauksim kraujo tyrimų, o NT rodyk čia, nagrinėsim vaiduoklius 4u.gif žinoma linkiu nestuke.gif
tiesa, kelinta ciklo diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 16 kovo 2011 - 15:53
QUOTE(rasa podberezka @ 2011 03 16, 15:51)
Man,zinok, antra juostele isryskejo po 3 min.Dariausi likus 3 dienom iki mmm vidury dienos smile.gif Bet buvo toks pusetinas tai dariau nauja testuka tik is ryto ir parode du ir jau gan ryskius bruksnelius kurie abejoniu nekele.Dabar jau tam mano lakstantciam testukui jau metukai lotuliukas.gif Pradedam galvoti apie antra ax.gif
PS.Su pirmu buvo irgi persileidimas,bet pasiseke vel pagauti leliuka tik po 10 men.Linkiu,kad tau pasisektu greiciau mirksiukas.gif

na as beveik metus pralaukiau nes man buvo "pusline isvisa" tai daktarai neleido anksciau, nors dar ir dabar nesake taip bet nesake ir ne, sake rekomenduojama metus bet tau viskas labai greit susitvarke. tai as nusprendziau kad jau galiu blush2.gif toke ta diena ilga, norisi greiciau atsakyma suzinoti o laikas taip ilgai eina...
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 03 15, 16:09)
susidurus. Planuojam ir mes, todel ir stebiuosi kai moterys gadina  testus anksciau laiko ir net po kelis, na man tai keista  unsure.gif 
del sporto suprantu, bet argi pirmas 3 savaites kazka reiskia sportas tai lastelei kuri katik implantavosi? Na o kai nesulauki menesiniu tai realiai ir buna 3 savaite nuo ovuliacijos, ir jau gali saugotis.  g.gif
Del nereguliariu menesiniu, taip suprantu, tada tikrai nebutu kantrybes laukti kada prasides neprasides, juolab kai neaisku kada tai turi buti. bet , kai merginos zino kad rytoj turi prasidet menesines ir siandien arba rytoj ruosiasi darytis testa, tai man daugiau nei keista  unsure.gif 
sorry, nieko nenoriu izeist, tiesiog pasirode labai keista, juolab, kad taip anksti testas juk daznai gali ir meluoti (cia ir del to pacio sporto)

As nesidarau is kart po O bet jei buna apie 2 sav.po O ir ruosiuosi eiti pvz i step aerobika kur laaabai intensyviai stripineju smile.gif tai pasidarau testuka del savo ramybes, nes esu skaiciusi kad jei per daug pakils kuno temperatura (kas nustinka intensyviai sportuojant) tai zirniukas gali pabegti, ir jei butu NT teig.tai is vis neiciau, na o kai buna neig.tai einu bet vistiek prisilaikau nes vis pasilieku mazyte vilti kad gal gi tos nelabosios mmm si kart neateis ax.gif As net pati nezinau ar turi didele reiksme intensyvus sportas kol dar tik pati pati pradzia zirniukui, bet po O ir namu darbu stengiuosi buti atsargesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 16, 16:52)
lauksim kraujo tyrimų, o NT rodyk čia, nagrinėsim vaiduoklius  4u.gif žinoma linkiu  nestuke.gif
tiesa, kelinta ciklo diena?

32 ciklo diena. nt jau ismeciau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2011 03 16, 17:48)
32 ciklo diena. nt jau ismeciau...  blush2.gif

ech........ bet jau vėluojas čiut, tai geras ženklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 16, 17:51)
ech........ bet jau vėluojas čiut, tai geras ženklas  4u.gif

teigemas thumbup.gif 107,7 IU/L clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2011 03 16, 19:19)
teigemas  thumbup.gif  107,7 IU/L  clap.gif

super....sveikinimai nestuke.gif kas viskas eitųsi sklandžiai ik pat galo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mazge123 - sveikinimai. Ramaus laukimo smile.gif
Atsakyti