Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Dženy @ 2011 03 13, 15:44)
ruosiausi daryt bet deja neprireike  smile.gif

O vasari kelinta diena buvo mmm parejusios?man buvo 9_10,vasari13,tai ir galvoju kada si menesi turi buti,jau reiks gadint testa gal
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 13, 15:06)
O vasari kelinta diena buvo mmm parejusios?man buvo 9_10,vasari13,tai ir galvoju kada si menesi turi buti,jau reiks gadint testa gal

vasari buvo 16, nes mano ciklas kazkur 27 dienos, o tau jau pats laikas gadinti testuka manau thumbup.gif
Atsakyti
Siandiena buvau pas gyditoja apziurejo viskas svaru,gyd.sake neapciuopia nestumo,dave talona ateiti pasidaryti echoskopa tas bus tik 28d.dabar gyvensiu vel laukimu iki tos dienos. g.gif Na man idomu kas cia gali buti,tik idomiausia kad kraujo nepaeme.
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 03 13, 15:23)
vasari buvo 16, nes mano ciklas kazkur 27 dienos, o tau jau pats laikas gadinti testuka manau  thumbup.gif

Mano vasario 17 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 14, 14:42)
Siandiena buvau pas gyditoja apziurejo viskas svaru,gyd.sake neapciuopia nestumo,dave talona ateiti pasidaryti echoskopa tas bus tik 28d.dabar gyvensiu vel laukimu iki tos dienos. g.gif Na man idomu kas cia gali buti,tik idomiausia kad kraujo nepaeme.

Jei manai kad gali buti nestuke.gif tai pati nueik ir kraujo tyrimuka pasidaryk. Kitoj temoj merginos rase kad atsakyma gavo po 1 val. Paciai ramiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
man mm 13-14 priklauso. Šiandien dariau vėl testuką.. nu negali sakyt, kad visai neigiamas, bet ir tikrai nėra teigiamas blush2.gif kažkokia pilkuma atsiradus . Nenoriu sulaukti mm...... ryt gal vėl reiks darytis.. gal kiek aiškesnis bus... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 14, 16:30)
Jei manai kad gali buti  nestuke.gif tai pati nueik ir kraujo tyrimuka pasidaryk. Kitoj temoj merginos rase kad atsakyma gavo po 1 val. Paciai ramiau bus  mirksiukas.gif

Siaip manau kad tureciau tureti siuntima kraujukui pasidaryti.O gal kas zino kur klaipedoi galima pasidaryti krauja be siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 14, 16:51)
Siaip manau kad tureciau tureti siuntima kraujukui pasidaryti.O gal kas zino kur klaipedoi galima pasidaryti krauja be siuntimo.

Ir man svoris auga ne valandom o minutem,nebutu man taip baisu as ir taip stamboka ir dar svoris auga.Jau pradedu galvoti gal kitokia problema turiu,menesiniu kaip nera taip nera.Jau galvoju gal privaciai eiti kur nors.
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 01 23, 21:38)
nu super testukas  thumbup.gif  thumbup.gif didziausi sveikinimai  4u.gif  smile.gif

Didziausi sveikinimai. Tikiuosi ir as kada isvysti II unsure.gif
O kaip vadinasi sis testas?
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 14, 17:40)
Ir man svoris auga ne valandom o minutem,nebutu man taip baisu as ir taip stamboka ir dar svoris auga.Jau pradedu galvoti gal kitokia problema turiu,menesiniu kaip nera taip nera.Jau galvoju gal privaciai eiti kur nors.

poliklinikose hcg (kraujo paiemimas) nera nemokamas ir jam nereikalingas siuntimas
Atsakyti
thumbup.gif sveikos mamytes,busimos mamytes ir vis dar laukiancios kaip ir as 4u.gif ax.gif pirma vaikeli gimdziau budama 16 metu,bet ivyko nelaime ir ji mire verysad.gif verysad.gif kai buvo 18,man padare abrazija,ir sitame saite paskaiciau,kad po jos sunku pastoti,nuejau pas privacia gydytoja ir ji patvirtino tai,plius dar padarius tyrimus sad.gif ;( tai dabar jau 4 menesiai kaip bandau pastoti bet nieko sad.gif nors jau kazkas ir jaucisi ne taip smile.gif thumbup.gif thumbup.gif o visoms mergytems linkiu daug kantrybes ir tikejimo nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Man dar iki menesiniu pora dieneliu, bet siandien duse besimaudydama pastebejau pora kraujo kresuliu, kas tai galetu buti?? Menesines taip ir neprasidejo..., aisku dar joms nelaikas..., bet tie kresuliukai mane suglumino turbut jau as nebusiu nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti