Siandiena buvau pas gyditoja apziurejo viskas svaru,gyd.sake neapciuopia nestumo,dave talona ateiti pasidaryti echoskopa tas bus tik 28d.dabar gyvensiu vel laukimu iki tos dienos. Na man idomu kas cia gali buti,tik idomiausia kad kraujo nepaeme.
Siandiena buvau pas gyditoja apziurejo viskas svaru,gyd.sake neapciuopia nestumo,dave talona ateiti pasidaryti echoskopa tas bus tik 28d.dabar gyvensiu vel laukimu iki tos dienos. Na man idomu kas cia gali buti,tik idomiausia kad kraujo nepaeme.
man mm 13-14 priklauso. Šiandien dariau vėl testuką.. nu negali sakyt, kad visai neigiamas, bet ir tikrai nėra teigiamas kažkokia pilkuma atsiradus . Nenoriu sulaukti mm...... ryt gal vėl reiks darytis.. gal kiek aiškesnis bus...
Ir man svoris auga ne valandom o minutem,nebutu man taip baisu as ir taip stamboka ir dar svoris auga.Jau pradedu galvoti gal kitokia problema turiu,menesiniu kaip nera taip nera.Jau galvoju gal privaciai eiti kur nors.
Ir man svoris auga ne valandom o minutem,nebutu man taip baisu as ir taip stamboka ir dar svoris auga.Jau pradedu galvoti gal kitokia problema turiu,menesiniu kaip nera taip nera.Jau galvoju gal privaciai eiti kur nors.
sveikos mamytes,busimos mamytes ir vis dar laukiancios kaip ir as pirma vaikeli gimdziau budama 16 metu,bet ivyko nelaime ir ji mire kai buvo 18,man padare abrazija,ir sitame saite paskaiciau,kad po jos sunku pastoti,nuejau pas privacia gydytoja ir ji patvirtino tai,plius dar padarius tyrimus ;( tai dabar jau 4 menesiai kaip bandau pastoti bet nieko nors jau kazkas ir jaucisi ne taip o visoms mergytems linkiu daug kantrybes ir tikejimo
Man dar iki menesiniu pora dieneliu, bet siandien duse besimaudydama pastebejau pora kraujo kresuliu, kas tai galetu buti?? Menesines taip ir neprasidejo..., aisku dar joms nelaikas..., bet tie kresuliukai mane suglumino turbut jau as nebusiu