Ačiū mergaitės Labai tikiuosi, kad šįkart viskas bus ok
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 06:53)
Šiandien man 11 DPO ir testukas jau parodė ryškų vaiduoklį
Šakės, negaliu patikėti...
Šakės, negaliu patikėti...
Gal klausimelis ir ne i tema, bet vis knieti paklausti, is kur zinai, kad DPO lygiai 11, ar vadovaujates savo pojuciais nustatant ovuliacija, ar testukais spec., ar paprasciausiu kalendoriu...
Nes as asmeniskai kalendoriu ir is kur man zinoti jis patikimai nustate ta ov., ar ne )) nes kazkokiu pojuciu ov., metu nejauciu ir apskritai, neseniai apie visa sita reikala pradejau dometis
QUOTE(Jussy @ 2011 03 10, 12:44)
Gal klausimelis ir ne i tema, bet vis knieti paklausti, is kur zinai, kad DPO lygiai 11, ar vadovaujates savo pojuciais nustatant ovuliacija, ar testukais spec., ar paprasciausiu kalendoriu...
Nes as asmeniskai kalendoriu ir is kur man zinoti jis patikimai nustate ta ov., ar ne )) nes kazkokiu pojuciu ov., metu nejauciu ir apskritai, neseniai apie visa sita reikala pradejau dometis
Normalus tas klausimėlis
DPO skaičiuoju pagal BT temperatūrą, be to prieš vaisingas dienas dariausi OT testukus, taigi atrodo pavyko ir ND su MB atlikom teisingai
Ir man anksčiau atrodė, kad nieko nejaučiu aš nei prieš kada ta ovuliacija nei po... bet kuo daugiau pradėjau domėtis ir save stebėti, tuo labiau pastebėjau, kad ir požymių bent jau pas mane prieš O yra... žinoma, kiekvienam organizmui skirtingai...
labai geras ir naudingas straipsnis
Svarbiausia isiklausyti i savo organizma jis pats viska pasako.Kol nesigilinau neturejau zalio supratimo. Pradejus planuoti per kelis ciklus puikiai save supratau. Vaisingu laikotarpiu aplanko erotiniai sapnai, dazniau aplanko geismas........... Ir viskas buvo pavyke, tik baiges nekaip. Linkiu visoms kuo greiciau pamatyti II
darausi jau antrą mėnesiuką po kelis testukus.. nieko.. šiandien dar vieną sugadinau... MM turi būt poryt.
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 13, 14:39)
Gal yra kurios turi sirgt 12-13d.,ar jau darotes testukus?
ruosiausi daryt bet deja neprireike