Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

Ačiū mergaitės 4u.gif Labai tikiuosi, kad šįkart viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 06:53)
Šiandien man 11 DPO ir testukas jau parodė ryškų vaiduoklį  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Šakės, negaliu patikėti...  nestuke.gif  biggrin.gif

Gal klausimelis ir ne i tema, bet vis knieti paklausti, is kur zinai, kad DPO lygiai 11, ar vadovaujates savo pojuciais nustatant ovuliacija, ar testukais spec., ar paprasciausiu kalendoriu...

Nes as asmeniskai kalendoriu ir is kur man zinoti jis patikimai nustate ta ov., ar ne smile.gif)) nes kazkokiu pojuciu ov., metu nejauciu ir apskritai, neseniai apie visa sita reikala pradejau dometis blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Jussy @ 2011 03 10, 12:44)
Gal klausimelis ir ne i tema, bet vis knieti paklausti, is kur zinai, kad DPO lygiai 11, ar vadovaujates savo pojuciais nustatant ovuliacija, ar testukais spec., ar paprasciausiu kalendoriu...

Nes as asmeniskai kalendoriu ir is kur man zinoti jis patikimai nustate ta ov., ar ne smile.gif)) nes kazkokiu pojuciu ov., metu nejauciu ir apskritai, neseniai apie visa sita reikala pradejau dometis  blush2.gif

Normalus tas klausimėlis 4u.gif
DPO skaičiuoju pagal BT temperatūrą, be to prieš vaisingas dienas dariausi OT testukus, taigi atrodo pavyko ir ND su MB atlikom teisingai smile.gif
Ir man anksčiau atrodė, kad nieko nejaučiu aš nei prieš kada ta ovuliacija nei po... bet kuo daugiau pradėjau domėtis ir save stebėti, tuo labiau pastebėjau, kad ir požymių bent jau pas mane prieš O yra... žinoma, kiekvienam organizmui skirtingai... smile.gif
Atsakyti
As jau trecia cikla save stebiu, nesuprantu kada man ta ovuliacija tik pagal kalendoriu daug maz, nes ciklas kaip laikrodukas...

BT irgi daznai grybauja..., nebent dar patikimi tie OV testukai..., na jeigu si karta nieko, kita syk gal pazaisiu su OV testukais wink.gif
Atsakyti
http://kauno.diena.l...triasias-121370
mirksiukas.gif
Atsakyti
labai geras ir naudingas straipsnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 03 11, 16:44)
labai geras ir naudingas straipsnis  rolleyes.gif

Pritariu 100% bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi patiko thumbup.gif atrodo jau tiek visko prisiskaiciau, kad nieko naujo neisgirsi, bet vistiek idomu paskaityti patyrusio gydytojo nuomone.
Atsakyti
Svarbiausia isiklausyti i savo organizma jis pats viska pasako.Kol nesigilinau neturejau zalio supratimo. Pradejus planuoti per kelis ciklus puikiai save supratau. Vaisingu laikotarpiu aplanko erotiniai sapnai, dazniau aplanko geismas........... 4u.gif Ir viskas buvo pavyke, tik baiges nekaip. Linkiu visoms kuo greiciau pamatyti II 4u.gif
Atsakyti
darausi jau antrą mėnesiuką po kelis testukus.. nieko.. g.gif šiandien dar vieną sugadinau... MM turi būt poryt.
Atsakyti
Gal yra kurios turi sirgt 12-13d.,ar jau darotes testukus?
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 13, 14:39)
Gal yra kurios turi sirgt 12-13d.,ar jau darotes testukus?

ruosiausi daryt bet deja neprireike smile.gif
Atsakyti