QUOTE(LeSecret @ 2011 03 06, 13:21)
sveiki,sedziu ir nesuprantu,mmm budavo paskutinius trys menesius 9-10dienomis,vasari sirgau 12-13d prasidejusios buvo,tai dar anksti ir mmm ir testui,bet siandien pasidariau ir beveik iskart vaiduokliukas atsirado
nu tai labai super tikekikmes nebrokuotas testukas pasitaike o vaiduoklis tik ryskes ir ryskes
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 06, 12:21)
sveiki,sedziu ir nesuprantu,mmm budavo paskutinius trys menesius 9-10dienomis,vasari sirgau 12-13d prasidejusios buvo,tai dar anksti ir mmm ir testui,bet siandien pasidariau ir beveik iskart vaiduokliukas atsirado
Pakartok testuka kitos firmos, bet jau tyliai sveikinu ir linkiu, kad tvirtai isikabintu
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 06, 14:21)
Paaiskejo kad perkant internetu man netuos atsiunte,vietoi Nestumo testu,Ovuliacijos ,kazin ovuliacijos testas nerodo nestumo jei yra?.
Skaiciau, kad OT rodo nestuma. Kokio jautrumo OT? Ar ryskus buvo ar vos imatomas vaiduokliukas?
QUOTE(the best @ 2011 03 06, 16:26)
Skaiciau, kad OT rodo nestuma. Kokio jautrumo OT? Ar ryskus buvo ar vos imatomas vaiduokliukas?
20miu/ml,ten ziuriu?na iziurimas,bet netoks ryskus tikrai kaip kontroline
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 06, 14:33)
Na, net nezinau ka pasakyti, ant saves neisbandziau to metodo su OT, bet skaiciau, kad ovuliacijos ir HCG hormonas yra praktiskai dvyniai, tik HCG turi dar viena prieda. Na isivaizduokim du dvynius, tik vienas is dvyniu yra su kepure, kurio vardas ir yra HCG. Todel OT testai aptinka nestuma. Atrodytu viskas logiska, bet kazkaip man keista, kai OT testai iesko nestumo Gal geriau pakartokit NT rytoj Linkiu vaiduokliuko O kodel sumastet taip anksti testuka daryti, pozymiai yra?
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 06, 16:33)
Man turi jau ryt būti mmm, tai vakar ryte O testas visiškai neigiamas, o po pietų - beveik vienodo ryškumo, kas čia per biesai NT neigiamas.
QUOTE(Puk @ 2011 03 06, 14:55)
Man turi jau ryt būti mmm, tai vakar ryte O testas visiškai neigiamas, o po pietų - beveik vienodo ryškumo, kas čia per biesai NT neigiamas.
Tame ir esme, kad OT gali nustatyti du hormonus, tai ir nezinai kuri cia nustatys Ovulaicijos hormonas visad islieka, tik vienu metu jis gali buti truputi didesnis, kitu metu mazas - ta prasme banguoja visa men, bet didziausia jo banga buna pries ovuliacija Geriau aisku naudoti testukus pagal paskirti, kad nereiktu svarstyti Na, bet jauciu darysiu bandyma, gadinsiu OT iki pabaigos, paziuresiu kaip keisis ryskumas
QUOTE(the best @ 2011 03 06, 17:05)
Geriau aisku naudoti testukus pagal paskirti, kad nereiktu svarstyti Na, bet jauciu darysiu bandyma, gadinsiu OT iki pabaigos, paziuresiu kaip keisis ryskumas
Tai taip Bet kai vienas nerodo ko nori, griebiesi kito tai taip ir gaunasi nei šis nei tas
QUOTE(Puk @ 2011 03 06, 15:12)
Tai taip Bet kai vienas nerodo ko nori, griebiesi kito tai taip ir gaunasi nei šis nei tas
QUOTE(LeSecret @ 2011 03 06, 15:21)
Paaiskejo kad perkant internetu man netuos atsiunte,vietoi Nestumo testu,Ovuliacijos ,kazin ovuliacijos testas nerodo nestumo jei yra?.
as kiek esu darius OT ciklo pabaigoj, visuomet budavo vaiduokliukas, bet nestumo niekad nebuvo, siaip nepatariama OT daryti ciklo pabaigoj, kadangi tik subalamutina, bet gal tavo atveju atvirksciai, ko labai ir linkiu