Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Gule @ 2011 02 15, 13:24)
Mikimauze, ačiū  4u.gif
Štai pažiūrėkit, ką pamačiau vakar po pietų http://img413.images...i/nokia036.jpg/

tai kito NT antras bruksnelis neisryskejo? unsure.gif

aj, galvoju, kad ir mane testas apgavo (bet bruksnelis tikrai vos imatomas lotuliukas.gif ), nes dbr mastau, gi pastojus temperatura visad buna 37+ o pas mane ji normoj..
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 02 26, 12:25)
Sveikinu sulaukus II 4u.gif

as su savimi jau nieko nebesuprantu doh.gif vakar ir siandien dariausi NT (skirtingu firmu) ir abu kartus isryskejo laaaaaabai blankios dvi juosteles, bet antroji pradejo rodytis tik po kokios valandos. Vakar neemiau i galva, nes pamaniau kad cia nesamone, nes po tiek laiko, be to gal cia kontroline juostele, bet siandien vel tas pats..... doh.gif
Gal galit jus man durnai isaiskinti kuo skiriasi kontroline nuo vaiduokliuku?

pasimatuok bt temperatura ir bus kiek aiskiau
o jei nekantru tai nuvaizuok pirmadieni ir pasidaryk hcg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialiauskiene: 26 vasario 2011 - 12:50
QUOTE(Oliza @ 2011 02 25, 14:49)
wub.gif  Magnoli  wub.gif  sveikinimai, jusu seimynai, isivaizduoju kokie laimingi esat  4u.gif

Jausmas nerealus wub.gif Vaikstom issisiepe iki ausu istisai biggrin.gif Labai laukiu, kol pas daktara nueisim ir pasakys, ar viskas tvarkoj. smile.gif
Visoms linkiu kuo greiciau sulaukti dvieju bruksneliu!!! group.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 02 26, 11:25)
Sveikinu sulaukus II 4u.gif

Gal galit jus man durnai isaiskinti kuo skiriasi kontroline nuo vaiduokliuku?

ant testo buna dvi juosteles viena kontroline kita testine, ta kontroline isryskeja visuomet nesvarbu koki testa darysi, o testine isryskeja tik kai yra nestumas ir jeigu testine buna vienodo ryskumo su kontroline tai abejoniu nera, bet jeigu ta testine juostele buna kaip vaiduokliukas tai dar visko gali but, darant sekancius testukas vaiduokliukai gali rysket arba ne, ir is to galima nusprest arba viskas gerai arba ne.
Atsakyti
http://www.tevu-darz...-nestumo-testa/

Čia įdedu straipsnį apie nėštumo testus, kada galima jau darytis. Gal kuri ir skaitėt, ar šiaip žinojot, bet aš asmeniškai kadangi tik neseniai rimčiau pradėjau domėtis tuo reikalu, tai radau naudingos informacijos biggrin.gif .
Pasirodo, kad dauguma testų gali nerodyti teigiamo rezultato, jei mėnesinės vėluoja dieną ar dvi, nors ant testų ir rašo, kad parodys tikslų rezultatą mm vėluojant kelias dienas. Geriausia testą darytis, kai praėjo savaitė laiko, kaip vėluoja mėnesinės.
Ir apskritai geriau perdaug negalvoti, o gyventi ir tiek smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 03 02, 15:32)
http://www.tevu-darz...-nestumo-testa/

Čia įdedu straipsnį apie nėštumo testus, kada galima jau darytis.

As kaip tik dariausi cia mineta First response early result testuka ir tik dabar paskaicius suzinojau,kad jis toks patikimas ankstyvam nestuke.gif nustatyt.Dariausi 11ta diena po O ir tikrai buvo ryskiai aiskiai teigiamas,nors nestumas dar pakankamai mazas buvo ir darydama tikejausi tik vaiduokliuko. bigsmile.gif mm turejo but rytojaus diena.Net nezinojau,kad is tokios pasiulos parduotuvej issirinkau geriausia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neverTuke: 02 kovo 2011 - 15:13
Esu panikoj verysad.gif Nesulaukiau mėnesinių tada, kada turėjau... Vartoju KT Logest, pertrauka prasidėjo antradienį (kovo 1), turėjau susirgt vakar ryte ar dieną, blogiausiu atveju vakare, bet nieko nėr, net priešmenstruacinio maudimo... Sergu depresija, todėl vartoju citalopramą, karbamazepiną bei zolpidemą, bet gydytoja rinko vaistus taip, kad neslopintų kontaceptikų. Bet, o jeigu? Antradienį turiu pradėt naują pakuotę Logesto, bet jei nesulauksiu mėnesinių iki tos dienos? Testą darytis per anksti, nuo lytinių santykių nepraėjo 7 dienos. Nežinau ką daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*matrioshka* @ 2011 03 05, 12:26)
Esu panikoj verysad.gif Nesulaukiau mėnesinių tada, kada turėjau... Vartoju KT Logest, pertrauka prasidėjo antradienį (kovo 1), turėjau susirgt vakar ryte ar dieną, blogiausiu atveju vakare, bet nieko nėr, net priešmenstruacinio maudimo... Sergu depresija, todėl vartoju citalopramą, karbamazepiną bei zolpidemą, bet gydytoja rinko vaistus taip, kad neslopintų kontaceptikų. Bet, o jeigu? Antradienį turiu pradėt naują pakuotę Logesto, bet jei nesulauksiu mėnesinių iki tos dienos? Testą darytis per anksti, nuo lytinių santykių nepraėjo 7 dienos. Nežinau ką daryt verysad.gif

nezinau ka patart, KT niekad nevartojau, gal pasitark su savo gine, ji tavo organizma gerai pazysta manau patars ka daryti 4u.gif
Atsakyti
Tai gal antradieni kraujo tyrima HCG pasidaryk, jei testas dar nerodytu HCG jau gali parodyt. O ar negali KT jums iššaukti depresijos. Gal kuri laika pabandykit be KT. Ne viena moteri zinau kurioms nuotaiku kaita prasidejo nuo KT vartojimo
QUOTE(*matrioshka* @ 2011 03 05, 12:26)

Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 03 05, 15:10)
nezinau ka patart, KT niekad nevartojau, gal pasitark su savo gine, ji tavo organizma gerai pazysta manau patars ka daryti  4u.gif

Pasidariau nėštumo testą su mintim, kad gal anksčiau galėjau pastoti. Neigiamas. Gal dėl nervų dingo unsure.gif Reikės tikrai nulėkt į kliniką tirtis.
O ginekologė tai manęs nepažįsta, aš pas ją tik vieną kartą buvau, nes naujoj klinikoj esu.

QUOTE(vikta @ 2011 03 05, 16:06)
Tai gal antradieni kraujo tyrima HCG pasidaryk, jei testas dar nerodytu HCG jau gali parodyt. O ar negali KT jums iššaukti depresijos. Gal kuri laika pabandykit be KT. Ne viena moteri zinau kurioms nuotaiku kaita prasidejo nuo KT vartojimo

schmoll.gif Man psicholiginės problemos seniau nei vartoju KT.
Atsakyti
Jei jau laukiesi, manau nesvarbu kokios firmos testas, rodys bet kuris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrria @ 2011 03 05, 16:47)
Jei jau laukiesi, manau nesvarbu kokios firmos testas, rodys bet kuris  rolleyes.gif

Bet jei kažkas užsimezgė tik kovo 2, tai nemanau, kad rodys unsure.gif
Atsakyti