Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(letute25 @ 2011 02 04, 20:25)
Sulaukusias II  4u.gif  4u.gif  4u.gif , o dar belaukianciom siunciu didele vilties banga biggrin.gif
Beja, o kaip tau [dženy] ? Gal si menesi yra geru ziniu? Nes kiek pamenu tai tau panasiu metu preita menesi buvo kaip man ... blush2.gif

na man dar tik kelios dienos po O, sitas ciklas trumpesnis bus ax.gif bet kaip visada eilini syk ta nuojauta kad nieks nesigavo, jauciu biski nepataikem, kita menesi bandysiu su OT zaisti rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis,ar yra nelaukianciu mmm 8-10diena?ar jau darotes testukus,as jau pradejau,bet neigiami ir net nesiruosia atsirast antra..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 02 05, 11:01)
Labutis,ar yra nelaukianciu mmm 8-10diena?ar jau darotes testukus,as jau pradejau,bet neigiami ir net nesiruosia atsirast antra..sad.gif

man turetu buti 10, bet dar nedarau biggrin.gif per tiek laiko pasimokiau, sekmes darancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 02 05, 11:03)
man turetu buti 10, bet dar nedarau biggrin.gif per tiek laiko pasimokiau, sekmes darancioms 4u.gif
galvojat anksti..man jau rodos kas pastojo tam jau turbut rodytu..
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 02 05, 11:59)
galvojat anksti..man jau rodos kas pastojo tam jau turbut rodytu..

oi nebutinai schmoll.gif kaip sakant siam pasauly visko buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 02 05, 09:59)
na man dar tik kelios dienos po O, sitas ciklas trumpesnis bus  ax.gif bet kaip visada eilini syk ta nuojauta kad nieks nesigavo, jauciu biski nepataikem, kita menesi bandysiu su OT zaisti  rolleyes.gif

Jo ta nuojauta manes irgi preita menesi neapgavo, o si taip pan nieko nesitikiu, bet....dabar sakiau bandysiu itraukti liaudiskas priemones biggrin.gif mociute ikalbejo lotuliukas.gif ji pora metu pastoti negalejo, tai jai padejo tai. Nu ka laikysiu kumstukus uz tave rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 02 05, 18:22)
Jo ta nuojauta manes irgi preita menesi neapgavo, o si taip pan nieko nesitikiu,  bet....dabar sakiau bandysiu itraukti liaudiskas priemones  biggrin.gif mociute ikalbejo lotuliukas.gif ji pora metu pastoti negalejo, tai jai padejo tai. Nu ka laikysiu kumstukus uz tave  rolleyes.gif

noreciau isgirsti apie tas liaudiskas priemones ax.gif niekaip nesiseka prisisaukt angelelio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 02 05, 16:22)
Jo ta nuojauta manes irgi preita menesi neapgavo, o si taip pan nieko nesitikiu,  bet....dabar sakiau bandysiu itraukti liaudiskas priemones  biggrin.gif mociute ikalbejo lotuliukas.gif ji pora metu pastoti negalejo, tai jai padejo tai. Nu ka laikysiu kumstukus uz tave  rolleyes.gif

taip taip, destyk tas liaudiskas priemones, ismeginsim, blogiau nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 02 05, 16:22)

aciu uz kumstukus mirksiukas.gif laikysiu ir as uz tave thumbup.gif tik isduok paslapti kas ten per priemones liaudiskos, numirsiu is smalsumo bigsmile.gif
Atsakyti
Oi smalsuoles jus lotuliukas.gif
Cia ne kokie nezinomi as stebuklingi budai, bet man mociute primigtinai liepe ju laikytis, atseit tikrai padeda. Nelabai as jais tikiu, bet gi nesunku pabandyti. Zodziu kiekviena ryta reikia suvalgyti po saukteli cinamono (na man geriausia su vandeniu susimaisius) taip pat i diena gerti sauksteli saltalankio aliejaus, bet butinai reikia kad jis butu skirtas vidiniam naudojimui, nes kitas buna tik pavirsiniam. Jokiais budais nesirazyti ir is vis geriau rankuciu nekiloti. Ai ir dar liepe nemiegoti ant pilvo. Zodziu, prikisiu i jusu galvas nesamoniu ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif wub.gif laba diena,kazkada nedrasiai skaitinejau,o snd manau kad jungiuosi prie laukianciuju mirksiukas.gif dar kazko daug ir pasakyti negaliu,nes bandyti netaip ir senai pradejom.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 02 07, 19:30)
Oi smalsuoles jus  lotuliukas.gif
Cia ne kokie nezinomi as stebuklingi budai, bet man mociute primigtinai liepe ju laikytis, atseit tikrai padeda. Nelabai as jais tikiu, bet gi nesunku pabandyti. Zodziu kiekviena ryta reikia suvalgyti po saukteli cinamono (na man geriausia su vandeniu susimaisius) taip pat i diena gerti sauksteli saltalankio aliejaus, bet butinai reikia kad jis butu skirtas vidiniam naudojimui, nes kitas buna tik  pavirsiniam. Jokiais budais nesirazyti ir is vis geriau rankuciu nekiloti. Ai ir dar liepe nemiegoti ant pilvo. Zodziu, prikisiu i jusu  galvas nesamoniu ir tiek  biggrin.gif

Aš ir esu girdėjusi apie galimą cinamono naudą gaudant gandrus
Atsakyti