Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas V tema

O gal kas gyvenote Phukete Surin Beach? Mes skrendam uz savaites su mazais vaikais, tai man, kaip visuomet tongue.gif , vienas pagrindiniu klausimu KUR GALIMA RASTI SKALBYKLA biggrin.gif Kadangi daug keliausim, tai nenoriu apsikrauti lagaminais.

Ir dar... Kas daznai bunant Tailande, turite ten draugu. Kokios lauktuves labiausiai pradziugina vaikus?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 02 08, 14:41)
mes siadien paskutine diena Vietname, grizus galesiu viska papasakot, jei netingesiu gal fotoreportaza padarysiu  ax.gif
Dabar nesiplesiu, nes einam isleistuves daryt, o ir bagaza reik kraut, ryt skrendam i Tailando pietus  ax.gif

QUOTE(Edzcka @ 2011 02 14, 16:26)
Vietnamas keliavome savarankiskai, kainos vietname ekskursiju nuo 7 usd.
Buvome tik Saigone ir jo apylinkese, labai patiko, daug pigiau nei Tailande, jei vaziusit i Saigona duosiu adresa privataus viesbutuko, 9 usd zmogui, svarus tvarkingas gera vieta

Gal galima placiau apie Vietnama. ka ten idomaus matete, del ko vertetu vaziuoti?
Atsakyti
Siandien nusipirkom bilietus is Baltic Clipper i Tailanda, isskrendam kovo 6d. 14 dienu (3 dienos Bankoke+11 dienu Patajoj).Kelioniu organizatortius Tez Tour. Tikimes nenusivilsim, is viso nesam niekur keliave ir is karto i Tailanda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrea @ 2011 02 22, 18:02)
O gal kas gyvenote Phukete Surin Beach? Mes skrendam uz savaites su mazais vaikais, tai man, kaip visuomet tongue.gif , vienas pagrindiniu klausimu KUR GALIMA RASTI SKALBYKLA biggrin.gif Kadangi daug keliausim, tai nenoriu apsikrauti lagaminais.

Ir dar... Kas daznai bunant Tailande, turite ten draugu. Kokios lauktuves labiausiai pradziugina vaikus?

skalbyklu ten pilna, neliksite nepastebeje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2011 02 24, 19:10)
skalbyklu ten pilna, neliksite nepastebeje wink.gif

tikrai ten pilna skalbyklu.... ir beje, daug kas rase, kad skalbimo kokybe nekokia, taciau mums tai patiko isskalbti drabuziai... sklabem Chiang Mai, ir lyginimo tuo paciu prasiau, tai uz 2 kg. sumokejau 8,5 Lt. skalbiniai buvo svarus, kvepiantys ir tikrai gerai islyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 02 24, 21:32)
tikrai ten pilna skalbyklu.... ir beje, daug kas rase, kad skalbimo kokybe nekokia, taciau mums tai patiko isskalbti drabuziai... sklabem Chiang Mai, ir lyginimo tuo paciu prasiau, tai uz 2 kg. sumokejau 8,5 Lt. skalbiniai buvo svarus, kvepiantys ir tikrai gerai islyginti ax.gif

sikart as pati buvau uz skalbeja - pakiukas skalbimo milteliu 10 batu (7 eleven), rubais nebuvom labai apsikrove, tad lyginamu rubu turejom nedaug. Pakakdavo isskalbus padziovint saulutej, keleta kartu ispurtyt ir liuks.
Todel sikart apie skalbyklas neturiu ka papasakot ax.gif
Atsakyti
Na brukstelsiu ir as apie savo kelione po Tailanda. Kadangi musu kelione i tailanda buvo is Malaizijos ir mes pradejom nuo Koh Lipe kuri beje bent jau mane tai nuvyle,tik del jos kiek esu prisklausius organizavau kelione net i malaizija ech nieko verta sala nieko ispudingo veltui sugaistos 4 naktys, nebent imti turus apie sala dvieju dienu tada galka idomesnio pamatysi, bet jei dienos tura tai neiko idomaus o ir pati sala neispudinga, tik paguoda ta kad skaniai valgem, salos vienintelis visuose saituose rodantis koziris ilankele si , taiji viena ir aki traukia
user posted image

Toliau musu kelione tesesi i Phi Phi sala, kurioje buvau pries 2 metus, beje viskas pasikeite labai suturistinta, bet smagiai siaip , sakyciau Ibiza tapo ypac Tonsai miestelis. Galiu pasakyt kad tie viesbuciai kurie pries du metus buvo geri dabar atrode nusiure, radom kita Tonsai miestelyje kaina su pusryciais 1500 batu su kondicionierumi Phi Phi Chang Grand Resort and Spa, nes kitus dazniausiai jei pigiau tai tik vejelis kambari buna. O viesbutuka kuri uzsisakem dar budami \Koh Lipej is agenturos nuvyek ir ji pamate apstulbom , nei uz ka nevertas 1300 batu su vejeliu , pasakem kad cia nepasiliksim kad grazintu mums musu pinigus tada nuvede iki agenturos (dukterines ) tai atidave pinigus, ir patys 2 val palakste tikraja to zodzio prasme po sala po devyniais prakaitais radom uz gera kaina ir su kondiku. ;-D . Beje \Phi PHI Long Beach einant apie 3 km palei kranta verta paisgrozet pajuriu ilankelem ir viesbutukais. kitu atveju lieka view Point

Toliau vykom i Koh Tao sala. sala didesne nei Phi \Phi grazi idomi tuo kad gali daug kur nuvaziuoti su motororeliais vakarop jura nuslugtsa, ryte vel bangos musas beveik i ilangus bungalo. \salia yra privati
Koh Nangyuan sala. Labiausiai man paliko ispudi , verta atvaziuoti su mazais vaikais irleisti laika, galima pasitoti sioje saloje, bet ir Koh Tao , labai netoli kranto nuo Koh Tao, i sala ateiti 100 batu , su valtim-taxi 200 batu pirmyn atgal vienam zmogui , nuomits is valties akinius ir vamzdeli 50 batu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo city: 25 vasario 2011 - 00:45
QUOTE(kriziukas @ 2011 02 24, 18:32)

Aciu wub.gif Suradau viename forume, kad moteryte skalbia 100m nuo viesbucio thumbup.gif
Man skalbyklos (nesvarbu 'monetine', kur pats skalbi, ar kas nors isskalbia) yra didele pagalba keliaujant. Mes viesbuciuose bunam tik rytais ir velai vakare, tai man didziulis liuksas kai skalbimo masina yra pasoneje, uztenka kelis drabuzius i kelione isismesti. Mano panos persirengia bent 3 kartus dienoje lotuliukas.gif

Mes isskrendam kita savaite. Pirmas etapas Puketas, o paskutinis - Bankokas. O kas bus tarp ju, tai dar neisivaizduoju, nuomosimes masiniuka ir keliausim. Visuomet taip su vyru darom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 25 vasario 2011 - 14:11
Sveikos rasau is Puketo, mano pirmi pastebejimai pirmos dienos: Patongo papludymis nekoks, labai daug zmoniu, ir daug visokiu ne itin maloniu kvapu. Tuk tukai ner tokie jau pigus (200batu) jei jais daug keliauti, todel siandien pasiimam motoroleri savaite - uzstatas 100 $ ir savaites kaina 1400 batu (100 batu 8 litai), tai pakeliausim patys, nors baisu nes jie cia vairuoja kaip beprociai biggrin.gif Beje susidurem su problema - kai nuejom nuo kreditines Visa kosrteles nusiimti pinigu, ju mums neduoda (raso kreipkites i savo banka) Gal netycia kas nors su tuos susiduret?
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2011 02 27, 08:50)
Sveikos rasau is Puketo, mano pirmi pastebejimai pirmos dienos: Patongo papludymis nekoks, labai daug zmoniu, ir daug visokiu ne itin maloniu kvapu. Tuk tukai ner tokie jau pigus (200batu) jei jais daug keliauti, todel siandien pasiimam motoroleri savaite - uzstatas 100 $ ir savaites kaina 1400 batu (100 batu 8 litai), tai pakeliausim patys, nors baisu nes jie cia vairuoja kaip beprociai  biggrin.gif Beje susidurem su problema - kai nuejom nuo kreditines Visa kosrteles nusiimti pinigu, ju mums neduoda (raso kreipkites i savo banka) Gal netycia kas nors su tuos susiduret?

sveika, mes nesenai is Puketo grizom tai atvirai tariant pasibaisejau.
Apkeliavom didele dali Tailando, bet tokio isdurinejomo, kainu dydzio ir jokio serviso dar nematem doh.gif
Pliaze gultai penkiom eilem, vanduo nesvarus, gerimu ir maisto kainos kosmines...ateityje i Puketa nebevaziuosiu schmoll.gif
Na o del korteliu jau buvo rasiusios kelios mamos, kad iki isvaziuojant reikejo pranest savo bankui, kad naudosites kortele Tailande, nes jusu saugumui bankas blokuoja pinigu nuemima.
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2011 02 27, 08:50)
Sveikos rasau is Puketo, mano pirmi pastebejimai pirmos dienos: Patongo papludymis nekoks, labai daug zmoniu, ir daug visokiu ne itin maloniu kvapu. Tuk tukai ner tokie jau pigus (200batu) jei jais daug keliauti, todel siandien pasiimam motoroleri savaite - uzstatas 100 $ ir savaites kaina 1400 batu (100 batu 8 litai), tai pakeliausim patys, nors baisu nes jie cia vairuoja kaip beprociai  biggrin.gif Beje susidurem su problema - kai nuejom nuo kreditines Visa kosrteles nusiimti pinigu, ju mums neduoda (raso kreipkites i savo banka) Gal netycia kas nors su tuos susiduret?

Na svarbu ne pasa palikot, mus isdure KOh Tao saloje, pasiemme motororeli prase palikt pasa, apziurejom kiek mano anglu k. zinios leidiza sakau va cia nubraukta uzrasyk tu, ir ka jus galvojat pakisa lapeli tuo paciu metu pasirasyti aisku as pasirasau galvojau kad ten reikia pasirasyti kad issinuomoji ta motororeli, o ka pasirodo kai po triju dienu pridavem iskart eina link tu nubrozdinimu ir sako cia nebuvo, mes dar taip ramiai reaguojam sakom taigi tau rodem kad cia taip yra , akis isputus sako kad as tokio motororelio negaliu net nuomot jei jis subraizytas, bet isnuomojo ir ka sau manot sako eikit i policija ir pan., o ka cia eisi pridavem motororeli 11.30 , o 14 val. keltas isplaukti i Chumpton nes naktis traukini i Bankoka laiko nebera nei dienai ilgiau pabut aiskintis. Vyras tos mergeles vos neprismauge o kaip reke tai net pati apsalau smile.gif sakau ei biskiuka ramiau kas zino cia ju tuos istatymus. (Beje kol mes aiskinomes iki 13. val. tokiu kaip mes dar du nugereze su pinigais bet jie gal ir nubrauke tuos motororelius nezinau nes nelabai jau ir aiskinosi). Paskui dar pasikvietem tokius vokieciu kurie geriau angliskai kalba, (nes as vokiskai sneku) bandem visaip aiskintis, o beje ant detales aikvaizdziai matos kad uzdazyta buve anksciau ir kad po to vel nubraukta( toks anglas juokias nu jo sako cia anksciau ir jai rodo kad pati pasizek, ka cia nusneki **** vistiek savo laikos ir ka tu jai) , nepadarem jokios avarijos negriuvom su tuo motororeliu, ir va vistiek nulupo taip kad net akis is orbitu issoko, vokieciai dar padejo nusideret tai sumokejom vietoj 8000 batu, 6000 batu. labai jau si karta mums nesiseke keliaut kazkaip su viesbuciais visur problemos, dar per internetine svetaine uzsisakem viesbuti Koh Lipej atvykstam sako pas mus nera jokio uzsakymo, tai kambario negausit jei nemokesit, sakau ziurekit pas mane saskaitoj rezervuoti pinigai , jiems parodziau vietoj per ju kompiuteri, tai reziume dabar aiskinuos grizus is keliones kur tie pinigai , ir agentura man atrase kad diena pries jau atsiunte jiems pinigus belieka rytoj lekt i banka ir rasyt prasyma kad uzlaikytu kol tokiau su jais razborinsiuos, kazkaip man po tokiu ivykiu nekelia susizavejimo ir ta mano kelione. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo city: 27 vasario 2011 - 19:29
QUOTE(mamaSandra @ 2011 02 27, 15:08)
sveika, mes nesenai is Puketo grizom tai atvirai tariant pasibaisejau.
Apkeliavom didele dali Tailando, bet tokio isdurinejomo, kainu dydzio ir jokio serviso dar nematem  doh.gif
Pliaze gultai penkiom eilem, vanduo nesvarus, gerimu ir maisto kainos kosmines...ateityje i Puketa nebevaziuosiu  schmoll.gif

Is Jusu pasisakymo supratau,kad kalbate apie Patong pliaza,nes jusu ispudziai labai panasus i maniskius,nors as praleidau ten tik 2 dienas ir tikrai dziaugiuosi,kad savo akimis pamaciau visa ta crazy surmuli,Bangla gatves transvestitus ir kita idomia fauna.Norejau paklausti ar teko pabuti kitose Phuket vietose,nes bent jau siame mano rastame puslapyje pamineti 24 pliazai,tai manau,kad ir Pukete turetu buti vieteliu skirtu netik linksmybiu megejams,bet ir ramybes ieskantiems poilsiautojams.Puketo pliazai
Tiesa ir mus cia isdure tuk-tukas nuvezes ne i ta uosta,bet kadangi visa kelione buvo labai smagi ir tas incidentas su uostu nebuvo toks baisiai finansiskai nuostolingas tai kazkaip nepaliko Puketas man blogu prisiminimu,nors anta karta i Patong'a tikrai nevaziuociau,bet kitus pliazus progai pasitaikiusi noreciau apziureti.
Papildyta:
QUOTE(city @ 2011 02 27, 18:25)
Na svarbu ne pasa palikot, mus isdure KOh Tao saloje, pasiemme motororeli prase palikt pasa, ....
kazkaip man po tokiu ivykiu nekelia susizavejimo ir ta mano kelione.  verysad.gif

Jusu istorija bus pamoka naiviems keliautojams,kurie vis dar linke patiketi savo svarbiausia ir vertingiausia keliones dokumenta tretiesiems asmenims.
Del paskutinio sakinio-labai jumis suprantu,man toks nusivylimas liko grizus is Turkijos...na o Tailandu neteko nusivilti,vis dar silti jausmai ir prisiminimai mus sieja wub.gif biggrin.gif
Atsakyti