Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas V tema

QUOTE(kriziukas @ 2011 02 15, 16:07)
jums reikia daryti Vilniuje, galite ir viena vezti dokumentus, tik anketa savo vyras turi pasirasyti pats, tai issiimkit is interneto, uzpildykit ir nuvezkit, per 5 d.d.padaro. dar reikia paso kopiju, nuotrauku.

tai vadinasi dar ir atsiimt reikes vaziuot. o iskart neina susitarti kad padarytu kazi? man labai sudetinga is darbo isiprasyti dvi dienas
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2011 02 15, 13:56)
o kazi as viena nuvaziavusi negaliu padaryt ir ir sau ir vyrui? taip kankina nezinomybe, o jie tik penktadieni dabar dirbs.
Papildyta:

http://www.thaiconsu.../index.php?id=1
cia visa info surasyta
Papildyta:

reikia, bet jeigu keliones trukme nevirsija 15 dienu tai gali pasidaryti ir atvykes i sali. o jeigu virsija, kaip mano atveju, tuomet teks vilniuje pasidaryti.

as jiems skambinau, tikrai gali, tik ant prasymo formos butina tureti vyro parasa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2011 02 15, 15:12)
tai vadinasi dar ir atsiimt reikes vaziuot. o iskart neina susitarti kad padarytu kazi? man labai sudetinga is darbo isiprasyti dvi dienas

be abejo, kad reiks dar karta atvaziuot atsiimti...is karto niekas jums nedarys schmoll.gif zmones vaziuoja is Latvijos cia vizu darytis ir tai nebaisu atsiprasyti is darbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 02 15, 16:30)
be abejo, kad reiks dar karta atvaziuot atsiimti...is karto niekas jums nedarys schmoll.gif  zmones vaziuoja is Latvijos cia vizu darytis ir tai nebaisu atsiprasyti is darbu smile.gif

aciu uz konsultacija.
gal galite parekomenduoti koki nors bungala phukete? aisku ne is brangiuju.
Atsakyti
Gal kuri galit paskolinta arba parduoti kokį kelionių žinyną apie Tailandą?
O gal kokiam knygyne matėt pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2011 02 16, 12:16)

Turiu elektroninę versiją Lonely Planet, anglų kalba, man labai pravertė keliaujant (išsiprintinau), jei nori, galiu atsiųsti, tik parašyk, kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2011 02 16, 11:02)
aciu uz konsultacija.
gal galite parekomenduoti koki nors bungala phukete? aisku ne is brangiuju.

Pukete nebuvom, buvom Patajoj, Bankoke, Chiang Mai ir Koh Lipe ax.gif
Atsakyti
Gal galite kas nors pasakyti kiek mazdaug reik sus avim pinigeliu pasiimti 14 dienu i puketa 2 zmonems, buciau labai dekinga. Ir kokios mazdaug ekskursiju kainos Pukete. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors, kas daugiau keliave po tailanda, galetumete pasakysi savo nuomone apie si tura? as turiu pasiulyma ji uzsisakyti is lietuvos, bet niekaip neapsisprendziu.
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2011 02 15, 13:12)

Nykstuke, tikriausiai jau skambinai i konsulata. Mes taip pat skrendam kova, vizos LR pilieciams tikrai reikia, ji dar nemokama. Man viza padare per diena, visus dokumentus nusiunciau registruotu pastu (yra internete blankas), idejau atgalini registruota voka, o sekancia diena jau turejau pasa su viza. As tvarkiau dokumentus Vokietijoje, bet gal ir Lietuvoje toks variantas galimas (arba kokiu kurjeriu g.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 18 vasario 2011 - 16:30
QUOTE(Andrea @ 2011 02 18, 17:28)
Nykstuke, tikriausiai jau skambinai i konsulata. Mes taip pat skrendam kova, vizos LR pilieciams tikrai reikia, ji dar nemokama. Man viza padare per diena, visus dokumentus nusiunciau registruotu pastu (yra internete blankas), idejau atgalini registruota voka, o sekancia diena jau turejau pasa su viza. As tvarkiau dokumentus Vokietijoje, bet gal ir Lietuvoje toks variantas galimas (arba kokiu kurjeriu g.gif ).

aciu uz patarima, bet as siandien nuveziau dokumentus pati, sake pirmadieni padarys. teks nuvaziuoti pasiimti, nes pastu, kad ir registruotu, pasus siusti as bijau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2011 02 16, 13:16)

turiu naudota, bet idealiam stovyje, 2010m lonely planet leidini, jei domina - rasyk az, sutarsim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(banginiukas @ 2011 02 17, 22:55)
Gal galite kas nors pasakyti kiek mazdaug reik sus avim pinigeliu pasiimti 14 dienu i puketa 2 zmonems, buciau labai dekinga. Ir kokios mazdaug ekskursiju kainos Pukete. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

mes isvaziuodami planavome ~100usd dviems zmonems dienai, cia tik viesbutis, maistas, gerimai. I ta suma isitenkam jei neuzsisakom ekskursiju:

Susiradom superini viesbutuka centre uz 1000batu dienai
maistas: pusryciai ~400batu, pietus arba vakariene ~700-800 batu
na dar dienos eigoje islaidos uz gulta pliaze 100batu*2=200, + sultys ~70batu vienam....
Zodziu 100usd pakanka dienai, jei daug visko nepirkt ir labai neislaidaut, o va ekskursijos jau pagal kiekvieno kisene pvz. ekskursija i similian salas vienam nuo 3000batu, koh phi phi ~2200batu ir t.t.
Mes ekskursiju is Puketo jau nebeuzsisakinejam, nes koh lipej salu prisiziurejom ir panardem...
Atsakyti