Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas V tema

QUOTE(mantasinpg @ 2011 09 29, 11:51)
Radau bilietus is rygos uz 2072lt. Apsimoka imt?

Na nezinau ar cia pigiai, reik gerai pasverti, jei siulo uz 3.200 lt su viesbuciu 14 dienu, pusryciais, is Vilniaus. Tai permoka 1000 su trupuciu, bet nereik belstis i Ryga, tave pasitinka, nuveza iki viesbucio, turi kur nakvoti, pusrycius ir lygiai taip pat atgal.. manau tai to 1000 verta
Atsakyti
Lapkricio arba gruozio pradzioj planuojam vykt i tailanda. Gal kas tuo laikotarpiu irgi atostogaus?
Atsakyti

Na, jei už tiek siūlo, tai labai apsimoka. O su kokiomis avialinijomis, jei ne paaslaptis? Priklauso dar kiek trunka kelionė, jei su nakvyne, tai nelabai apsimokės.
Papildyta:
QUOTE(*AgBa* @ 2011 09 29, 17:25)
Na nezinau ar cia pigiai, reik gerai pasverti, jei siulo uz 3.200 lt su viesbuciu 14 dienu, pusryciais, is Vilniaus. Tai permoka 1000 su trupuciu, bet nereik belstis i Ryga, tave pasitinka, nuveza iki viesbucio, turi kur nakvoti, pusrycius ir lygiai taip pat atgal.. manau tai to 1000 verta

Iš Vilniaus, sezono metu, už 3200 nebus, o jeigu ir bus, tai taksi nuo oro uosto į Patają 80 Lt, o viešbutis, kurį Tez Tour siūlo už tokią kainą ten kainuoja 300 - 500 batų (24 - 40 Lt) - nesunku pasiskaičiuoti ar apsimokės.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2011 09 30, 07:56)
Na, jei už tiek siūlo, tai labai apsimoka.  O su kokiomis avialinijomis, jei ne paaslaptis?  Priklauso dar kiek trunka kelionė, jei su nakvyne, tai nelabai apsimokės.
Papildyta:

Iš Vilniaus, sezono metu, už 3200 nebus, o jeigu ir bus, tai taksi nuo oro uosto į Patają 80 Lt, o viešbutis, kurį Tez Tour siūlo už tokią kainą ten kainuoja 300 - 500 batų (24 - 40 Lt) - nesunku pasiskaičiuoti ar apsimokės.

Aha, as apie Tez'us, na kadangi patirties neturime savarankisko keliavimo be transferio, tai bijom rizikuoti sad.gif nebent su bendrazygiais savarankiskai.. tad ju ir ieskom smile.gif sausio-vasario men.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2011 09 30, 06:56)
Na, jei už tiek siūlo, tai labai apsimoka.  O su kokiomis avialinijomis, jei ne paaslaptis?  Priklauso dar kiek trunka kelionė, jei su nakvyne, tai nelabai apsimokės.
Papildyta:

Su uzbekistan airways. Persedimai po 3 valandas tiek pirmyn tiek atgal.
Atsakyti
QUOTE(mantasinpg @ 2011 09 30, 11:45)
Su uzbekistan airways. Persedimai po 3 valandas tiek pirmyn tiek atgal.

Jeigu atsirastu bendrazygiu, pasidalinciau informacija. Skrydis gruodzio 2 diena
Atsakyti
QUOTE(mantasinpg @ 2011 09 30, 13:01)
Jeigu atsirastu bendrazygiu, pasidalinciau informacija. Skrydis gruodzio 2 diena

O sausiui - kovui kokios kainos?
Atsakyti
kovui yra uz 1985lt bet persedimas pirmyn 9 val
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2011 09 30, 13:06)
O sausiui - kovui kokios kainos?

Tikrai, kokios kainos? arba nuorodele gal galima?
Na gal yra bendraminciu sausio pabaiga - vasario pradzia, arba vasario pabaiga?
Atsakyti
QUOTE(mantasinpg @ 2011 09 29, 18:23)
Lapkricio arba gruozio pradzioj planuojam vykt i tailanda. Gal kas tuo laikotarpiu irgi atostogaus?

Lapkricio 7 skrendam. Bankoke busim tik para, veliau i Kambodza. Skrisim per Kopenhaga.
Atsakyti

Nežinau aš žiuriu čia forume kiek tinginių paisišiekoti pigesnių bilietų, aš asmeniškai už tokia kaina net nepirkčiau man tai brangu, na gal kitiems kišene leidžia ir tiek mokėti. tik neiįsižeiskit, aš šiaip .......... ax.gif

Juk rašiau jau ankščiau kad bilietai www.bookers.com berods nesenai del sportinio smalsumo vyras buvo rades is Milano uz 1524 lt., o iki Milano juk labai pigiai skraidina. sutaupyti įmanoma kelis šimtus lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(city @ 2011 10 02, 10:15)
Nežinau aš  žiuriu čia forume kiek tinginių paisišiekoti pigesnių bilietų, aš asmeniškai už tokia kaina net nepirkčiau man tai brangu, na gal kitiems kišene leidžia ir tiek mokėti. tik neiįsižeiskit, aš šiaip .......... ax.gif

Juk rašiau jau ankščiau kad bilietai www.bookers.com berods nesenai del sportinio smalsumo vyras buvo rades is Milano uz 1524 lt., o iki Milano juk labai pigiai skraidina. sutaupyti įmanoma kelis šimtus lt.  smile.gif

Rasti pasiūlymo kainą 1500 yra viena, o nupirkti už 1500 - jau kita. Bilietų pardavimo portalai turi labai daug visokių triukų, kurių metu kaina stipriai pakyla - tarkime, populiaru - kai jau viskas suvesta, išmeta lentelę, kad tuo pačiu metu kas nors pirko kartu ir jums reikia kartoti iš naujo, suvedus iš naujo, kaino žymiai pakyla. Kita vertus, tokie pigūs bilietai lėktuve būna tik keli ir jei reikia daugiau, jų kaina jau bus aukštesnė. Ką reiškia iki Milano pigu. Skaičiuokite visas išlaidas: iki Milano, naktis Milane, nuo Milano į oro uostą - štai jau vietoj1500 gausis 2000. O žinant, kad tokių bilietų nebūna kasdien, reikia turėti marias laiko prie jų prisitaikyti. Nereikia Milano - iš Frankfurto į Bankoką ir atgal 1700 per Tel Avivą - ten praleidžiant 8 valandas - jokių problemų. Į kainą reikia įskaičiuoti visas sąnaudas.
Atsakyti