Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas V tema

Ryt vaziuoju i Tailando konsulata ir bandysiu viska issiaiskinti, kaip yra su vizom, parasysiu po savaitgalio wink.gif
Atsakyti
o mes siandien grizom.. nu ir ka galiu pasakyt, kad tas lietaus sezonas tai mums jokio blogio nedave. lijo kartais naktimis ir viena vakara. viskas. o karsta tai nerealiai... turistu irgi milijonai.. nesuprantu kas tada sezono metu dedasi. man ir nesezono uzteko biggrin.gif dar gerai, kad pietuose ekskursijoms 50% nuolaida daba
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 09, 14:51)
o mes siandien grizom.. nu ir ka galiu pasakyt, kad tas lietaus sezonas tai mums jokio blogio nedave. lijo kartais naktimis ir viena vakara. viskas. o karsta tai nerealiai... turistu irgi milijonai.. nesuprantu kas tada sezono metu dedasi. man ir nesezono uzteko biggrin.gif dar gerai, kad pietuose ekskursijoms 50% nuolaida daba

Jei lietus, tai i ekskursijas, tokias kaip James Bond sala arba Phi Phi, nebeveza?
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 09 09, 16:08)
Jei lietus, tai i ekskursijas, tokias kaip James Bond sala arba Phi Phi, nebeveza?

mus perspejo, kad lietaus nebijotume, nes jis gali buti tik anksti ryte ar veliau vakare. todel net nzn kas butu buve, jei butu lije. na manau ir patiems per lietu nefaina butu.. nors tie lietus trumpi.. bet va ekskursija i Phi Phi man labiausiai patiko (su speed boat, tada laiko pagulet tobuluose papludimiuose yr) wink.gif antroj vietoj James Bond su plaukimu kanojomis
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 09, 16:02)
mus perspejo, kad lietaus nebijotume, nes jis gali buti tik anksti ryte ar veliau vakare. todel net nzn kas butu buve, jei butu lije. na manau ir patiems per lietu nefaina butu.. nors tie lietus trumpi.. bet va ekskursija i Phi Phi man labiausiai patiko (su speed boat, tada laiko pagulet tobuluose papludimiuose yr) wink.gif antroj vietoj James Bond su plaukimu kanojomis

Aisku, aciu 4u.gif
nuraminote, o tai tik 3 dienas galetume skirti Tailando pietums ir nesinori likti be siu ekskursiju
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 09 09, 17:21)
Aisku, aciu  4u.gif
nuraminote, o tai tik 3 dienas galetume skirti Tailando pietums ir nesinori likti be siu ekskursiju

nu mes pietuose tik i sias ir varem. nors pietuose man labiau patiko nei siaurej. kur pietuose apsistosit?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 09, 16:26)
nu mes pietuose tik i sias ir varem. nors pietuose man labiau patiko nei siaurej. kur pietuose apsistosit?

Galvoju i Krabi vaziuoti
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 09 09, 17:44)
Galvoju i Krabi vaziuoti

mes ir ten norejom, bet taip ir nunuvarem.. manau, kad patiks tikrai ten wink.gif
Atsakyti
Pabuvojau jau kosulate...taigi Tailande bunant ir norint isvaziuot i Kambodza teks susimoket uz Kambodzos viza ir taip pat gryztant atgal i Taialnda vel teks susimoket uz viza smile.gif Va taip va smile.gif
Atsakyti
ačiū už informaciją,vadinasi reikia pirkti dvi vizas čia Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 09 10, 19:34)
Pabuvojau jau kosulate...taigi Tailande bunant ir norint isvaziuot i Kambodza teks susimoket uz Kambodzos viza ir taip pat gryztant atgal i Taialnda vel teks susimoket uz viza smile.gif Va taip va smile.gif

Kai mes vykome as irgi skambinausi i tailando konsulata taciau man nepavyko normaliai issiaikinti del vizu, nes mes taip pat vykome i kita sali papildomai. Mums taip pat sake reikia pirkti dvi vizas, bet kazkas forume parase, kad i tailanda pirma viza nemokama va tada ir suabejojau tailando konsulatu, pasiskaitykit 4 tema apie tailanda ten irgi daug info yra. As netikiu konsulatu, man jie pasirode kad tik pinigus ispesti is musu. Klausi konkreciai tai neatsako tiesiai sviesiai su savo isvedziojimais, tai telefonu susikirtom. kaip kokia turgaus pardaveja buvo ta moetris is konsulato. Pasielgem kaip as galvojau nepirkom vizu ir nepasigailejom. Bet kiekvienas renkasi kaip nori .
Atsakyti
sveiki,

nusipirkom bilietus i phuketa, dabr reik idet daug darbo, kad rast viesbucius, susiplanuot laika, ka norisi pamatyt, kadangi vaziuojam su vaikais, tai labai nekeliausim, labiau bus poilsine kelione, gal kas galit patart kur apsistot? i kuria puse geriau traukt? smile.gif
Atsakyti