Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas V tema

QUOTE(soske @ 2011 09 03, 00:18)
eina sau. prazioplinau. nemanaiu kad kainos taip greit keiciasi. siandien jau po 450LV (vakar/ uzvakar po 400)
Papildyta:
http://www.avia.lt/s...andas/Bankokas/

nu klausykit. nesuprantu. raso pvz rasta: vilnius - bankokas- vilnius 1374 pries 3 dienas su finnair . kodel man neina rast tokiu, ar as cia kazka ne taip suprantu.

Jūs ir nemėginkite rasti tokių kainų nes jų nėra. Tai reklama ir daugiau nieko. Finnairas į Bankoką sezono metu apskritai jokių akcijų nedaro.
Atsakyti
Jus man pasakykite, nusipirkus tailando viza kiek galima dienu buti ir ar geriau pirkti vilniuje ar atvykus i sali?

Isvaziavus i kambodza ar vietnama reikia gryzus vel pirkti tailando viza? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 09 06, 16:40)
Jus man pasakykite, nusipirkus tailando viza kiek galima dienu buti ir ar geriau pirkti vilniuje ar atvykus i sali?

Isvaziavus i kambodza ar vietnama reikia gryzus vel pirkti tailando viza? smile.gif

Jeigu būsite iki 2 savaičių, tada tiks ir Tailande oro uoste įsigyta viza, jei ketinate viršyti dvi savaites, vizą reikia tvarkytis Tailando konsulate Vilniuje, Jogailos gatvėje.
O kam pakartotinai pirkti, jeigu turite galiojančią - važiuokite nors į Ameriką, svarbu, kad įvažiuojant į šalį turėtumėte galiojančią? Tik tranzitinės vizos (3d.) yra anuliuojamos išvykstant iš šalies.
Atsakyti
Rygos Novaturas paleido kainas į Tailandą, bent rašo kad jos yra nuo 3200 ltl ...
Atsakyti
Gal galit pasidalint kokiu viesbucius uzsakinejat bangkoke ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2011 09 07, 09:00)
Jeigu būsite iki 2 savaičių, tada tiks ir Tailande oro uoste įsigyta viza, jei ketinate viršyti dvi savaites, vizą reikia tvarkytis Tailando konsulate Vilniuje, Jogailos gatvėje. 
O kam pakartotinai pirkti, jeigu turite galiojančią - važiuokite nors į Ameriką, svarbu, kad įvažiuojant į šalį turėtumėte galiojančią?  Tik tranzitinės vizos (3d.) yra anuliuojamos išvykstant iš šalies.

Man irgi įdomu pasidarė,nes šiandien nusipirkau poilsinę pažintinę 15 dienų kelionę į Tailandą su skrydžiu iš Rygos per Stambulą už 4200.Planuojam irgi nuvažiuoti į Kambodžą,tai pasiskambinus į konsulatą paaiškino,kad išvažiavus iš šalies viza tampa negaliojanti ir gryžimui reikia pirkti naują.Todėl mums mandagiai išaiškino,kad galima iš karto pirkti čia Vilniuje,bet reikia pirkti dvi vizas arba gryžtant iš Kambodžos reikės pirkti tenai.Tai kaip čia dabar yra? g.gif Nea kolkas dar nesidariau.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 09 07, 11:53)
Rygos Novaturas paleido kainas į Tailandą, bent rašo kad jos yra nuo 3200 ltl ...

hm.. :// ne kas cia su tais bilietais. man reikia sausio 22d tiksliai. kiek kur kreipiausi visur apie 3000lt. o rygos novaturo pasiulymas cia su viesbuciais ar vien skrydis?
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2011 09 07, 20:53)
Man irgi įdomu pasidarė,nes šiandien nusipirkau poilsinę pažintinę 15 dienų kelionę į Tailandą su skrydžiu iš Rygos per Stambulą už 4200.Planuojam irgi nuvažiuoti į Kambodžą,tai pasiskambinus į konsulatą paaiškino,kad išvažiavus iš šalies viza tampa negaliojanti ir gryžimui reikia pirkti naują.Todėl mums mandagiai išaiškino,kad galima iš karto pirkti čia Vilniuje,bet reikia pirkti dvi vizas arba gryžtant iš Kambodžos reikės pirkti tenai.Tai kaip čia dabar yra? g.gif  Nea kolkas dar nesidariau.

Nesuprantu ko jums jaudintis - agentūroje, kurioje pirkote kelionę, jums turėtų padaryti ir reikalingą vizą. Jei viza tranzitinė, tai išvykstant iš šalies ji anuliuojama.
Papildyta:
QUOTE(soske @ 2011 09 07, 22:12)
hm.. :// ne kas cia su tais bilietais. man reikia sausio 22d tiksliai. kiek kur kreipiausi visur apie 3000lt. o rygos novaturo pasiulymas cia su viesbuciais ar vien skrydis?

Jeigu jūs turite konkrečią dieną, tai pirkite bilietus kuo anksčiau, dabar galima gauti su Finnair už 2750, vėliau tikrai mažiau nei už 3000 nebegausite. Nebent į čarterius, bet bus galima skristi tik lygiai 2 sav. arba 1 mėn. Sausį Tailande pats sezono įkarštis.
Atsakyti
Tai kokia viza reikalinga 15 dienų? Klausiu dėlto,kad man išaiškino ,kad reikia dviejų vizų,- atiitinkamai ir kaina dviguba-jeigu išvažiuosiu iš Tailando į ekskursiją į Kambodžą. Tikrai viza bus ne tranzitinė kaip jūs sakot/3dienos/ kuri anuliuojama.Paaiškinkit tai kokios vizos klaust ambasadoj,nes agentūra aiškina irgi apie dvigubą mokestį,o čia paskaičius aš supratau,kad gali išvažiuot ir įvažiuot su ta pačia viena viza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2011 09 08, 16:03)
Tai kokia viza reikalinga 15 dienų? Klausiu dėlto,kad man išaiškino ,kad reikia dviejų vizų,- atiitinkamai ir kaina dviguba-jeigu išvažiuosiu iš Tailando į ekskursiją į Kambodžą. Tikrai viza bus ne tranzitinė kaip jūs sakot/3dienos/ kuri anuliuojama.Paaiškinkit tai kokios vizos klaust ambasadoj,nes agentūra aiškina irgi apie dvigubą mokestį,o čia paskaičius aš supratau,kad gali išvažiuot ir įvažiuot su ta pačia viena  viza? g.gif

Ivaziuot ir isvaziuot galima su ta pacia viza, bet vel ivaziuot (pvz. grizti is Kambodzos) jau reikia naujos vizos, nes kai isvaziuoji is salies tavo turima viza perbraukia ir tu jos tiesiog nebeturi. Ir reikalinga yra ne tranzitine, o turistine visa, nes keliones tikslas kaip suprantu yra Tailandas... Beje, visa informacija pateikta cia: http://www.thaiconsu...vimo.tvarka.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada15: 08 rugsėjo 2011 - 15:17
Bet juk i tailanda vaziuojant pirma viza nemokama, kai kerti siena nereikia uz ja moket pinigu. bent jau taip buvo siu metu vasari. kodel tada reikia pirkti viza du kartus, pirma nemokama, o kai paliksit sali jau noresit po ekskursiju grizti tada ir mokesit .
Papildyta:
QUOTE(***PUZLE*** @ 2011 08 30, 18:29)
Sveikos, gal kuri zinote kur Vilniuje galima butu pakeisti Tailandietiskus pinigus i litus?

pasiulykit cia forume isigtyi kurie ketina vykti i tailanda, nereiks jiems oro uoste keistis nepalankiu kursu. manau sutartumet kursa.
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2011 09 02, 23:59)
paziurekit www.wrislit.lt
http://www.wrislit.l...ulymai/,nid.630

finnair akcija i bangkoka 1985 lt

praejusiais metais su aeroflot i bankoka skridom uz 1070 lt zmogui, tai gal dar bus tu akciju, nesenai aeroflot siule i indija bilietu, gal dabar jau laikas Tailandui  g.gif

na tikiuos , kad ismes tu kainu, bet tada ta kaina buvo tokia todel kad jie pamirso priskaiciuoti oro uosto mokescius, o kaip pastebejo buvo jau keli lektuvai isparduoti, nepasiseke jiems. o mums buvo gerai ir mes tiek mokejom, tai dabar kai kazkas raso 2000 lt. pigu as taip nemanau. beje gerai pasiieskojus imanoma is kitos salies gauti bilietus ir uz 1500 lt. na aisku iš lt nuvykimas irgi kainuoja bet imanoma. mes su drauge kai pirma karta vaziavom skridom su Dubajaus oro avialinijomis tai is Frankfurto kainavo 1526, is LT iki FRANKFURTO 206 LT. BILIETUS ISIGIJOM SPALIO MEN .PO TRIJU SAV. INETSYVIU PAIESKU. Tad manau reikia kantrybes ir skirti daug laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo city: 08 rugsėjo 2011 - 17:20
QUOTE(city @ 2011 09 08, 18:17)
Bet juk i tailanda vaziuojant pirma viza nemokama, kai kerti siena nereikia uz ja moket pinigu. bent jau taip buvo siu metu vasari. kodel tada reikia pirkti viza du kartus, pirma nemokama, o kai paliksit sali jau noresit po ekskursiju grizti tada ir mokesit .
Papildyta:

pasiulykit cia forume isigtyi kurie ketina vykti i tailanda, nereiks jiems oro uoste keistis nepalankiu kursu. manau sutartumet kursa.
Papildyta:
na tikiuos , kad ismes tu kainu, bet tada ta kaina buvo tokia todel kad jie pamirso priskaiciuoti oro uosto mokescius, o kaip pastebejo buvo jau keli lektuvai isparduoti, nepasiseke jiems. o mums buvo gerai ir mes tiek mokejom, tai dabar kai kazkas raso 2000 lt. pigu as taip nemanau. beje gerai pasiieskojus imanoma is kitos salies gauti bilietus ir uz 1500 lt. na aisku iš lt nuvykimas irgi kainuoja bet imanoma. mes su drauge kai pirma karta vaziavom skridom su Dubajaus oro avialinijomis tai is Frankfurto kainavo 1526, is LT iki FRANKFURTO 206 LT. BILIETUS ISIGIJOM SPALIO MEN .PO TRIJU SAV. INETSYVIU PAIESKU. Tad manau reikia kantrybes ir skirti daug laiko.

Dekui jums uz patarima, siulau tailandietiskus pinigus keitimui i litus, kursa sutartumem, laukiu i AZ.
Atsakyti