Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas V tema

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 03, 10:32)
as tai laukiu laukiu, kada atpigs bilietai. bet jie visai nepinga biggrin.gif

neskubekit mes isigijom bilietus liepos pradzioj tada pasitaike nuolaidos. dazniau pasiziurekit is londono i azijos salis su airasia avialinijomis.man i e-maila daznai siuncia visokiu nuolaidu ypac jei pvz buni malaizija kuala lumpur i salia esancius miestus galima isigyt uz 10 svaru bilietus. ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Stella Maris @ 2011 06 04, 23:36)
Galvojam Lietuvoj darytis arba paziuret kur geriau, reik dar pasiieskot info smile.gif
Galvojam dar Balio sala nuskrist is Bankoko, kokiai savaitei wink.gif

Kur jus darete vizas?

siaip jei planuojate isvykti is tailando tai gal neverta darytis LT, bet aisku reik viska planuotis. Kiekvieni daro pagal save.
Atsakyti
QUOTE(city @ 2011 06 06, 14:38)
neskubekit mes isigijom bilietus liepos pradzioj tada pasitaike nuolaidos. dazniau pasiziurekit is londono i azijos salis su airasia avialinijomis.man i e-maila daznai siuncia visokiu nuolaidu ypac jei pvz buni malaizija kuala lumpur i salia esancius miestus galima isigyt uz 10 svaru bilietus. ir pan.

hmm.. bijau jau smile.gif man konkreciai dienai reik, negaliu atideliot.. tai jei neliks bilietu, tai kaput bus biggrin.gif jauciu sia savaite pirksiu, kad ir kokios kainos bus.. o paskui atpigs ir gailesiuos biggrin.gif
Atsakyti
BILIETAI I TAILANDA

http://www.greitai.l.../inf/0/#fromCal
Atsakyti
QUOTE(city @ 2011 06 08, 14:41)

Tai čia ką - pigu???
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2011 06 08, 14:31)
Tai čia ką - pigu???

Man tai atrodo kad pigu, skrydis 09/28-10/26 vienam zmogui 1628 lt su bagazu thumbup.gif plius vln-kijevas-vln 444 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 06 08, 15:28)
Man tai atrodo kad pigu, skrydis 09/28-10/26 vienam zmogui 1628 lt su bagazu  thumbup.gif  plius vln-kijevas-vln 444 lt mirksiukas.gif

Bet jau laiko kiek užtrunka doh.gif Plius dar skrydį į Kijevą reik organizuotis, gaunas su dviem persėdimais minimum... Algal skrendant skrydis virš dvidešimt val... Žiūrint į tai, kad dvi dienas galima sakyt prarandi tokį skrydį renkantis, man atrodo labai brangus... (nes galima už tokią kainą rasti ir tetrunkančių po vienuolika val. į abi puses).
Atsakyti
Siaip nesianalizavau kiek laiko skrydis uztrunka norejau pasakyt kad imanoma susirast pigiai, o jau toliau patys ziurekites juk vis randu snekanciu kad nera pigiu bilietu tai vienas is variantu ir kiiekvienas renkasi ko cia pykti ir postringauti.

Dar pastebejimas ar kuris nors vienas is jusu pasiule cia forume kazkokia nuoroda kur pigiau, deja tik postringauti reikia, lietuvio tipazas, beje. galiu pasakyti kad esu uzgaudzius pati pigiausia bilieta is frankfurto uz 1526 lt. ir dar reikejo nusigauti iki Frankfurto o griztant skristi is kito oro uosto o visas pigumas buvo kad bilietas gavosi 1740 lt. na kiekvienam rinktis esme buvo kad visur reikia stebeti ir ziureti pagal norimas datas ir t.t

neizeidinekit gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(city @ 2011 06 09, 09:23)
Dar pastebejimas ar kuris nors vienas is jusu pasiule cia forume kazkokia nuoroda kur pigiau, deja tik postringauti reikia, lietuvio tipazas, beje. galiu pasakyti kad esu uzgaudzius pati pigiausia bilieta is frankfurto uz 1526 lt. ir dar reikejo nusigauti iki Frankfurto o griztant skristi is kito oro uosto o visas pigumas buvo kad bilietas gavosi 1740 lt. na kiekvienam rinktis esme buvo kad visur reikia stebeti ir ziureti pagal norimas datas ir t.t

neizeidinekit gerai  verysad.gif

Nebūna nei pigiau nei brangiau, būna bilietai - jei su geresne kompanija, patogesniu laiku, kainuos brangiau, jei prastesnė kompanija, ilgesnis laikas, kainuoja pigiau, na, dar įtakos turi sezonas, bet esminio skirtumo kainose nebus. Pigūs bilietai būna tik akcijų metu - kokia nors aviakompanija kai kuriems reisams parduoda ribotą kiekį bilietų, štai tada būna pigiau, kartais net dvigubai - kai bus akcijos, tada bus pigių bilietų, o dabar visi mato tas pačias paieškų sistemas. Apie tokias akcijas kompanijos pirmiausia informuoja savo nuolatinius klientus ir bendradarbiaujančius kolionių organizatorius. Tikrai nėra priežasties įsižeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robinzonas: 09 birželio 2011 - 10:16
Mes Tailande buvome desimciai dienu 2009 metais.
Musu kelione buvo poilsine, tad keliauti daug neteko isskyrus vietinius turus kuriuos buvome pasieme.

Dabar vel planuojam kelione i Tailanda, tik si karta 15 dienu ir bent jau puse is ju pakeliauti.
Planuojame atskristi i Bankoka, lektuvas leidziasi anksi ryta ir ta diena pasivaikscioti po Bankoka.
Kitas kelias dienas noreciau pasiimti turus i turgu ant vandens, kwai upe ir i senaja sostine.

Labai noriu nuvykti i Kombodza, tik nezinau kokiu budu ten vykti. Gal kas galite patarti? Ar yra kokiu turo agenturu Bankoke kur galeciau jau vietoje nusipirkti tura? Ar geriau patiems su autobusu vykti? Ar geriau koki privatu vairuoyoja patiems susirasti, ar dar yra kokiu kitokiu budu ten nusigauti? Kiek mazdaug dienu tokiai kelionei reikia ir kiek mazdaug ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2011 06 20, 01:22)
Labai noriu nuvykti i Kombodza, tik nezinau kokiu budu ten vykti. Gal kas galite patarti? Ar yra kokiu turo agenturu Bankoke kur galeciau jau vietoje nusipirkti tura? Ar geriau patiems su autobusu vykti? Ar geriau koki privatu vairuoyoja patiems susirasti, ar dar yra kokiu kitokiu budu ten nusigauti? Kiek mazdaug dienu tokiai kelionei reikia ir kiek mazdaug ji kainuoja?

I Kambodza tikrai organizuojamos keliones is Patajos.
Patiems vykti galima lektuvu-labai brangu(bilietukas vienam apie 400-500$),bet patogu.
Arba patiems traukiniu+taxi ar autobusu-labai pigu(mes mokejom pirmyn -atgal iki Seam Riep 100$+20lt biggrin.gif ),bet uztrunka ilgiau ir galima patirti visokiu nuotykiu rolleyes.gif Apie tai aprasiau savo fotoreportaze su visomis smulkmenomis,jei netingit paskaitykit mirksiukas.gif
Viesbuciai Kambodzoje labai pigus,maistas labai pigus,viskas labai pigu.
Atsakyti
sveiki, o gal kas turit parduot Lonely planet knyga apie Tailanda? Ar galit pasakyt, is kur jus perkat? is ebay? dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 26, 14:24)
sveiki, o gal kas turit parduot Lonely planet knyga apie Tailanda? Ar galit pasakyt, is kur jus perkat? is ebay? dekui smile.gif

Kreipkitės į kelionių agentūrą Estravel - aš iš jų pirkęs.
Atsakyti