Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas V tema

QUOTE(Carpe diem @ 2011 05 18, 11:04)
Praeitais metais buvau Tailande rugsėjo pabaigoj - spalio pradžioj, daugiau tokiu metu nevažiuočiau, nebent pačiam spalio gale. Tuo metu dar ne sezonas, šalies šiaurėje nieko, saulė, lietaus mažokai buvo, bet salose tai tikrai ne kas, lietus pylė keletą dienų iš eilės. Mokėjau palyginus nebrangiai, bet būtent todėl bilietai yra nebrangūs, nes ten tuo metu ne sezonas, todėl tikrai siūlyčiau pagalvoti, nes nuskristi taip toli ir negalėti pamatyti viso grožio dėl oro tikrai yra apmaudu.

as tai bandysiu rugpjucio gale, rugsejo pradzioj.. reiks tiketis, kad visgi nelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 18, 10:11)
as tai bandysiu rugpjucio gale, rugsejo pradzioj.. reiks tiketis, kad visgi nelis smile.gif

lis smile.gif lietingasis sezonas tuo metu smile.gif aišku, žiūrint, kur konkrečiai būsit, oras gali keistis, bus ir saulės, ir karščio, bet lietaus irgi tikrai gausit, gal neilgo - 2-3 val. per dieną, o gal ir ilgesnio - 2-3 dienas iš eilės.
Geriau nusiteikti tam, kas neišvengiama, nei tikėtis, kad bus kitaip wink.gif kalbu iš patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(United2 @ 2011 04 21, 08:33)
Ar esate kas uzsake per AGODA.COM? Mes rezervavome, pinigus nuskaite nuo kreditines korteles. Taciau ar viesbuciui neuzplauks ir nepaprasys sumoketi uz kambari issikraustant? Tipo negavome pinigu, nieko nezinome ir pan.?  unsure.gif
Paprastai kambarius uzsakinejame per Booking.com, tai ten viskas aisku - sumoki viesbutyje visa suma ir viskas. Dabar biski nedrasu.

Taip as buvau uzsakius ,o nuvykus i viesbuti sako nera jusu rezervacijos rodau per ju kompa i savo saskaita kad man nuskaite pinigus agoda, o jie bet musu saskaitoje nera dar, ten skambinosi kazkur ir t.t, bet mokekit nes pas mane sask. nera ju. zodziu isdure mus grizusi namo bandziau dar is agenturos aiskintis kad grazintu pinigus , beje negrazino du menesius rasinejaus buvau dar ir viesbucio savininko emaila pries isvykstant pasiemus, zinot ka man pasiule reziume kai kita karta busit neistrinkit sio emalilo apgyvendinsiu ir nereiks moket.
Tikiuos su jusu viesbuciu bus viskas gerai prasykit kad emailu atsiustu koki parvirtinima apie rezervuotus viesbucius ar saskaita israsytu na kazka kad turetumet.
Atsakyti
QUOTE(city @ 2011 05 19, 22:09)
Taip as buvau uzsakius ,o  nuvykus i viesbuti sako nera jusu rezervacijos rodau per ju kompa i savo saskaita kad man nuskaite pinigus  agoda, o jie bet musu saskaitoje nera dar, ten  skambinosi kazkur ir t.t, bet mokekit nes pas mane sask. nera ju. zodziu isdure mus grizusi namo bandziau dar is agenturos aiskintis kad grazintu pinigus , beje negrazino du menesius rasinejaus buvau dar ir viesbucio savininko emaila pries isvykstant pasiemus, zinot  ka man pasiule reziume kai kita karta busit neistrinkit sio emalilo apgyvendinsiu ir nereiks moket.
Tikiuos  su jusu viesbuciu bus viskas gerai prasykit kad emailu atsiustu koki parvirtinima apie rezervuotus viesbucius ar saskaita israsytu  na kazka kad turetumet.

Na mums AGODA atsiunte email'a del "confirmation" ir "Hotel voucher". Ar jus juos turejote?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 05 18, 07:43)
lis smile.gif lietingasis sezonas tuo metu smile.gif aišku, žiūrint, kur konkrečiai būsit, oras gali keistis, bus ir saulės, ir karščio, bet lietaus irgi tikrai gausit, gal neilgo - 2-3 val. per dieną, o gal ir ilgesnio - 2-3 dienas iš eilės.
Geriau nusiteikti tam, kas neišvengiama, nei tikėtis, kad bus kitaip wink.gif kalbu iš patirties  4u.gif

Mes buvom rugsejo pradzioje, tiesa tik BAnkoke keleta dienu:) lijo daugiausia naktimis, tik viena karta pakliuvome i liuty apie 18val vakaro, bet pyle tik kokia 10min, o po to vel karstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ony @ 2011 04 18, 16:48)
Ar esate kas vyke i Kambodza su 1,5 metu vaiku. Labai reiketu ptarimu. Taip isejo, kad planuojam kelione spalio-lapkricio men. Turim leliu ir nera kur palikti. Ydomu kaip su kelione, kuo reiketu butinai pasirupinti. Gal kas turite tokios patirties?

Mes keliavom be vaiku,bet kaip 3vaiku mama,galiu pasakyt,kad svarbiausia taisykle Kambodzoje,kaip ir Tailande-negerti vandens is ciaupo ir nevalyti juo dantu.Taip pat siulau isideti vaistu nuo viduriavimo,kad butu po ranka.
Kas dar g.gif viskas priklauso,kokiu transportu vyksit i Kambodza.Jei lektuvu,tai viskas paprasta,bet jei traukiniu+taxi,kaip mes,tada kelione tikrai ilga ir sunki suaugusiam,o 1,5metu vaikui tuo labiau.
Dar vienas dalykas:ka valgys ten Jusu vaikas.Nors siaip yra visokio valgio,ir astraus,ir svelnaus.

QUOTE(Carpe diem @ 2011 05 18, 11:04)
Praeitais metais buvau Tailande rugsėjo pabaigoj - spalio pradžioj, daugiau tokiu metu nevažiuočiau, nebent pačiam spalio gale. Tuo metu dar ne sezonas, šalies šiaurėje nieko, saulė, lietaus mažokai buvo, bet salose tai tikrai ne kas, lietus pylė keletą dienų iš eilės. Mokėjau palyginus nebrangiai, bet būtent todėl bilietai yra nebrangūs, nes ten tuo metu ne sezonas, todėl tikrai siūlyčiau pagalvoti, nes nuskristi taip toli ir negalėti pamatyti viso grožio dėl oro tikrai yra apmaudu.

drinks_cheers.gif Mes buvom spalio gale ir gavom nemazai lietaus.Nuo siol paisysiu sezonu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 20 gegužės 2011 - 23:25
QUOTE(Kreziukas @ 2011 05 20, 12:49)
Mes buvom rugsejo pradzioje, tiesa tik BAnkoke keleta dienu:) lijo daugiausia naktimis, tik viena karta pakliuvome i liuty apie 18val vakaro, bet pyle tik kokia 10min, o po to vel karstis 4u.gif

Tailandas nėra mažas, jei Bankoke geras oras, nereiškia, kas ir pietuose ar šiaurėje bus geras oras, ten apskirtai vienoje pakrantėje gali lyti, o kitoje būti saulėta.
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2011 05 20, 23:25)
drinks_cheers.gif Mes buvom spalio gale ir gavom nemazai lietaus.Nuo siol paisysiu sezonu smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi kitą kartą tik sezono metu važiuočiau
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 05 22, 21:20)
Tailandas nėra mažas, jei Bankoke geras oras, nereiškia, kas ir pietuose ar šiaurėje bus geras oras, ten apskirtai vienoje pakrantėje gali lyti, o kitoje būti saulėta.
Papildyta:

drinks_cheers.gif  aš irgi kitą kartą tik sezono metu važiuočiau

Mes galvojam vaziuoti nuo spalio pradzios, kazkur apie men...tai norejau paklausti kada pas juos sezonas g.gif t.y ar nepapulsim ant lietaus visa ta laika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 05 23, 13:03)
Mes galvojam vaziuoti nuo spalio pradzios, kazkur apie men...tai norejau paklausti kada pas juos sezonas  g.gif  t.y ar nepapulsim ant lietaus visa ta laika  ax.gif

http://lmgtfy.com/?q...ons in Thailand
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 05 23, 13:03)
Mes galvojam vaziuoti nuo spalio pradzios, kazkur apie men...tai norejau paklausti kada pas juos sezonas  g.gif  t.y ar nepapulsim ant lietaus visa ta laika  ax.gif

Galite papulti, o galite ir nepapulti, jei pasiseks. Tailande sezonas nuo lapkričio vidurio iki kovo vidurio, tačiau aukšta temperatūra išsilaiko visus metus. Liūtys balandžio - birželio ir rugsėjo - lapkričio mėnesiais. Bet tai nieko nereiškia, tik kritulių kiekį - jis gali iškrsti ir nakties metu. Tropinėms liūtims būdingas trumpas, bet labai intensyvus lietus, nors, kartais pasitaiko, kad lyja kelias savaites be perstojo.
Atsakyti
Mes katik grizom is Tailando. Buvome tris savaites, keliavome labai daug! Pakeitem 9 viesbucius ir skridome 8 kartus smile.gif) gal skamba baisiai, bet patikekit manim, geresniu atostogu dar neturejau. Aplankeme Tailana, nemazai salu, iskaitant Phuket, James Bondo sala, sla kur buvo filmuojamas filmas "Papludimys", taippat skridome i Malaizija bei Singapura! Jei ka domina, galiu aprasyti placiau smile.gif
Jei kas planuoja vykti- tikrai nesigailesit! Ner nei ka lyginti su Europa! Tailandas-tai rpjus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(city @ 2011 05 19, 22:09)
Taip as buvau uzsakius ,o  nuvykus i viesbuti sako nera jusu rezervacijos rodau per ju kompa i savo saskaita kad man nuskaite pinigus  agoda, o jie bet musu saskaitoje nera dar, ten  skambinosi kazkur ir t.t, bet mokekit nes pas mane sask. nera ju. zodziu isdure mus grizusi namo bandziau dar is agenturos aiskintis kad grazintu pinigus , beje negrazino du menesius rasinejaus buvau dar ir viesbucio savininko emaila pries isvykstant pasiemus, zinot  ka man pasiule reziume kai kita karta busit neistrinkit sio emalilo apgyvendinsiu ir nereiks moket.
Tikiuos  su jusu viesbuciu bus viskas gerai prasykit kad emailu atsiustu koki parvirtinima apie rezervuotus viesbucius ar saskaita israsytu  na kazka kad turetumet.

As visus viesbucius uzsakinejau per Agoda.com siek tiek pigiau nei booking.com, tiesiog atsispausdinkite patvirtinima kuri gausite i emaila. Ten siaip parasyta, kad atvykus i viesbuti reikia pateikti kreditine su kuria moki uzsakinejus viesbuti, o as ta kortele kaip tycia palikau namie, ir AciuDievui, nei vienam is 9 viesbuciukorteles neprase smile.gif) siaip daugumoj virsbuciu tik paso prase
Ir beja, kai kuriuose viesbuciuose praso uzstato uz minibar'a, tai nenustebkit, jei paprasys kreditines, ar grynuju pinigu smile.gif
Gerujums atostogu!

Atsakyti
QUOTE(Xtina2011 @ 2011 05 30, 13:08)
Mes katik grizom is Tailando. Buvome tris savaites, keliavome labai daug! Pakeitem 9 viesbucius ir skridome 8 kartus smile.gif) gal skamba baisiai, bet patikekit manim, geresniu atostogu dar neturejau. Aplankeme Tailana, nemazai salu, iskaitant Phuket, James Bondo sala, sla kur buvo filmuojamas filmas "Papludimys", taippat skridome i Malaizija bei Singapura! Jei ka domina, galiu aprasyti placiau smile.gif
Jei kas planuoja vykti- tikrai nesigailesit! Ner nei ka lyginti su Europa! Tailandas-tai rpjus smile.gif

o per kur pirkot lektuvo bilietus is lietuvos i tailanda? ir kiek kainavo.. bandau suprast, koks mazdaug vidurkis kainu.. ne nenusprendziu ar pirkt uz 2500..
Atsakyti