Mes katik grizom is Tailando. Buvome tris savaites, keliavome labai daug! Pakeitem 9 viesbucius ir skridome 8 kartus
) gal skamba baisiai, bet patikekit manim, geresniu atostogu dar neturejau. Aplankeme Tailana, nemazai salu, iskaitant Phuket, James Bondo sala, sla kur buvo filmuojamas filmas "Papludimys", taippat skridome i Malaizija bei Singapura! Jei ka domina, galiu aprasyti placiau
Jei kas planuoja vykti- tikrai nesigailesit! Ner nei ka lyginti su Europa! Tailandas-tai rpjus
Papildyta:
QUOTE(city @ 2011 05 19, 22:09)
Taip as buvau uzsakius ,o nuvykus i viesbuti sako nera jusu rezervacijos rodau per ju kompa i savo saskaita kad man nuskaite pinigus agoda, o jie bet musu saskaitoje nera dar, ten skambinosi kazkur ir t.t, bet mokekit nes pas mane sask. nera ju. zodziu isdure mus grizusi namo bandziau dar is agenturos aiskintis kad grazintu pinigus , beje negrazino du menesius rasinejaus buvau dar ir viesbucio savininko emaila pries isvykstant pasiemus, zinot ka man pasiule reziume kai kita karta busit neistrinkit sio emalilo apgyvendinsiu ir nereiks moket.
Tikiuos su jusu viesbuciu bus viskas gerai prasykit kad emailu atsiustu koki parvirtinima apie rezervuotus viesbucius ar saskaita israsytu na kazka kad turetumet.
As visus viesbucius uzsakinejau per Agoda.com siek tiek pigiau nei booking.com, tiesiog atsispausdinkite patvirtinima kuri gausite i emaila. Ten siaip parasyta, kad atvykus i viesbuti reikia pateikti kreditine su kuria moki uzsakinejus viesbuti, o as ta kortele kaip tycia palikau namie, ir AciuDievui, nei vienam is 9 viesbuciukorteles neprase
) siaip daugumoj virsbuciu tik paso prase
Ir beja, kai kuriuose viesbuciuose praso uzstato uz minibar'a, tai nenustebkit, jei paprasys kreditines, ar grynuju pinigu
Gerujums atostogu!