Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 08 31, 03:55)
mergytes as kelioms padejau daviau gero ir nebrangaus  dj su vedejiu tel .nr. dabar man reik kokiu muzikantu kuriu kaina butu iki 2000lt tel .nr. ar kokiu kitu kontaktu , rasykit man asmenine zinute busiu dekinga, drauge gryzta i lt is anglu iki nauju metu  isteka ir vel atgal ,ji dj nenori tai ieskom normaliu muzikantu nesiulykit visokiu genuju ar artu nes vien paskaicius forume atsoko noras juos samdyt o del kitu rasykit o mudvi atsirinksim... 4u.gif

yra muzikantas Kaune , va netgi radau jo puslapi http://muzikantasvestuvems.lt/ , teko dalyvauti vestuvese kur jis dainavo, tai viskas tikrai patiko, zmogus ismano savo darba. smile.gif mirksiukas.gif
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyske @ 2011 08 31, 09:51)
yra muzikantas Kaune , va netgi radau jo puslapi http://muzikantasvestuvems.lt/ , teko dalyvauti vestuvese kur jis dainavo, tai viskas tikrai patiko, zmogus ismano savo darba. smile.gif  mirksiukas.gif 
sekmes smile.gif

as juk prasiau nesiulyt ant durniaus cia vel kartojasi atsiranda kazkokia naujai prisiregistravusi ir iskart zino muzikanta-nevykeli...paziurekit nuoroda kas netikit ,juk prasiau normaliu muzikantu ir rasyti asmenine man zinute kam tos reklamos (tiksliau antireklamos tam zmogui juk jis stengias bet nelabai iseina) kaip mamontovas yra sakes jei gali negrot -negrok,na bet nuotaika pakele turim pavyzdi ko nereikia vestuvem thumbup.gif drinks_cheers.gif eisiu geriau krepsini ziuret
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 08 31, 15:46)
as juk prasiau nesiulyt ant durniaus cia vel kartojasi atsiranda kazkokia naujai prisiregistravusi ir iskart zino muzikanta-nevykeli...paziurekit nuoroda kas netikit ,juk prasiau normaliu muzikantu ir rasyti asmenine man zinute kam tos reklamos (tiksliau antireklamos tam zmogui juk jis stengias bet nelabai iseina) kaip mamontovas yra sakes jei gali negrot -negrok,na bet nuotaika pakele turim pavyzdi ko nereikia vestuvem thumbup.gif  drinks_cheers.gif eisiu geriau krepsini ziuret

Na nepasakyciau,kad norejau padaryti reklama ar kazka panasaus i ja, tiesiog - jusu uzklausimas buvo "muzikantu iki 2000lt.." tai ir pasiuliau zmogu, kuris ima maziau, as juk nezinau koks jusu skonis ar cia itiksi jums ar ne, bet nelabai suprantu kam pykti reikia? nemanau , kad kazka blogo padariau, kad norejau pagelbet, bet kaip dazniausia pasireiskia lietuviskas nemalonus bendravimas wink.gif
... istiesu juokinga, kaip musu zmones bendrauja smile.gif
linkiu susirasti GERA muzikanta iki 2000 lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 08 31, 14:46)
as juk prasiau nesiulyt ant durniaus cia vel kartojasi atsiranda kazkokia naujai prisiregistravusi ir iskart zino muzikanta-nevykeli...paziurekit nuoroda kas netikit ,juk prasiau normaliu muzikantu ir rasyti asmenine man zinute kam tos reklamos (tiksliau antireklamos tam zmogui juk jis stengias bet nelabai iseina) kaip mamontovas yra sakes jei gali negrot -negrok,na bet nuotaika pakele turim pavyzdi ko nereikia vestuvem thumbup.gif  drinks_cheers.gif eisiu geriau krepsini ziuret

Pasiulyciau savo muzikanta, kuriuo buvau visiskai patenkinta thumbup.gif bet..man jo gaila, nes nuotakos-siaubunes niekam nelinkiu doh.gif Geriau isirasykit kompakteli ir per grotuva paleiskit, visi bus patenkinti tongue.gif
Atsakyti
Nu jo, ir man nemalonu buvo skaityti Jaunosios20'10 komentarus schmoll.gif Z
mogus gi nuosirdziai pasiule 4u.gif , o Jus..... schmoll.gif
Pagaliau nu Jus vienas/a cia skaitote komentarus, nors ir Jums adresuotas...gal kazkam bus naudinga ir situ muzikantu nuoroda. Pagaliua cia yra atviras visiems forumas....
Eh, kaip reiketu mums kartais daugiau tolerancijos.
Bet pastebejau viena dalyka, pacios nuotakos ar ju drauges yra tolerantiskesnes, bet jau kazkiek susije su vestuviu ar muzikos verslu zmones "pasimirsta" kartais ir leidzia sau nekorektiskai pasisakyti. Leidziu sau pagalvoti ar tik ne konkurencija cia taip veikia mirksiukas.gif ?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefarma @ 2011 08 31, 18:02)
Pasiulyciau savo muzikanta, kuriuo buvau visiskai patenkinta  thumbup.gif  bet..man jo gaila, nes nuotakos-siaubunes niekam nelinkiu  doh.gif  Geriau isirasykit kompakteli ir per grotuva paleiskit, visi bus patenkinti  tongue.gif

sutinku jau geriau cd klausyti nei tokio lygio kur davet nuoroda jau artas ir genuja uz ji tikrai geriau ,pabreziu nenoriu nieko izeist ar pazemint is kart atsiprasau jautresniu sielu,prasiau rasyt asmenine zinute parase viesa su nuoroda paziurejau, na gal kauno rajone ir tiktu bet ne paprastose studentu vestuvese ,rasykit pasiulymus man o ne viesai nekils piktumu, bukim draugiskos paneles
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 08 31, 23:02)
sutinku jau geriau cd klausyti nei tokio lygio  kur davet nuoroda jau artas ir genuja uz ji tikrai geriau ,pabreziu nenoriu nieko izeist ar pazemint is kart atsiprasau jautresniu sielu,prasiau rasyt asmenine zinute parase viesa su nuoroda paziurejau, na gal kauno rajone ir tiktu bet ne paprastose studentu vestuvese ,rasykit pasiulymus man o ne viesai nekils piktumu, bukim draugiskos paneles

kokia jus keista... g.gif atejot cia prisiregistravus kad galetumete parekomendoti gerus dj nes pati buvot net dvejusoe vestuvese..... nu gera dusia..... bet ir uzstrigot cia berekomenduodama.... g.gif 45 zinutes forume aprasytos ir 40 sioje temoje rekomenduojant ir nuomonemis dalinantis..... kitos 5 dj ir renginio vedeju temose g.gif ...... kaip suprantu po tos paieskos draugei dabar turetumet isnirti su labai superiniais rastais muzikantais.... netradiciniais auksto lygio, nebrangiais..... nu ne tokiais kaip genuja ir Atas, ane?

O kodel sodybu, maisto, dovanu idejomis nesidalinat, jugi buvot net dvejuose vestuvese g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 01, 12:32)
kokia jus keista...  g.gif atejot cia prisiregistravus kad galetumete parekomendoti gerus dj nes pati buvot net dvejusoe vestuvese..... nu gera dusia..... bet ir uzstrigot cia berekomenduodama....  g.gif 45 zinutes forume aprasytos ir 40 sioje temoje rekomenduojant ir nuomonemis dalinantis..... kitos 5 dj ir renginio vedeju temose  g.gif ...... kaip suprantu po tos paieskos draugei dabar turetumet isnirti su labai superiniais rastais muzikantais.... netradiciniais auksto lygio, nebrangiais..... nu ne tokiais kaip genuja ir Atas, ane?

O kodel sodybu, maisto, dovanu idejomis nesidalinat, jugi buvot net dvejuose vestuvese  g.gif

ogogo kokie sekliai morkos:)
Atsakyti
QUOTE(Mondina @ 2011 09 01, 13:07)
ogogo kokie sekliai morkos:)

nu paziureti profili zmogaus kuris pastoviai visus dergia ner labai sudetinga.... wink.gif ......
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 01, 14:38)
nu paziureti profili zmogaus kuris pastoviai visus dergia ner labai sudetinga.... wink.gif ......

na tikrai nesistengiu reklamuot ar kazka iskeikt pasakiau tik savo nuomone tirai ne viena yra ir stipriau pasakius kiek zmoniu tiek nuomoniu nesu vedybu planuotoja todel ir nelendu i visas temas turejau nr pasidalinau ir tiek ,smagu kad kazkas skaito gal tai pades apsisprest atsakingai rinktis muzikantus maziau ziuret rekomendacijas o daugiau galvot
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 09 01, 16:28)
na tikrai nesistengiu reklamuot ar kazka iskeikt pasakiau tik savo nuomone tirai ne viena yra ir stipriau pasakius kiek zmoniu tiek nuomoniu nesu vedybu planuotoja todel ir nelendu i visas temas turejau nr pasidalinau ir tiek ,smagu kad kazkas skaito gal tai pades apsisprest atsakingai rinktis muzikantus maziau ziuret rekomendacijas o daugiau galvot

Vat tegul ir ieskancios reiskia savo nuomone wink.gif kiekvieno pirstai riesti i save ir nuomone saliska..... niekada neimciau jokiu jusu rekomenduotu nei didzeju nei muzikantu..... papratai tie kurie uzsakymu neturi cia laaabai aktyvus ir "profesionalus" buna, geriem muzikantam uzsakymu uztenka, ojeigu cia jau reisktis pradeda zinok nieko gero wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 02, 09:38)
Vat tegul ir ieskancios reiskia savo nuomone wink.gif kiekvieno pirstai riesti i save ir nuomone saliska..... niekada neimciau jokiu jusu rekomenduotu nei didzeju nei muzikantu..... papratai tie kurie uzsakymu neturi cia laaabai aktyvus ir "profesionalus" buna, geriem muzikantam uzsakymu uztenka, ojeigu cia jau reisktis pradeda zinok nieko gero wink.gif

ta ir norejau pasakyt kad rasytu i privata o ne visiems numerius dalintu abejotinos kokybes muzikantu cia mano nuomone tokia pati kaip sagos
Atsakyti