As -iene oi kaip seniai.Taip , kad man visai tas pats.Cia apsilankiau , nes planuoju vestuves dukrai.
Ir parasiau, kad MAN kvailai atrodo. Jei kitoms grazu, man netrukdo.
Ir parasiau, kad MAN kvailai atrodo. Jei kitoms grazu, man netrukdo.
QUOTE(Žizel @ 2007 11 18, 13:45)
o man atrodo, kad teigiančios jog -ė kvailai juokingai skamba, tiesiog nori būt ienėm ir taip bando pateisinti savo norą
![]()
taigi kiekviena pasirenka tokią pavardę kokios noriir prašom gerbti tą norą
o man atrodo, kad teigiančios jog -ė kvailai juokingai skamba, tiesiog nori būt ienėm ir taip bando pateisinti savo norą
taigi kiekviena pasirenka tokią pavardę kokios nori
ir prašom gerbti tą norą 

taigi kiekviena pasirenka tokią pavardę kokios nori

QUOTE(Žizel @ 2007 11 18, 16:14)
jooo, neblogai skamba
jooo, neblogai skamba 

Tikrai taip.
Cia taip reiskiama pagarba kitokiai nuomonei?
Cia taip reiskiama pagarba kitokiai nuomonei?
Pavardžių su galūne -ienė ir -ė pasirinkimas yra reglamentuojamas pagal įstatymą, ir čia joks neiškraipymas o pasirinkimo laisvė. Anksčiau visos buvo -ienės nes kitaip negalėjo būt, o dabar žiūriu į naujoves žmonės reaguoja skeptiškai.

Visai nereiskiu nepagarbos. Tik savo nuomone. Man juokingi tie naujadarai ir tiek.Ir renkasi kaip kam patinka, man gi visai tas pats. As nesirinkciau tokio varianto, jei reiktu spresti dabar.
Pazistu toki Kaušių. Nera ypac grazi pavarde. Bet jis nemano jos keisti. Tai zmona - Kaušė? Man juokinga.
Ir nemanau, kad jei kazkam grazu, tai turi buti ir man grazu. Nesvarbu ar tai nauja, ar sena.
Pazistu toki Kaušių. Nera ypac grazi pavarde. Bet jis nemano jos keisti. Tai zmona - Kaušė? Man juokinga.
Ir nemanau, kad jei kazkam grazu, tai turi buti ir man grazu. Nesvarbu ar tai nauja, ar sena.
QUOTE(tinux @ 2007 11 20, 09:24)
Visai nereiskiu nepagarbos. Tik savo nuomone. Man juokingi tie naujadarai ir tiek.Ir renkasi kaip kam patinka, man gi visai tas pats. As nesirinkciau tokio varianto, jei reiktu spresti dabar.
Vienas dalykas yra sakyti, grazu - negrazu, o kitas, kad kvaila...
O butent pries tai ir rasete, kad KVAILAI skamba...
Merginos nesipyyyyyykit
kiekvienas turi savo nuomone, tik kartais mano, kad ji ir yra teisinga, o kitos ne.. Siam pasaulyje ir taip truksta tolerancijos vienas kitam
as pati irgi nesibaidau nuo tu -e.. ir dar neapsisprendziau ar busiu -e ar -iene