Sveikos,
nerandu, ar yra kur visa info apie pavardės keitimą sudėta? Nežinau, nuo ko pradėti
nerandu, ar yra kur visa info apie pavardės keitimą sudėta? Nežinau, nuo ko pradėti

QUOTE(Viga @ 2007 10 02, 09:47)
Greiciausiai per 24 valandas

Merginos, papasakokit, nuo kada jau turi naujas parašas galioti? Kai registre pakeičia pavarde ar jau iškart po vestuvių?
Kol kas reikėjo pasirašyti tik per vestuves (ten tikrai senas parašas turi būti) ir metrikacijoj - ten irgi tik pirmąkart figūravo mano nauja pavardė, tai supratu, reikėjo senun pasirašyti. O kaip toliau?
Kol kas reikėjo pasirašyti tik per vestuves (ten tikrai senas parašas turi būti) ir metrikacijoj - ten irgi tik pirmąkart figūravo mano nauja pavardė, tai supratu, reikėjo senun pasirašyti. O kaip toliau?
QUOTE(rmtx @ 2007 10 03, 17:29)
Merginos, papasakokit, nuo kada jau turi naujas parašas galioti? Kai registre pakeičia pavarde ar jau iškart po vestuvių?
O as savo paraso kaip ir nekeisiu, nemanau kad tai privaloma, visa gyvenima juo pasirasinejau, kaip sakant "ranka atkalta", manau butinumo keisti tikrai nera...
Papildyta:
QUOTE(rmtx @ 2007 10 02, 18:54)
Sveikos,

Ogi pradeti labai paprastai galima : www.google.lt ...

QUOTE(rmtx @ 2007 10 03, 17:29)
jei parašiukas "atkaltas"taikeisk kaip nori ,bet jis vistiek lieka beveik toks pats,pasitreniruoji-o kai reikia pasirašyt-rašais kaip anksčiau

QUOTE(vichy @ 2007 10 05, 03:23)
O as savo paraso kaip ir nekeisiu, nemanau kad tai privaloma, visa gyvenima juo pasirasinejau, kaip sakant "ranka atkalta", manau butinumo keisti tikrai nera...
Papildyta:
Papildyta:

Pvz. į kurį pasų poskyrį reikia eiti prašymą nešti?
QUOTE(rmtx @ 2007 10 05, 17:24)

Pvz. į kurį pasų poskyrį reikia eiti prašymą nešti?
aš nešiau į tą, kur esu registruota, nors man teko girdėti, kd nesvarbu dbr registracija

QUOTE(tavo_katyte @ 2007 10 06, 23:44)
aš nešiau į tą, kur esu registruota, nors man teko girdėti, kd nesvarbu dbr registracija
bt nunešiau, kur anksčiau, ir ramu 

ačiū

[
ar neatsirado merginu kurios vairuotojo pazymejima keite? per kiek laiko pakeicia? ar reikejo moketi?
ar neatsirado merginu kurios vairuotojo pazymejima keite? per kiek laiko pakeicia? ar reikejo moketi?
labas, turiu klausima. mano paso galiojimo laikas pasibaigs geguzes men, o birzelio gale nusimato musu vestuves, o po vestuviu neuzilgo povestuvine kelione. tai net nezinau kaip elgtis. nauja pasa del menesio kaip ir neapsimoka imti, nes po vestuviu keisis pavarde ir reiks imti nauja pasa. o kokia pavarde bilietus uzsisakineti? nu nesigaudau, kaip cia man bus