Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas 2 dalis

QUOTE(aggate @ 2007 09 04, 16:10)

Nemaloniu repliku susilaukeme is MV seimos puses blink.gif Mat jiems graziau iene ir pan blink.gif Tai visiems buvo graziai pasakyta, jog cia ne ju reikalas i mes rinkomes tai,kas mums graziau,o ne kitiems tongue.gif

Vis dar turiu vilties įtikinti vyrą, kad neprieštarautų, jog pasiliksiu tik savo mergautinę pavardę, ji man wub.gif Bet jau dabar šiurpas per nugarą nueina, ką pagalvos ar net pasakys MB šeima blink.gif Na ne jų reikalas, ne jiems su mano pavarde teks gyventi, bet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 09 05, 08:49)
Vis dar turiu vilties įtikinti vyrą, kad neprieštarautų, jog pasiliksiu tik savo mergautinę pavardę, ji man  wub.gif Bet jau dabar šiurpas per nugarą nueina, ką pagalvos ar net pasakys MB šeima  blink.gif Na ne jų reikalas, ne jiems su mano pavarde teks gyventi, bet...  g.gif

Na taip cia opi problema, as irgi norejau pasilikti tik mergautine pavarde, nes ji labai reta, gal tik as ir mano sesute tokias turim ax.gif Kadangi brolio neturim, tai nera kam pratesti pavarde. MB uzsienietis, gyvensim ne Lietuvoje, tai ten ta aite nebutu niekam uzkliuvus. Bet anyta nesuprato, kaip cia taip schmoll.gif tai as noredama paerzinti dar pasakiau kad paprasysiu MB kad jis po vestuviu pasikeistu pavarde i manaja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ti visi pradejo juoktis, atseit koks geras bejeris. Nors siaip pusiau rimtai sakiau ax.gif tongue.gif
Galu gale radom kompromisa turesiu abi pavardes aite - vyro pavarde thumbup.gif

Gal po poros metu teks vel visus itikineti, kad suneliui mano pavarde duoti o ne tetes, bet speju reakcija bus panasi g.gif
Atsakyti
biggrin.gif as tai pasirinkau vyro pavarde ,nes ji gana reta ,ir reikia gimine test ,kad neisnyktu lotuliukas.gif o mano -aite bus kas ir be manes pratesia nestuke.gif
Atsakyti
Jau praejo po menesiu po vestuviu, o dar vis negaliu priprast prie naujos pavardes, kelis kart taisau dokumentus doh.gif lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 14, 09:47)
Jau praejo po menesiu po vestuviu, o dar vis negaliu priprast prie naujos pavardes, kelis kart taisau dokumentus doh.gif  lotuliukas.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

drinks_cheers.gif man tas pats doh.gif Vat, kad ir pirmadieni, atsiimdama pasa, pasirasiau mergautine pavarde blush2.gif doh.gif Gerai, kad siuolaikines trechnologijos yra lotuliukas.gif Teko raudonu veidu istaisyti klaida doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 09 14, 10:01)
drinks_cheers.gif man tas pats doh.gif Vat, kad ir pirmadieni, atsiimdama pasa, pasirasiau mergautine pavarde blush2.gif  doh.gif Gerai, kad siuolaikines trechnologijos yra lotuliukas.gif Teko raudonu veidu istaisyti klaida doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

kita penktadieni ir man reikes atsiimti pasa, tikiuosi nepridarysiu klaidu lotuliukas.gif.... o ka noret tiek metu turejau viena pavarde o dabar tik pora menesiu turiu kita, tai sena pastoviai mintyse lotuliukas.gif
Atsakyti
imsiu dvigubą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 09 17, 11:16)
imsiu dvigubą ax.gif

man kazkaip tos dvigubos pavardes tai atrodo kad daug krapstymosi bus, rasyk ta dviguba pavarde visur, o jei kokios pareigo atsakingios tai pastoviai reikes rasyti tas pavardes.....
Atsakyti
Is pradziu as irgi galvojau gal imt dviguba, bet geriau pagalvojus daug vargo ypac prisistatant kur nors,rasant dokumentuose, beto nesu as jokia garsi visuomenes veikeja kad svarbi butu man senoji pavarde. Man labai grazi maniskio pavarde be to ir tokia garsi sakyciau(ant lietuvisku litu vieno banknoto yra smile.gifo pridejus -e dar geriau.
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 17, 11:36)
man kazkaip tos dvigubos pavardes tai atrodo kad daug krapstymosi bus, rasyk ta dviguba pavarde visur, o jei kokios pareigo atsakingios tai pastoviai reikes rasyti tas pavardes.....

žinau, bet dėl darbo nenoriu atsisakyti (galūnės -ytė, nes antra pavardė bus rusiška) ax.gif

dvigubų pavardžių labai daugėja, visos priprasim irnesakyk.gif
Atsakyti
O as nesenai gavau nauja pasa su nauja pavarde bigsmile.gif Bet iskart taip liudna pasidare taip graudu, nes pagaliau suvokiau kad esu nebe -aite, o -iene blink.gif
Dabar jau pripratau ir netgi smagu kitaip pasirasyneti smile.gif
Atsakyti
Kitais metais 3 metai kaip esame vede, bet niekaip nesugebu pasikeisti paso doh.gif , o gal greiciau nesugebu atsikratyti mergautines pavardes hihihi.gif hihihi.gif , tai su vyru( kuris pries vestuves lyg ir bande priestarauti) vis dazniau pasvarstom, kad reikia pasilikti ir mergautine pavarde ( grazi ir vyro pavarde, bet mergautine tai beprotiskai grazi wub.gif ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nes kaip bebutu turiu dvi pavardes, viena tevuko, kita vyro bigsmile.gif
Atsakyti