Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas 2 dalis

QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 11, 18:20)
manau, kad taip, nes tokia, tokiu atveju gbus tavo pavardė - dviguba  mirksiukas.gif

tai jau vien del to ilgo rasinejomo apsimoka viena vyriskio imti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgisius @ 2007 06 11, 17:08)
turiu klausima, o jei pasirenki abejas pavardes, tai visur ir rasai tarkim: Ona Jonyte- jonaitiene? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

taip,
kartais ne visuose dokumentose reikia abieju ir kazkokia sistema yra su kreditinem kortelem, nes netilps visos raides, vardo ir pavarziu, tai raso 1 tik nepamenu kuria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2007 06 09, 12:17)
as tai pasiemiau vyro pavarde su galune -iene, nes savo pavardes nenorejau pasilikt  blush2.gif  o galune -e netiko, nes pavarde butu berysio  lotuliukas.gif

Tokia situacija ir pas mane. ir man dabar mano naujoji pavardė suuuper
nors dar nežinojau, ir ilgai dvejojau kokią pavardę imsiu, visada save minyse vadindavau "-aitė, būsimoji -ienė" wub.gif
Atsakyti
Bet taip keista tures but, kai reikes prisistatyti jau kita pavarde blush2.gif wub.gif
Atsakyti
o as busiu -iene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgisius @ 2007 06 14, 16:50)
Bet taip keista tures but, kai reikes prisistatyti jau kita pavarde  blush2.gif  wub.gif

po vestuvių dar ilgai prisistatinėjau savo sena pavarde doh.gif ir keista buvo priprasti prie naujos, o daba beveik metai ir jau pripratau prie jos, tik visi taisyti skuba, nes sunoka pavardė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 06 15, 10:46)
po vestuvių dar ilgai prisistatinėjau savo sena pavarde  doh.gif ir keista buvo priprasti prie naujos, o daba beveik metai ir jau pripratau prie jos, tik visi taisyti skuba, nes sunoka pavardė  doh.gif  biggrin.gif

isivaizduoju kaip sunku atprasti doh.gif , tiek metu nesiojai mergautine pavade o cia tik pasikeitei, normalu kad pamirsti
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 15, 14:09)
isivaizduoju kaip sunku atprasti doh.gif , tiek metu nesiojai mergautine pavade o cia tik pasikeitei, normalu kad pamirsti

pamiršti? blink.gif
man tai būna, kad sudvejoju kurią pavardę sakyt lotuliukas.gif bet dažniausia pasakau naująją cool.gif
Atsakyti
[B]
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 15, 19:08)
pamiršti?  blink.gif
man tai būna, kad sudvejoju kurią pavardę sakyt  lotuliukas.gif bet dažniausia pasakau naująją  cool.gif

todel ir noretusi dar ir savo pavarde pasilikti, tiek metu isgyvenus su ja ... tik gaila kad tas rasymas toks, o pas mane tai isvis variantas, maniske prasideda BUT... ir jo BUT... pavarde. tai jaukaudavau seniau, kaip faina nors paraso keist nereikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 15, 18:08)
pamiršti?  blink.gif
man tai būna, kad sudvejoju kurią pavardę sakyt  lotuliukas.gif bet dažniausia pasakau naująją  cool.gif

ta prasme kad pamirsti sakyy nauja pavarde, o ne sena
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 18, 14:48)
ta prasme kad pamirsti sakyy nauja pavarde, o ne sena

jo, po kelių akimirkų galvosenos naują ar seną sakyti, vistik pasakau naują wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 18, 17:18)
jo, po kelių akimirkų galvosenos naują ar seną sakyti, vistik pasakau naują  wub.gif  cool.gif

isivaizduoju kad ir man taip bus doh.gif
Atsakyti